Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Poldy76
Zajc...tole pa zahteva mal razlage... Trije otroci in tolik teka. In v sluzbi do vecera... Pls daj recept kdaj... Pri meni se tek zacne ob 8:30 zvecer in tecem max 2 uri. V dveh urah tezko naberem vec kot 20 k, ponavadi med 15 in 18 km, ker so hribcki in dolince... Ampak teci 30 km... To je casovno precej potratno. Saj me recem, da ne bi... Ampak tudi druzina zahteva svoje...
Uporabniški avatar
 muc
Zame znanstvena fantastika :shock: ...za Zajc-a raztek hehe :lol:
Vsa čast Zajc...javni razpis za postavitev spomenika je v teku :-- ..kapo dol!!! :clap:

p.s.
...samo tako naprej...srečno! :laola
 spela*
muc napisal/-a:Vsa čast Zajc...javni razpis za postavitev spomenika je v teku :--

Na PST, blizu Ljubljanskih mlekarn? Bomo našli prostor? :D

Zajct, kaj naj rečem ... Ti si nor, ampak pozitivno! :laola
Uporabniški avatar
 Matej_Tarahumara
Brez komentarja, samo kapo dol in rad bi te enkrat srečal in ti dal roko, to je vse. :clap:

Aja, pa ženi respect, da te podpira, brez nje bi blo tole neurisničljivo. :wink:
Uporabniški avatar
 Medicius
Čestitam na ultra dosežku! :clap:
V enem mesecu pretečeš toliko, kot jaz v 1/2 leta. :oops: Ne bom več nič jamral. :lol:
Mi je pa v oči padel tudi podatek: skoraj 5L mleka/dan si popil? Moja pravi, da ni tega denarja, da bi mi domov toliko mleka nosila. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA