- 28 Dec 2004, 08:14
Tkole bom reku. Čisto zastopim marathona pa tudi Tomaža. Cilji zakaj hodimo na tekme so različni. Eni hodijo zato da dosežejo odlični rezultat, kot npr. Tomaža in so zato pripravljeni garati na treningih samo za določen cilj na eni tekmi. Eni pa hodimo (npr. jaz) na tekme predvsem zaradi druženja (oziroma kot je eden rekel tečemo samo zaradi analize
) in je sam rezultat bolj drugotnega pomena, oziroma se počutimo zmagovalce če nam uspe priti skozi v limitu ali pa popravimo svoj dosežek (pa vseeno če nas prehitijo starčki, ki so eni hudičevo hitri tako, da če bi se na to oziral se sploh nebi smel prikazat na nobeni tekmi).
Bom pa držal pesti za Tomaža, ko bo prišel na tekmo 1x na mesec, da mu takrat uspe odličen rezultat, ker vem da bo šel takrat do konca svojih moči
. Jaz ne grem na nobeni tekmi do konca moči, tako da je počutje po tekmi in naslednji dan samo zadovoljna utrujenost.
Tkole jaz mislim (čisto na hitrco)
ČAU ČAU
tomaz ny napisal/-a:Vsaka tekma je obremenjujoča psihološko in težko je držati se nazaj, če gre mimo tebe en starček od katerega si hitrejši.Če pa greš vsak vikend na tekmo se preprosto skuriš,jaz recimo sem bil po neumnem letos na 3 tekmah v 10 dneh enkrat spomladi-po tretji tekmi nisem mogel spat, ne vem ali sem imel vročino, nisem se mogel skoncentrirat, da bi bral knjigo več kot 10 min - pa so ble čist nepomembne tekme.Verjeto sem imel v telesu preveč adrenalina.
Na tekmo greš npr. za test, da vidiš kako učinkuje trening, recimo 1*krat na mesec.
Tkole bom reku. Čisto zastopim marathona pa tudi Tomaža. Cilji zakaj hodimo na tekme so različni. Eni hodijo zato da dosežejo odlični rezultat, kot npr. Tomaža in so zato pripravljeni garati na treningih samo za določen cilj na eni tekmi. Eni pa hodimo (npr. jaz) na tekme predvsem zaradi druženja (oziroma kot je eden rekel tečemo samo zaradi analize

Bom pa držal pesti za Tomaža, ko bo prišel na tekmo 1x na mesec, da mu takrat uspe odličen rezultat, ker vem da bo šel takrat do konca svojih moči

Tkole jaz mislim (čisto na hitrco)

ČAU ČAU