Nataša napisal/-a:ko smo že glih pri iskanju družbe: jest bi pa rabla nekoga lih mal hitrejšega od mene za intervale po Kodeljevem 1x na teden. grem tudi sama, ampak se težje spravim.

lp, oranzni slon
p.s.:

Nataša napisal/-a:ko smo že glih pri iskanju družbe: jest bi pa rabla nekoga lih mal hitrejšega od mene za intervale po Kodeljevem 1x na teden. grem tudi sama, ampak se težje spravim.
H2O napisal/-a:....padla sem namreč v črno luknjo, zoprno lenobno razpoloženje, že ves mesec ne tečem in če sem čist iskrena tudi volje več nimam. ........
H2O napisal/-a:šiškarce, še vedno laufate?
5rca napisal/-a:
tja bova hodili ob četrtkih ob 19ih, pa v Tivoli ob nedeljah ob 11ih. Žal sreda in petek ne bi šlo, ker imamo te dni telovadbo v Šercarju.
lp
lunca napisal/-a:Še eno zeleno vprašanje: a je ful boljš teči po stadionu kot po asfaltu? Namreč ker je zdej zgodaj tema, je bolj težko najti mehke potke, eni pa mi pravijo, da je stadion isto trd kot asfalt. In se ne morem odločit, a se splača zapeljat do stadiona.
lunca napisal/-a:Hudiča, 5rca, kaj pa dom???![]()
A si ti sploh kej doma, al jim samo sliko na hladilnik nalepiš?
Še eno zeleno vprašanje: a je ful boljš teči po stadionu kot po asfaltu? Namreč ker je zdej zgodaj tema, je bolj težko najti mehke potke, eni pa mi pravijo, da je stadion isto trd kot asfalt. In se ne morem odločit, a se splača zapeljat do stadiona.
MihaPR napisal/-a:Ziv,
dans mi ne bo ratal na intervale, vendar jih zacnem po porgramu delat cez cca. 1 mesec. Zanima me, ce ima kdo izkusnjo z zimskim tekom po kodeljevskem štadionu, so steze splužene oz. vsaj ena ali je bolj svoh?
Nataša napisal/-a:Danes torej intervali ob 17.30 na Kodeljevem. Mislim, da pride tudi Vidkul, vabljeni tudi ostali, če pa ne bo nobenga, pa tudi prav (tam pri Difu je itak zmeri dost zanimivga za gledat).
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA