Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 jurij
Zdravo

Odgovor malo bolj pozno, mislim,pa da ni prepozno za sezono 2005.
Testiranje aerobnih sposobnosti delamo tudi v Mariboru. Opravljamo naslednje meritve: pulz, laktat, spirometrija, EKG, % maščobe, BMI...
Če koga zanima naj me pokliče na tel.: 040/455-190.
Uporabniški avatar
 bigk
Klical sem gospoda Miliča in se želel dogovoriti za testiranje. Testiranje naj bi potekalo v okviru kluba študentov. Povedal mi je, da je močno zaseden in da mi trenutno ne more pomagati pri izbiri in sestavi testa. Predlagal je, da naj si pogledam cenik in se potem ponovno slišiva, da se dogovoriva za datum.

Ker nisem dovolj seznanjem s temi testiranji me zanima kateri "paket" iz spletne strani fakultete za šport () naj izberem. V enem od prejšnih objav je bilo opisanje testiranja poletove ekipe, ki se mi zdi super. Testiranje naj bi bil cenovno do 30.000 SIT.

Pomembno se mi zdi, da test pokaže nasledne rezultate:
- VO2max
- max MSU
- laktatni prag
- kateri tip telesne zgradbe pri posamezniku prevladuje

... skratka tak test kot ga je imela poletova ekipa. Kaj naj napišem gospodu Miliču, da bo vedel da to želim oz. da bom jaz vedel koliko vse to stane... :oops:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no mi smo imeli spomladi ta test in sem plačal 16.000,00 sit vprašal sem tudi če bi kolega lahko prišel in koliko stane za njega odgovor je bil da in stane isto kot za nas.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA