Alpe maraton je za nami...občutki?!...noro dobri!
Glede na neznosno vročino včeraj v kateri je tek nepriporočljiv je edina alternativa kolo haha...no šalo na stran, ampak mene včeraj vsa ta vročina niti ni ne vem kolk motila zato sem bil tudi presenečen nad časom v cilju.
Po prihodu v cilj na maratonu Franja sem bil prepričan, da nikoli več na tako množični kolesarski maraton...seveda prespal vse skup in včeraj že stal na štartu svojega drugega maratona in to menda na najtežjem pri nas!...štartal nas je okrog 650 kolesarjev...moj cilj je bil najprej priti cel v cilj...želje kar se tiče časa...pod 5 ur
In res je zelo zahteven...za lažjo predstavo...štart v Kamniku, Predvor, Jezersko,AT, Pavličevo s., Logarska, Gornji grad, Črnivec in cilj v Kamniku...130 km in 2000 višincev!
Še dobr, da nisem prej čist točn poznal trase...no vsaj z kolesom še ne
Na začetku do Predvora mal živčnosti in že tud kakšen manjši zastoj potem pa prvi klanec in gremo vsak po svojih močeh...na spustih mi še manjka mal poguma

...ravnine kljub zelo slabim cestam predvsem v Savinjski dolini kar hitro ampak kaj ko je pred tabo spet klanec...ko je bil Črnivec za mano pa samo še gas do daske in z nasmehom skozi cilj!

...res sem bil vesel in še danes se mi zasmeji ko se spomnim filinga.
Edina napaka, ki sem jo naredil je bila da sem prevozil celo traso brez ustavljanja...dva bidona za cel maraton v taki vročini...ni šans, ampak na srečo je bilo ob progi veliko navijačev, ki so vsak po svojih močeh delili vodo...hvala lepa vsem, predvsem komplet družinici na levi strani ceste pred vzponom na Črnivec...kakšna odlična organizacija
Vmes zaužil še dva gela, eno energijsko čokoladko in eno frutabelo...pokuril 4500 kalorij...popoldne doma izpraznil hladilnik!
Srečal kar nekaj znanih obrazov, nisem edini kolesar med tekači...z andrejl-om sva imela kar luštno debato in to glih v najhujš klanc na Pavliča...paše mal poklepetat...čas hitrej mine

...in načrti za prihodnost...uživat še naprej v supergah in na kolesu...važno je da se miga!
Čestitke vsem kolesarjem in seveda organizatorju za odlično organizacijo!
Se srečamo kmalu...see ya
rezultati:
http://www.timingljubljana.si/siol:
http://www.siol.net/sportal/rekreacija/ ... icevi.aspx