Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Enkica
Ne morem da ne bi povedala... Tule na TF se zadnja leta ignorira+precej pljuva po Malem kraškem maratonu v Sežani. Komercializacija in to. Ma sežanska jota po teku je zakon :clap: , štartnina (vsaj v prvi rundi) pa je bila letos cenejša kot na Eko maratonu .

V Mariboru bomo pač pomalicali v kakšni fajn gostilni. Poznavalci, kaj priporočate?
Uporabniški avatar
 jedrnat
...pa še nekaj. Testeninko so naštimali v času kosila!? Tega ni nikjer. Povsod so testeninke dan prej v času večerje, da se pred spanjem nabiješ z OH. Vsaj meni to zelo odgovarja.
Jaz bom v soboto kosil doma, testeninko si bom pa zvečer tudi doma naredu.
Bon bom pa kakemu brezdomnežu podaril. :idea:
Nazadnje spremenil jedrnat, dne 14 Sep 2012, 12:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 StaraKost
Čisto blizu šotorov ciljnega prostora je v Jurčičevi ulici bivši Novi Svet ali sedanja ANCORA, priporočam.
 Jola
Joj, kakšna debata , najraje bi nekateri zrušili Maribor zaradi krožnika testenin.....Kaj pa na LM pa ni nihče pogrešal hrane nikoli na cilju, tam je tudi en dan prej, pa se še nihče ni oglasil, koliko bi stal bencin in koliko kilometrov se bi moral prevoziti za tisto šeflo makaronov en dan prej, pa v Radencih, ni nihče lačen..... Umirite se in si zadnja dva komentatorja vzemite za zgled. Tisti pa, ki bi pa radi imeli hrano, pijačo in polne vreče pa pojdite na tekme v bogatejšo Italijo, pa je rešeno.... No, res pa povem še jaz, vsaka čast sežanski joti in kraševcem, pa še tam najde marsikdo kaj za kritizirat - k sreči pa le nismo vsi taki !
 nana
Jola napisal/-a:Joj, kakšna debata , najraje bi nekateri zrušili Maribor zaradi krožnika testenin.....

Ker si se z Italijo očitno obesila na moj komentar, začetka tvojega komentarja ne razumem preveč dobro. Očitno si brala precej selektivno. V Italijo me ni potrebno podit. Vsako leto se udeležim več polmaratonov (Medeja, Verona, Gorica, Trst, Palmanova) in še nikoli me niso razočarali. Poglej med rezultati, pa boš videla, da nas je kar nekaj.
Bila sem pa tudi na vseh dosedanjih tekih v organizaciji Sem d.o.o. in še nikoli nisem napisala nič slabega (tudi tokrat ne, če sem natančna). Predvsem pa nič takšnega, kar bi rušilo MB :roll:
Uporabniški avatar
 jedrnat
Jola napisal/-a:Joj, kakšna debata , najraje bi nekateri zrušili Maribor zaradi krožnika testenin....

Tudi jaz mislim, da nihče ne bo s kritiko zrušil MB, niti Ekomaratona. Ta forum je neodvisna "ustanova" in prav zato sem z veseljem njen član. Organizatorji prireditev se naj hvalijo na svojih straneh, mi pa jih tukaj lahko korektno kritiziramo koliko nas je volja.
Če bi le organizatorji brali TF, pobrali kaj je dobrega in drugo leto organizairali prireditev še bolje, potem je namen dosežen.
Uporabniški avatar
 StaraKost
...organizator ima možnost brati to razpravo, ker sem jim poslal link. Vedno je dobro slišati pohvale, še boljše je če se prisluhne tudi dobronamernim opozorilom na pomanjkljivosti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA