Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 jezo
vsakič ko postaviš zase nov mejnik
naj bo najhitrejši čas na neko razdaljo
najdaljšo razdaljo
največ višinskih metrov
največ znancev s tabo na progi
Uporabniški avatar
 slitkx
:clap: :cast1:

Včeraj sem bil glede na počutje blizu tega, da bi brez postanka pretekel vsaj 2 km. Ampak sem moral postati, ker sem naredil napako in vzel s seboj jakno. Potlej sem pa imel kuhanje ... :lol:
Uporabniški avatar
 Mutasti
Ni bil ravno orgazem, pulz pa je bil vseeno tam nekje...danes zjutraj ob pol petih sredi ceste ogrooomeeen konj :shock: , lučko sem prižgal nekaj metrov prej, ker se mi je zdelo, da nekaj vidim. Ne vem, kdo se je bolj ustrašil :D
 spela*
pinkfloyd napisal/-a:Ko se z oči v oči srečaš z medvedom in potem se še dolgo pogovarjava, kdo se je koga prvi ustrašil. Se zmeniva in greva vsak svojo pot. In potem se še dolgo premišljuje o minljivosti vsega večnega :)

Vau! :shock:
Kje je bilo to?
 jezo
ko na določen dan odtečeš tisto perfektno razdaljo v znosnem tempu in se potem ne sprašuješ joj kaj pa če sem šel kak kilometer premalo in tudi ne preveč, da potem še 3 dni čudno hodiš ampak dosežeš tisti ''sweet spot'' ko veš da je idealno :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Najlepše je pač vedno, ko prideš v cilj. V cilju si na koncu. Na Hrvaškem in v Srbiji si pa s prihodom v cilj svršiu :-) To je še najbližje naslovni temi :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
StaraKost napisal/-a:... svršio :D .

ja sam po slovenski "piši kao što govoriš" :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
Tek zjutraj v temi, ko vse še spi. Pa po novozapadlem snegu na cesti zjutraj, ko plužne službe še ne delajo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA