Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 vroom
Ja, to je verjetno tudi možno, da razdalja vsaj v določeni meri lahko odstopa zaradi načina »sekanja« ovinkov in vijuganja po cesti.

ZdravkoC: Zakaj pa se ti je zdela trasa ekomaratona težja?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vroom napisal/-a: Ja, to je verjetno tudi možno, da razdalja vsaj v določeni meri lahko odstopa zaradi načina »sekanja« ovinkov in vijuganja po cesti.

ZdravkoC: Zakaj pa se ti je zdela trasa ekomaratona težja?

Jaz definitivno sečem ovinke v maksimalni meri.
Trasa je težja zaradi razgibanosti terena. Kotanja pred Fontano, neugoden strm spust na Lent, dvig iz Lenta, nadvoz nad obvoznico, vzpon pri Evroparku ... nekako tako se v drugem delu proga oteži.
 vroom
Hvala za vaše odgovore glede trase. Ta je torej težja – ovinki in klanci –, nemara za par deset metrov krajša, a hkrati se da na njej dosegati povsem primerljive čase z Ljubljano, če prav razumem.

Bom še malo premislil in se nato odločil (najcenejše prijavne roke sem tako ali tako že zamudil :)). Malo bi pasalo spremembe po dveh zaporednih ljubljanskih dirkah ...
 storZ
Jaz imam tudi v MB osebni rekord, Garmin pa mi je nameril 21,1 km, česar mi ni še na nobeni drugi trasi. Čeprav je kar nekaj vzponov in spustov je proga hitrejša od LJ kot so napisali že predhodniki..

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA