Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Šmarnagora
Uuu tist mam pa rada ja. Mogoče bi lahko sporobala letos :P čeprou jaz pred tekom tako ali tako vedno 2 skodelici kave zjutri spijem...:) da ne bo preveč :P
Uporabniški avatar
 mojchka
Mmm, tiste so pa res dobre, ampak kava odvaja vodo in meni je najbolj zoprno, če me med tekom tišči lulat :|
(če govorim za polmaraton, celega se še nisem lotila; sem ga že parkrat pretekla brez gelov, zadostovali so koščki sadja in voda na okrepčevalnicah)
Uporabniški avatar
 danijel.hajdinjak
Jaz ne bi posploševal :)

Če potrebuješ za pol maraton 1:20:00 potem je eden verjetno čist dovolj za pokrivanje trenutne porabe, je pa regeneracija hitrejša, če je dovajanje tudi že prej (po mojih izkušnjah).

Če pa potrebuješ za mali maraton 2 uri ali več pa definitivno pride prav nekaj OH že med tekom. Oblika ni tako zelo pomembna kot količina.

Starakost ve veliko o tem povedati...

Lp
Danijel
Uporabniški avatar
 Medicius
Glikogenske rezerve, če smo dobro regenerirani bi naj bile dovoj za 1h:30min. Uporabljati gele na 10km tekmah je popolni nesmisel.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA