Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 RoKo
Vse najboljše za oba jubileja. Enega sem dal tudi jaz skozi, za drugega pa se verjetno ne bo izšlo. Čestitke Vencelj. :laola
Nazadnje spremenil RoKo, dne 30 Sep 2014, 20:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
Najlepša hvala vsem :!:
Kako bi ob taki družbi sploh lahko pomislil na tekaško upokojitev :?: Zadnji tekmi, Sorica in Katarinski tek, sem vzel kot neke vrste "jubilejni tekmovalni ciklus", pa bi prav rad vključil še kakšno tekmo.
Če sem v tem obdobju kateremu koli tekaču kakorkoli pomagal, mi je seveda to v veliko veselje... :D
Janez, med Sorico in Ratitovcem sva, žal, manj kot bi si želela: prejšnji torek sva si privoščila prost dan, preživela sva ga v Izoli (z okolico), v podratitovškem raju sva bila konec tedna ...in danes popoldne, delavno.

Se vidimo in LP, vencelj
 Jožko
Vse najboljše Vencelj tudi iz prelepe Baške Grape, kjer si tudi naredil kakšen korak hehe pa še naslednjih 50 veselo vriskaj po grebenih in grapah naših prelepih gora :)
Uporabniški avatar
 vencelj
Hvala še enkrat!
Štajerska nagrada je lepa in sladka... :clap:
Z zajcem se že dolgo nekaj dogovarjava in upam, da naslednjih 50 ne bo prekratka doba, da bi nama vendarle uspelo... :wink:
Ni pa to moj edini tekaški dolg... :roll:
Jožko napisal/-a:Vse najboljše Vencelj tudi iz prelepe Baške Grape, kjer si tudi naredil kakšen korak hehe pa še naslednjih 50 veselo vriskaj po grebenih in grapah naših prelepih gora :)

Jožko, novi izzivi, nova motivacija :!: :juhuhu:

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA