Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Cici
Wega, preverjam, če si res "lep, PAMETEN in skromen" ;) in sem naredila podpis, da se Miro ne bo še kdaj v moji časovni stiski počutil zapostavljenega :)

Vsem tistim, ki spremljate moje pisarije, pa sporočam, da me to veseli, da mi laskate in da bom še kaj napisala. Kar pa je itak jasno.

Če pa se kje srečamo, upam, da se prepoznamo in se ogovorimo. Marsikoga tu tudi jaz občudujem, recimo od "lepega, pametnega in skromnega" sem tudi jaz fen. Tvoji teksti o tekaških začetkih so legendarni, pa četudi ne gre za opisovanje ultra dogodkov pod 4 minute/km. Ali pa ravno za to! ;)
 lona
Ne enkrat, večkrat preberem. Ker je enostavno fajn prebrat. Pa nisem edina! Zato se priporočamo za še. :D
Uporabniški avatar
 miro
Cici, lepo napisano, znaš vzbuditi zavist! :D
Zavist pa ni lepo čustvovanje! :oops:
Lepo potujta še naprej, čim manj zgubljanja - čeprav ima to, tudi svoje čare!
Pozdrave in polube obema!

Miro
Uporabniški avatar
 miro
Cici, najprej ti želim, da se ti zdravje povrne in da prepodiš vse bolečine nekam, od koder se ne bodo vrnile!
Obema z Žano, pa želim še veliko fantastičnih potovanj!
Upam, da boš o njih tudi poročala in odkrivala nam neznane kraje!

Poljube in pozdrave obema! :oops: :oops:

Miro
 stari bor
Čeprav nisi srečala medvedov,so oni zagotovo tebe opazovali izza parobkov,in se ti spoštljivo umikali s poti.Je september čas,ko si vsi javorniški,snežniški in še kakšen hrvaški,hodijo polnit želodce z dozorevajočim vipavskim sadjem,in prav čez Hrušico in Nanos jih vodi njihov nezgrešljivi nos.Jamčim s svojimi izkušnjami.Krog pa je bil kar impresiven,bolj za moje biciklistične dalje.
Kako je življenje krhko in dragoceno in krog se vedno sklene.
Uporabniški avatar
 Enkica
Cici, tvojim zapisom se vedno smejem, da se kar pod mizo valjam (tokrat zmaga tale: "Ravno prav sveže in sončno na tak način, da bi lahko fotografiral in bi zgledalo, da znaš." :lol: ). Kasneje pa vedno tudi razmišljam o marsičem, kar zapišeš. Razvajaj nas še naprej, prosim!
 Cici
Hvala, prav vsem. Luštno je ko tečem, luštno ko pišem, če je pa komu všeč in se ob tem zabava, je pa sploh super :) Materiala čisto gotovo ne bo zmanjkalo.

Stari Bor ... točno tako je bilo čutiti. Kot da nekdo kuka in opreza za menoj ;) he he

Se beremo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA