Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
klatez napisal/-a:No, "slavisti", se ne bo nihče oglasil. Mislim, da je bilo pred časom kar burno, ko je kdo (gdo?) malo slovnično "zašel"! Kustus brez zamere ampak ta forum mi je všeč predvsem zato, ker se piše "normalno". Pa ne me linčat, tudi sam sem in bom imel slovnične napake ampak vseeno...

se strinjam! nisem sicer zagovornica pravilne slovenščine za vsako ceno, imam tud svojo špraho, ampak vendar...neka meja pa je, sploh v "resnih" temah.

Kar se tiče pa Sigme 1600 - je povsem v redu, če hočeš pulzmeter za treninge in če ne rabiš prenosa na PC in podobnih dodatnih zadev. Meri ti pulz, porabljene kalorije, povprečen, previsok in prenizek pulz, lahko si štopaš kroge...skratka osnovne zadeve. Ni pa kodirana, tako da ti recimo na tekmah pobira pulz drugih tekačev, kar nekatere zelo moti, mene pa ne, ker pulzmetra v glavnem sploh ne uporabljam :lol:
Uporabniški avatar
 runner
.. je kdo (gdo?) malo slovnično "zašel"!

Tko?

;-)
Uporabniški avatar
 kustus
lp

hvala za vse odgovore in pa seveda kritike , kot vidim je na mnogih straneh čudna"špraha" no pa se bom v bodoče bolj potrudil, če pa bo vseeno kakšna napaka v slovnici pa že v naprej oprostite. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 kustus
:oops: LP :lol:

Končno sem se odločil :?: in kupil cenejšo uro to je :lol: SIGMA 15 8) ke mislim da mi nudi vse kar potrebujem v PC pa prenašam :hack: ročno.
Mogoče mi je Mare mal pomagal pri odločitvi :cast1: .

Pa vseeno hvala :FO: pri nasvetih. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA