Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Ninocka
Kustus,

kolesarjenje je super dopolnilo tekaškim treningom. En dan po daljšem in/ali intenzivnejšem teku lahko 1 urca lahkotnega kolesarjenja pripomore k veliko hitrejši regeneraciji. Kar pomeni, da lahko naslednji dan spet "normano in dobro" tečes. Kolesarjenje tudi razbremeni sklepe...Sama sem po 6 mesecih intenzivnega teka (pa tudi seicer kolesa), sedaj na dvo mesečnih kolesarskih počitnicah...

No, saj tudi plavanje ali kakšen drug sport je lahko dopolnilo...Ni treba, da je ravno kolesarjenje.
Tek vsak dan pa (ponavadi) ni najboljša zadeva.
 Ninocka
kustus napisal/-a:LP

No tudi kolesaril bom LUČKO vendar čelade kupil ne bom. Haaaaaaaaaaa

Ker za dvakrat na kolo ne rabim čelade.

Tole pa ne razumem. :wink: :D
Uporabniški avatar
 kustus
Čao

Ninočka ma :?: :?: :?: nevem za tako malo :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: kolesarjenja če mi se splača kupiti čelado.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Morda pas bom začel premišljati tudi o tem
 many
kustus napisal/-a:Čao

Ninočka ma :?: :?: :?: nevem za tako malo :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: kolesarjenja če mi se splača kupiti čelado.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Morda pas bom začel premišljati tudi o tem

:shock:

čelada ima precej opraviti z varnostjo, prav nič pa s pogostnostjo vožnje s kolesom

pa brez zamere :)
Uporabniški avatar
 kustus
Čao

Saj vas razumem ampak jest se z kolesom res ne vozim veliko sam kakih 20-30 km na teden in še to ne vsak teden.
Uporabniški avatar
 kustus
ČAO

Je pa čudno da je tolk govorjenja o moji čeladi a na maratonu Franja družinskem je bilo zelo veliko kolesarjev brez omenjene čelade.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Pa brez zamere NOČEM delati reklame da ni v redu čelada ampak za v trgovino in nazaj Halooooooo

Ma ne bit hudi glede mojega mnenja sem pa tudi že omenil da bom začel razmišljati tudi o tem.
Uporabniški avatar
 mirko1
da bo govora o čeladi še več bom še jaz pokomentiral
lepo da boš začel tudi o čeladi razmišljati,kajti preprost odgovor je tak 20 km na teden je za vožnjo s kolesom brez čelade ogromno in niti slučajno ni haloooooo.
še vedno pa mi je najbolj všeč odgovor neznane osebe ki pravi ;kolesar brez čelade je videti na cesti kot en bedak.in ko se vozim tako po cesti vidim da je to res.
pa brez zamere,sem le tekač ki se kdaj pa kdaj vsede na kolo pa niti metra brez čelade(pa ne zaradi tega da skrijem plešo)
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Jaz nošenje čelade enostavno podpiram!Zakaj, ker enostavno nikoli neveš kje te čaka kaka budala in te zbije.Pa saj človek ne bi tako gledal, ampak tako je danes življenje.
Včasih se mi je to zdelo čudno, ampak vseeno mislim da je to samo pozitivno.Pa če potlej človek prevozi 3km ali kaj jaz vem 200km in podobno.Bistvena je varnost, ki jo človek občuti ko se vozi!
Velik faktor varnosti v prometu pa je tudi sam kolesar.Nekateri, ki se vozijo brez čelade mislijo da so frajerji, da se njim nič ne more narediti.Ma kje piše ali je bilo slišati da so oni imuni na vse to.Mislim halooooooooooo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Staša
KUSTUS :evil: , DIJO MIJO, TAKOJ PO ČELADO! KDO BO PA UREJAL MUZEJ, ČE V TRENUTKU, KO TI NA DRUGI STRANI CESTE EN IZ TFja POMAHA IN POGLEDAŠ, KDO JE BIL, ZAPELJEŠ NA ROB PLOČNIKA IN PADEŠ DIREKT NA BUČKO?!?!?!?!?

A TE NE BI BILO MAL ŠKODA?!?!?

:evil:

:wink: , ampak vseeno :evil:
Uporabniški avatar
 Vlajko
kustus napisal/-a:.... se z kolesom res ne vozim veliko sam kakih 20-30 km na teden in še to ne vsak teden.....

A je to tko težko? Greš v Gradbinec ali SCT in rečeš: Živio, jest sem en Kustus, a lahko dobim varnostno čelado za "šenk"? :roll:
Ti jo dajo, zagotovo.... :!:
Se samo še lepo zahvališ, pa čaooooooo. :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
Ma dost tega o moji čeladi , ne nosim je zato ker bi mislil s tem da sem frajer, ampak tko je.

Če bi vedel da vas bom tok razburil sploh o tem nebi pisal.

Toda ne razumem od kje mišljenje da je nočem nositi vendar še zmeraj mislim da je ne potrebujem pa čeprav boste hudi name.

STAŠA hvala za skrb ampak če padem na bočko se bom odbil nazaj ker imam gumijasto. haaaaaaaaaa

No bom pa VLAJKOTA poslušal in poskusil na gradbišču za začetek.

BREZ ZAMERE.
Uporabniški avatar
 MihaPR
kustus napisal/-a:.... vendar še zmeraj mislim da je ne potrebujem ....

Ko boš padu pred semaforjem, ker ti bo avto zapeljal pred kolo in te izsilil in boš z glavo udaril direktno v robnik tud mislt ne boš mogu več.
Uporabniški avatar
 kustus
Čao :x :P :lol: :D

Pa a res vsi sam padate na glavo :?: :?: :?: . Prosim :idea: da to temo zaključimo, ma bom res moral :idea: :idea: :idea: kupit eno čelado sam da bo vsem zadoščeno :twisted: :twisted: :twisted: in da bo moja glava sigurna :wink: :wink: :wink: .

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Staša
kustus napisal/-a:Čao :x :P :lol: :D

Pa a res vsi sam padate na glavo :?: :?: :?: . Prosim :idea: da to temo zaključimo, ma bom res moral :idea: :idea: :idea: kupit eno čelado sam da bo vsem zadoščeno :twisted: :twisted: :twisted: in da bo moja glava sigurna :wink: :wink: :wink: .

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ma dej, Kustus, mi te mamo tko radi, pa nam bi blo hudo, ko si nam takole popestril poletje!

Sicer te sedaj res vsi že mal hecamo, ampak nam pa nihče ne more oporekati, kajne? ;) Ko greš naslednjič na kakšno kolesarsko prireditev, si jo le nabavi. Jaz sem zadnjič videla na Maratonu češenj en grd padec, ravno pred menoj. Ja, če ne bi bilo čelade... tako je pa deklica, ki je vozila sicer dokaj zmerno, bila le ob vitalno roko (za nekaj časa)...

Skratka, ja, kupi čelado, da nam bo zadoščeno, pol pa zaključimo :) :) :)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Morda pa res. Pol bo pa mir.

:oops: :oops: :oops: :P :P :oops: :oops: :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA