Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Tinca
J Ja, super, Marjan.Če bi se dalo, bi mela kopijo.

LP, Tina
Uporabniški avatar
 Athena89
marjan napisal/-a:Imam doma ta Polet. Povej kaj želiš (fotokopije, izposoja ...).

Čao,
Marjan

lp!
bi lahko tudi jaz dobila kopijo tega pilota? al pa še lažje bi bilo če bi ga kdo skeniral in objavil...? :oops:

tnx
 ejackson
Athena89 napisal/-a:
marjan napisal/-a:Imam doma ta Polet. Povej kaj želiš (fotokopije, izposoja ...).

Čao,
Marjan

lp!
bi lahko tudi jaz dobila kopijo tega pilota? al pa še lažje bi bilo če bi ga kdo skeniral in objavil...? :oops:

tnx

To bi bilo super...
 Tinca
Ja, res je, ce bi blo skenirano, bi blo res super.

LP, Tina
 marjan
Sam možnosti skeniranja nimam. :(

Če pa je kje prostovoljec, ki bi to lahko storil,
pa mu Polet z veseljem pošljem po pošti.

Lep pozdrav,
Marjan
 Tinca
Lahka jst skeniram, pa pol dan link na net.

LP, Tina
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ce se nihce ne javi bi se pa jest potrudil in vse skeniral inm potem objavil.
Uporabniški avatar
 Fotr
Na Delovi spletni strani v iskalnik zgoraj desno napišite "test tekaških copat" in pokazali se bodo vsi testi, ki so bili objavljeni v Poletu. Ker so v HTML formatu, slike ne bodo prikazane. Za prikaz člankov se je potrebno registrirati. Če deluje možnost, da se stran napiše v PDF formatu, bodo prikazane tudi slike. Meni je ne odpre, čeprav piše, da jo odpira. Mogoče je samo tako počasen. Za prvo silo so tudi opisi posmeznih modelov dovolj. Tiste, ki so vam všeč si lahko potem ogledate na strani, kjer prodajajo superge.
Uporabniški avatar
 Damijan
Meni na Delovi strani lepo naloži pdf članek, a žal le prvo stran... A kdo ve, če so kakšne omejitve?
 Tinca
Men pa odpre vse, sam slikc pa ne.

:(
 maraton 100
Lep pozdrav!
Tinca jaz imam Polet zraven sebe v službi, sem dopoldne doma poiskal.
Ga prideš iskat ali ti skopiram in dostavim, kam?
Imam dve številki v eni so copati za zimo.
LP!
 alpek
Evo, tukaj so skenirane strani iz pomladnega testa copat v poletu. Kak teden jih bom pustil gor, potem pa zbrisal. Vsega skupaj je za dobre 4 Mb.

klikni tukaj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA