Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz načeloma podpiram idejo , čeprav izvedba ni tako lahka , kot si nekateri predstavljamo.
Za ustanovitev društva je resnično potrebnega veliko dela in "letanja" po uradih pripraviti statut društva , ter še mnogo obrobnih stvari ,o katerih je govoril Ero.
Žal me na slapenskem teku še ne bo , mogoče bom sodeloval na naslednjem ,v mesecu decembru ,kjer se lahko tudi prijavim za forumove tekače. Do takrat se zagotovo še kaj slišimo.
Lp!
miro
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, ce je kdo ze klicu za slapenski tek, kakšen je režim, kdaj so prijave itd. drgac bom jest poklicu. glede rustva. statut pa ta papirnat del ni problem, to mas u 1 uri spisan. pol mors sam u vrstah pr birokratih cakat to je tist,drgac pa drustvo ni take paniqe narest :)
Uporabniški avatar
 ero
matjaz napisal/-a:... za oblikovanje pa ne bi bil problem ker je to moj posel.

Matjaž se je potrudil in poslal tale predlog logotipa:

Slika

kaj pravite?

meni je všeč. in z njim na hrbtu se ni bati, da ne bi bili že od daleč opazni :D
Uporabniški avatar
 ero
MihaPR napisal/-a:glede rustva. statut pa ta papirnat del ni problem, to mas u 1 uri spisan. pol mors sam u vrstah pr birokratih cakat to je tist,drgac pa drustvo ni take paniqe narest :)

status je enostaven 'search in replace', ker mušter že imam. le še zapisnik ustanovnega zbora moraš spesniti in določiti funkcionarje. odisejada se s tem šele začne: notar, upravna enota, ajpes, žig, davčna uprava, banka, arnes (za domeno, če jo želiš), sem kaj spustil?
Uporabniški avatar
 ero
MihaPR napisal/-a:hm, ce je kdo ze klicu za slapenski tek, kakšen je režim, kdaj so prijave itd. drgac bom jest poklicu.

podatki, ki so objavljeni tule, so pretipkani z 'uradnega' letaka. spustil sem le seznam kategorij. kaj več ne vem. prijava je verjetno do pol ure pred startom, višine startnine ne vem. če se ti da, pokliči in potem povej v gornji temi...
Uporabniški avatar
 Dule
Super, ste mi kar polepšal otožen dan - sem se že bal da ne bo odziva. Samo še to: Logotip je špica!
Uporabniški avatar
 Dule
MihaPR je napisal:
glede rustva. statut pa ta papirnat del ni problem, to mas u 1 uri spisan. pol mors sam u vrstah pr birokratih cakat to je tist,drgac pa drustvo ni take paniqe narest

Miha mogoče bi bilo dobro, da preden pošlješ sporočilo, še enkrat prebereš napisano. Veš bi nam precej olajšal branje kaj hočeš povedati.
Pa brez zamere, vidim da si ful za stvar. :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
:) :) Mnja,sej pravm, birokracije 3 mach,drgac pa gre, tiste funkcije si pa že potalaš :) ja,drgac logo kul,res se ni za bat, da ga neb že na daleč vidl. Sm pa dobil dons domov reklamo za reklamni tist ala kuliji,kape,majce,dežniki. Ni take paniqe, ni tok drago, sam tist fiksn strošk je od začetka 6000 kar pomen da fajn delat na enkrat usaj ene 30 majc :)
Uporabniški avatar
 Dule
Ker pri svojem imenu na forumu nimam še nobene slikce, bi najraje dodal slikco logotipa TEKAŠKI FORUM, pa mi ne uspe, ker je datoteka slikce prevelika (piše da je maksimalno lahko 6kB). Ali mi lahko avtor logotipa ali pa kdo drug kaj pomaga pri tem? :?:

Hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kaj ce probas sliko odpret v Microsoft Photo Editorjual pa v čem podobnem in jo po % zmanšvat dokler ni dost mejhna, tko sm jest naredu s svojo :)
Uporabniški avatar
 gregorb
Zivjo!
Na Slapenski tek v nedeljo me ne bo-sluzba. :evil: Idejo o ekipi tekaskega foruma 100% podpiram. :D
Logotip je bomba! 8) . Torej sem zraven ce me hocte!
Dobr pete bruste v nedeljo!
Gregor
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

ste za to, da organiziramo tiskanje majic (t-shirt) z logotipom "tekaški forum"? cena bi bila okoli 1000 SIT a moram še malo povprašati naokoli. mogoče dobimo še kakega sponzorja :)

kandidati naj kar sporočijo svojo konfekcijsko številko in ko se bo nabralo dovolj "prijav", gremo v tisk...
Uporabniški avatar
 ero
Dule napisal/-a:Ker pri svojem imenu na forumu nimam še nobene slikce, bi najraje dodal slikco logotipa TEKAŠKI FORUM, pa mi ne uspe, ker je datoteka slikce prevelika (piše da je maksimalno lahko 6kB). Ali mi lahko avtor logotipa ali pa kdo drug kaj pomaga pri tem? :?:

Bo tako v redu? :) slikco sem zmanjšal na 80 pik, tako da napisa nista najbolj čitljiva...
Uporabniški avatar
 Dule
Hvala Ero, super, tako da bom delal reklamo za TEKAŠKI FORUM!
Uporabniški avatar
 Dule
Ero je napisal:
ste za to, da organiziramo tiskanje majic (t-shirt) z logotipom "tekaški forum"? cena bi bila okoli 1000 SIT a moram še malo povprašati naokoli. mogoče dobimo še kakega sponzorja

kandidati naj kar sporočijo svojo konfekcijsko številko in ko se bo nabralo dovolj "prijav", gremo v tisk...

Jaz sem zato, cena se mi zdi primerna, moja številka je XL.

Verjetno pa je pametno nekoliko počakat, da se nas kar nekaj nabere, da se ne bo hodilo tiskat majice za vsakega posebej.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA