Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mirko1
ja pauli je uspelo.je imela svoj dan,bi rekel dule :D
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Je pa lepo videti in seveda poslušati, kako je paula od samega štarta do cilja suvereno vodila.Mislim, da je to fantastičen občutek ko tako suvereno pritečeš v cilj, resnično!
Ob tej priliki ji seveda čestitam za dosežen rezultat, ki si ga je zalužila in prislužila.Zame je bila favoritkinja od samega štarta, ampak sem vedel da mora najprej seveda priteči skozi cilj!Ker je že doživela neprijeten dogodek že na olimpijskih igrah in podobno.
Ker maraton je res kraljevska disciplina, v kateri se ne ve do zadnjega trenutka, do zadnjega metra kaj se lahko pripeti!
Bravo še enkrat!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Athena89
no, helsinkov jekonec. doseženih je bilo veliko odličnih rezultatov, med njimi tudi trije svetovni rekordi :D od naših pa je bila najboljša alenka bikar, ki se je uvrstila v polfinale teka na 200 m.
kaj pa mislite o diskvalifikaciji Rusinje Julije Čiženko, ki je bila diskvalificirana zaradi odrivanja v teku na 1500 m... res se lahko upravičeno vprašamo, kar sta rekla že komentatorja: zakaj lani na svetovnem dvoranskem prvenstvu ni bila diskvalificirana maria mutola, ko je tako odrinila našo jolando čeplak?? :evil:
sicer pa... je kar je... komaj čakamo na Osako 2007 :P
Uporabniški avatar
 Učenec
Rusinja Julija Čiženko pač ni (še ni) tako ime v atletiki kot je Mutola.
V vseh športih je tako, da imajo uveljavljeni športniki privilegije do katerih morajo ostali še veliko truda, znoja vložit, da mogoče nekoč pridejo do njih (privilegijev)
Uporabniški avatar
 Athena89
jap, ampak če pogledaš še tk... cambellove na 200m niso diskvalificirali, čeprav je kar lep čas tekla po sosednji progi, diskvalificirali pa so žensko AMERIŠKO ŠTAFETO 4x400m, na uradni strani piše, da zaradi prestopa ene od tekmovalk: http://www.iaaf.org/WCH05/news/Race=126 ... 31604.html
zdej pa ne rečt da AMERIŠKA ŠTAFETA nima velikih uspehov... američani veljajo za največje favorite v vseh štafetnih preizkušnjah.... pa so jih vseeno diskvalificirali... :shock:
Uporabniški avatar
 Učenec
Tukaj pa po moje veliko vlogo igra foušarija v smislu dajmo še drugim šanso da kaj poberejo, američani imajo itak dovolj in zmagajo kadar hočejo.
Tudi jaz sem opazil omenjeni prestop in bil presenečen o nediskvalificiranosti Cambellove na 200m.
Uporabniški avatar
 Athena89
ZA VSE BI MOGLA BIT ENAKA PRAVILA :evil:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA