Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
mdebelak napisal/-a:Da malo zbudim temo, ki je malo že zaspala.
Namreč začel sem priprave na moj prvi maraton. Plan treningov sem si sestavil in tako je naneslo, da se bo moj trening končal nekje Decembra.
Zdaj pa nastane problem, nikjer ne morem najti organizacije kakšnega maratona v bližini Slovenije.
Prosil bi vas za pomoč.
Vsi, ki kaj veste o kakih terminih, prosim pomagajte.
:laola :lauf: :laola

Decembra je maraton v Valenciji. O samem maratonu ne vem nič, zato pa vem, da je decembra tam zelo primerna temperatura za tek in da se iz Trsta v Valencio pride z Ryanairom v 2 urah za cca 20 EUR. Do trsta z Go-opti za 10 EUR, v Valenciji pa je do letališča metro.
Mare, menda sem se prezgodaj veselil. Jaz ne najdem nobenega prevoza z Ryanairom niti okrog 17.11.2013 niti dneve okrog 8.12.2013. A mi lahko pomagaš ali jih res ni?
Ugor, tako poceni prevoz boš zelo težko našel, pri Rayanair definitivno ne v tem obdobju, pa tudi prevoz LJ-Benetke pri GOOPTI je dražji kot je napisano.
Je pa decembra maraton v Pisi. Glede prevoza pa težko rečem, npr. povratna z vlakom stane okoli 150€..kar drago.
ugor napisal/-a:Mare, menda sem se prezgodaj veselil. Jaz ne najdem nobenega prevoza z Ryanairom niti okrog 17.11.2013 niti dneve okrog 8.12.2013. A mi lahko pomagaš ali jih res ni?

Za Trst-Valencia očitno res še ni objavljenih nobenih letov, kar je neobičajno. Lahko, da linijo ukinjajo, ali pa še ni razporeda. Lahko vprašaš po mailu, če pa je prvi vzrok, ti ostane še odhod iz Benetk. Potovanje 7.12 in povratek 10.12. te stane v tem trenutku 106 EUR. So pa drugi datumi lahko bistveno cenejši. Recimo 26.11. za 23 EUR v eno smer.

Ozelot, cena pri Goopti je taka, kot sem napisal. Za Trst med 10 in 20 EUR. Če se recimo zdajle prijavita 2 za 7.12. bosta plačala točno 10 EUR. Lahko preizkusiš. Benetke so seveda držaje. Med 20 in 30 EUR po mojih izkušnjah. V tem primeru se za par potnikov že splača na letališče z avtom, ampak je poleg bencina in cestnine treba računati še parkirnino (cca 6 EUR na dan)
mare napisal/-a:
ugor napisal/-a:Mare, menda sem se prezgodaj veselil. Jaz ne najdem nobenega prevoza z Ryanairom niti okrog 17.11.2013 niti dneve okrog 8.12.2013. A mi lahko pomagaš ali jih res ni?

Za Trst-Valencia očitno res še ni objavljenih nobenih letov, kar je neobičajno. Lahko, da linijo ukinjajo, ali pa še ni razporeda. Lahko vprašaš po mailu, če pa je prvi vzrok, ti ostane še odhod iz Benetk. Potovanje 7.12 in povratek 10.12. te stane v tem trenutku 106 EUR. So pa drugi datumi lahko bistveno cenejši. Recimo 26.11. za 23 EUR v eno smer.

Ozelot, cena pri Goopti je taka, kot sem napisal. Za Trst med 10 in 20 EUR. Če se recimo zdajle prijavita 2 za 7.12. bosta plačala točno 10 EUR. Lahko preizkusiš. Benetke so seveda držaje. Med 20 in 30 EUR po mojih izkušnjah. V tem primeru se za par potnikov že splača na letališče z avtom, ampak je poleg bencina in cestnine treba računati še parkirnino (cca 6 EUR na dan)

Mislim, da iz Trsta v Valencijo Ryanair leti le od aprila do konca oktobra. Pozimi pa leti iz Benetk. Veliko letov ima Ryanair iz Trsta samo od pomladi do jeseni.
V decembru, točneje 15.12. 2013 je eden od zelo zanimivih Italijanskih maratonov - PISA Marathon. Je tudi relativno blizu (560 km iz Ljubljane). Jaz sem se ga udeležil skupaj z Janezom in Boštjanom l 2011. Zelo lepa, zanimiva in hitra proga. Super organizacija Priporočam.

Slika

Lp, Matjaž

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA