Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Junc
Lahko kako svojo prijavo popravim?
Uporabniški avatar
 kustus
LP
JUNCE ---- ERO je obljubil da naj bi začel takoj v začetku SEP zbirati naročila. Objava bo pri oprema TF.
 Jožko
Hojla!
Odločitev,je padla!
Od danes naprej ima Tekaški forum še enega člana več! Vidim,da je to prava tekaška druščina,čeprav se vsi ne poznamo med seboj.Je pa že samo sodelovanje na forumu in seveda ljubezen do teka tisto,kar nas druži!
Moj prvi tek za ta klub bo naš domači tek iz PODBRDA NA ČRNO PRST!
Lepo se imejte pa lep pozdrav vsem Jožko
Uporabniški avatar
 Dule
Bravo Jožko za pogumno dejanje. Se spomnim prve tekme, ki smo jo tekli pod Tekaškim forumom in ko me je bilo strah ali bom edini in da se mi bodo potem vseh trideset do takrat prijavljenih na forumu smejali :lol:
No pa nas je bilo že šest: Tule so vtisi

ČAU ČAU
 Nataša
Ja, nostalgično... :D Takrat si nisem upala napisat v Slapu, da tečem za Tekaški forum. Mam še črno piko. Sam se mi zdi, da sem jo mal popravila, ko sem na trojkah tekla v cilj kar z zastavo TF :wink: Čez par let bomo mel pa še TF avion, da se bomo vozili v Kenijo na tekme :wink: (če ne bo previsoka štartnina pa če bomo dobili kakšne kvalitetne majčke pa če ne bo tajming organiziral :lol: ).
 tae
Tudi sam moram priznati, da še nikoli na prijavnici nisem napisal, da tečem za tekaški forum, kljub temu da ga prebiram. Vedno sem pustil prazno. Dejansko sploh nikoli nisem pomislil, da bi lahko vpisal tekaški forum. Mislil sem, če si v nekem klubu, hodiš tja na organizirane treninge, jaz pa treniram izključno sam. No sicer sem začetnik in sem bil komaj na štirih tekih. Lahko pa rečem, da bom v prihajajočem letu 2006 vedno napisal tekaški forum, saj bi rad, da se na tekmah dejansko spoznamo.
Uporabniški avatar
 kustus
tae napisal/-a:Tudi sam moram priznati, da še nikoli na prijavnici nisem napisal, da tečem za tekaški forum, Lahko pa rečem, da bom v prihajajočem letu 2006 vedno napisal tekaški forum, saj bi rad, da se na tekmah dejansko spoznamo.

lp

no zakaj bi čakal na leto 2006 začni že letos. tudi jest sem bil v takih dvomih ko pa sem se začel predstavljati kot TF in spoznal kar nekaj njih mi je bilo vedno lažje in sem tudi vedno bolj ponosen da sem član te druščine.
Uporabniški avatar
 Junc
Popravil sem prijavo na LM in tečem pod tekaškim forumom, še majico čakam, da bo Originale

Ko sem tekel prvi tek, prijavljen pod tekaški forum, sem dobil medaljo :lol: :lol: :lol:
 tae
Leto 2006 sem omenil, ker se letošnja tekaška sezona počasi bliža koncu, vsaj kar se tekem tiče. Ali so mogoče organizirani tudi kakšni zimski teki?
 Nataša
Novembra je en zelo fajn tek v Slapu pri Vipavi, kmalu zatem v Štanjelu, TFjevci smo imeli lani božičkov tek, potem je pa seveda še višek sezone, lov na prasca v Dolskem (najbolj številčna ekipa dobi prasca, lani ga je seveda odnesel TF :lol: ).
Uporabniški avatar
 Vlajko
Seveda, Dolsko (26.12.2005), Štanjel (predvidoma 3.12.2005), pa še kaj bi se našlo. Vsaj prireditvi, ki sem jih navedel, ti toplo priporočam. 8)

:idea: Preberi si lanske vtise iz Štanjela in Dolskega . :wink:

PS:
A sem res najpočasnejši revolveraš na Divjem zapadu? :shock: Še dobr, da sem pol še živ. :D :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:Seveda, Dolsko (26.12.2005), Štanjel (predvidoma 3.12.2005), pa še kaj bi se našlo. Vsaj prireditvi, ki sem jih navedel, ti toplo priporočam. 8)

Ja, pa tudi tek v Slapu pri Vipavi je "highly recommended"(konec novembra).
Poleg lepega in razgibanega teka po lepi pokrajini ti sleduje se vecurni tour po Bencinovi vinski kleti :) .

lptini
Uporabniški avatar
 Fotr
Predrazpis teka 2005 v Dolskem:

Leto je naokrog in spet vas vabimo na tradicionalni
Novoletni tek v Dolsko.
PRED-RAZPIS 16. NOVOLETNEGA TEKA “DOLSKO 2005”
Organizator: ŠPORTNO DRUŠTVO PARTIZAN DOLSKO.
Naziv prireditve: Novoletni tek “Dolsko 2005”.
Panoga: Cestni tek.
Kraj in čas prireditve: Dolsko (start in cilj pred kulturnim domom oziroma Vegovim hramom), 26. dec. 2005 s startom ob 11:00 uri na daljši progi ter ob 11:15 na krajši progi.

Proga: 14.7 km za moške do 50 let ter za kategorijo »S tekom do boljše kondicije«; 10.5 km za ženske in moške nad 50 let ter za kategorijo »S tekom do zdravja 2«; višinska razlika 150 m; cesta je skoraj v celoti asfaltirana.

Kategorije:
5 moških (do 30 let, 31 do 40 let, 41 do 50 let, 51 do 60 let, nad 60 let)
2 ženski (do 40 let, nad 40 let),
netekmovalna (»S tekom do zdravja« ter »S tekom do boljše kondicije«).

Prijave: od 9:30 dalje na dan prireditve v Kulturnem domu Dolsko.
Prijavnina: 2000 SIT.
Garderoba: V društvenih prostorih v Kulturnem domu Dolsko.

Nagrade: Vsak tekmovalec dobi vsaj spominsko majico, čaj po prihodu na cilj ter topli obrok. Najboljši do vsaj 5. mesta v posameznih kategorijah (razen v kategoriji »S tekom do zdravja« ter »S tekom do boljše kondicije«) dobijo praktične nagrade, ostale nagrade pa bomo izžrebali med ostale sodelujoče. Nagrada za najbolj številčno ekipo.
Razglasitev rezultatov: Ob 13. uri pred Kulturnim domom v Dolskem.
Internet: http://www.dol.si/sddolsko podroben opis trase, pregled rezultatov vseh tekov…
Kontaktni osebi: Marko Bokalič, tel.: (01) 5647-560, GSM: 040/73-97-99; Jernej Rebolj, GSM: 031/65-78-41.

VREME NAS NE MORE PRESENETITI! NA TEKU SE DOBIMO!

O prascu še nobene informacije!
 tae
Vidim, da se dogaja celo leto, kar pomeni, da se bom še letos prijavil na kak tek pod tekaški forum. Hvala za vse informacije.
Uporabniški avatar
 Hudl
Iz prejsnjih postov je ocitno, da se pozna tudi na rezultatu, ce se prijavis na tek kot forumovec, zato sem to povsem koristoljubno storil tudi jaz :D (prvo 'tekmovanje'-prvi LM-prva prijava pod TF press)
Hudl

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA