Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 lana
evo tud jaz bom letos sam navijacica v prvi vrsti in bom navijala za prov vse k boste tekli..od prvega do zadnjega,,pa kaka solzico potocila,k ne bom med vami...Torej deckoti in deklice....hitreje,,najblhitreje...
Lana
Uporabniški avatar
 kustus
runner napisal/-a:kuskus... ma ne ti mene ... dvakrat sem ze popravljal ... (enoletna je typo) ampak dvojina me skrbi ... jao jao kaj bo 5rca rekla

LP

Ma vse štima sam ni mi jasno kdaj mi boš kupil darilo BOTER in to krstni saj si mi ime spremenil. Nej poštjeno če se tko mal hecamo toda imena bi morala biti svetinja.

Pa nisem nič zameril da veš sam darilo vsen pričakujem boter.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 lunca
Kakor kaže, bom zaradi prehlada tudi jaz samo navijala... :(

Pa tudi vpiti ravno ne bom mogla, ker sem čisto brez glasu :cry: - se bom pa z vpitjem vseeno trudila po svojih najboljših močeh 8)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No sej tudi navijače potrebujemo, saj veste kako je fino če te kdo vzpodbuje no tudi mi bomo vedeli kako je vam ker niste na naši strani. Vsa čast vsem, ki boste prišli navijati.

:laola :laola
Uporabniški avatar
 Kunec
Se tudi pridružim navijačem po končani 21-ki, verjetno par 100 m pred ciljem.
 špelca_p
Sem bla že zelo žalostna, ker mi je bolezen preprečla nastop na maratonu ampak sedaj pa vidim, da le nisem edina. :wink: Zmer je fajn met mal dodatne podpore.
No pa bom kr tuki vprašala, da ne odpiram nove teme. Kdo mogoče ve, kje in kdaj se sploh jutr lahko pride do Lj. ? Pa kje se lahk parkira?
Uživajte pa ne bit reveč žalostni...sej bo kmal Ljubljanski maraton 2006! :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hja kaj pa NAVIJAČICE ZGORAJ BREZ :lol: :lol: :twisted: :wink: posebej potem ko bomo mi šli drugi krog v maratonu, takrat nam bo treba mal moralo dvigniti tako ali drugače! :lol: :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 tekačica
tomaz.zupancic napisal/-a:Hja kaj pa NAVIJAČICE ZGORAJ BREZ :lol: :lol: :twisted: :wink: posebej potem ko bomo mi šli drugi krog v maratonu, takrat nam bo treba mal moralo dvigniti tako ali drugače! :lol: :wink:
ČAO!

Kar takole a ne :shock: ... Ti bi kar navijačice zgoraj brez... Brez česa pa??? Brez katere stvari???
 špelca_p
Glede na to, da smo vsi bolni gotovo brez zgornjega pulovarja, a ne Tomaž!!!?? :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 tekačica
špelca napisal/-a:Glede na to, da smo vsi bolni gotovo brez zgornjega pulovarja, a ne Tomaž!!!?? :twisted: :wink:

Aja da bi bile samo v kratkih majčkah??? Ja pa ne vem če bo dovolj toplo za tako opremo... ok tekačem že, ampak za stojo ob progi v kratkih majčkah pa ne vem če bo.
Uporabniški avatar
 INOT
Ne delajta se vidve sedaj nore... :wink:
Uporabniški avatar
 tekačica
midve se pa res ne delava nore... smo ugotavljava kaj je imel tomaž v mislih :D
Uporabniški avatar
 INOT
tekačica napisal/-a:midve se pa res ne delava nore... smo ugotavljava kaj je imel tomaž v mislih :D

Da nista vidve slučajno blondinki? :twisted:
Uporabniški avatar
 tekačica
INOT napisal/-a:
tekačica napisal/-a:midve se pa res ne delava nore... smo ugotavljava kaj je imel tomaž v mislih :D

Da nista vidve slučajno blondinki? :twisted:

:--( :--( :--(
Hvala za tole prelepo žaljivko :evil:
Uporabniški avatar
 INOT
tekačica napisal/-a:
:--( :--( :--(
Hvala za tole prelepo žaljivko :evil:

Se pravi,da tisto za blondinke res velja? Torej priznaš? :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA