Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Tatjana
Tudi jaz sem se to spraševala :?
Lahko bi pa te članke skopiral sem, da bi jih lahko tudi mi prebrali ;)
 hribovc
Reklamacije glede dostave časopisa so na številki 080 22 25. :wink:
Uporabniški avatar
 KillerBeam
Na kateri tel. št. pa glede dostavljalca? :twisted:

lp,kB

hribovc, da nisi ti mm iz bicikl.com-a?
 laufar
Glej zdej tega killerja! :shock: Halooo! Dobro jutro! 8)
 hribovc
24.11.2005, Dnevnik prinaša - novice iz švedskega biatlonskega pripravljalnega tabora, kjer so imeli včeraj naši biatlonci pregledno tekmo pred sobotnim začetkom sezone svetovnega pokala
tek na 8 kilometrov, 4 streljanje - kdo je v najboljši formi ? Sta to Janez Ožbolt in Andreja Mali ? Vse v Denvniku. Tega ne boste našli ne v Delu in ne v Asu.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
hribovc napisal/-a:24.11.2005, Dnevnik prinaša - novice iz švedskega biatlonskega pripravljalnega tabora, kjer so imeli včeraj naši biatlonci pregledno tekmo pred sobotnim začetkom sezone svetovnega pokala
tek na 8 kilometrov, 4 streljanje - kdo je v najboljši formi ? Sta to Janez Ožbolt in Andreja Mali ? Vse v Denvniku. Tega ne boste našli ne v Delu in ne v Asu.

Točno tako kot si rekel Hribovc.Saj je napisano kaj v teh časnikih samo toliko , da se lahko reče da je športna rubrika notri in neke novice.Dnevnik kar se tega tiče je zaenkrat zakon!
ČAO!
 hribovc
Dnevnik 28.11.05 - prinaša zanimivosti iz Ruke (ne roke) in Oestersunda. Zanimivosti, ki jih drugje niste našli. Kako leti Janez Marič. Katera med biatlonkami je Turbo ?

Za pokušino---

Težko bo čakala Vernon

KUUSAMO – Naš najboljši tekač Nejc Brodar je na 15 kilometrov drsalno sicer vzel skalp trem zvezdnikom Norvežanu Estilu, Slovaku Batoryu in Estoncu Veerpaluju, a je bilo to dovolj za 58. mesto (Jože Mehle 67.) med 88 tekači. Tudi zaostanek za kar presenetljivim zmagovalcem Norvežanom Tore Ruudom Hofstadom (na vseh preglednih tekmah je bil bolj v ozadju) preračunan v 41 točk FIS je dokaj obetaven. Trener Marko Gracer namreč načrtuje mali vrhunec na naslednjem prizorišču v kanadskem Vernonu, kjer bodo poleg obeh tekačev nastopilo kar štiri dekleta. Še z večjim pričakovanjem bo Kanado čakala Petra Majdič, saj se govori, da bodo Ameriko izpustile boljše finske tekačice, Šmigunova, Neumannova, vse Rusinje razen Čepalove......
 hribovc
Dnevnik 29.11.05 je prinašal zanimivosti iz sveta športa, med drugim tudi
-Zakaj se Tadeja Brankovič počuti kot stara mama
-Ali kolesar Roberto Heras morda le ni kriv uporabe dopinga
-zdrahe v vrhu Kolesarske zveze Slovenije
-kako čestitajo za rojstni dan Martinu Hvastiji....
 hribovc
Dnevnik, 30.11.05 - preberite, kako so slovenske biatlonke osvojile 4. mesto v Oestersundu...
 hribovc
Original: Turbo Slovenke
OESTERSUND – »Danes smo Uschi Disl odvzele vzdevek Turbo. Sedaj smo me Turbo, Turbo Slovenke« se je po tekmi štafet šalila Andreja Mali, druga iz kvarteta, ki v zares lepem nastopu izpolnila statistično Dnevnikovo napoved, da se štafeti obeta četrto mesto.

Skupaj z Gregorinovo, Grudičkovo in Brankovičevo so bile na pragu zmagovalnih stopničk, kot lani v Oberhofu. Le minuto so zaostale za zmagovitimi Norvežankami, medtem ko so bile favorizirane Nemke zaradi »kroženja« Dislove le šeste, neprepričljive Rusinje pa tik pred našimi. Že v prvi, velikokrat ključni predaji, je z »ničlo« začela Teja Gregorin in predala druga za Italijanko Michelo Ponza. »Imela sem kar malo treme. A bo vedno bolje. Tokrat ni bilo prerivanja. Michela pa zelo hitro strelja, tako da ji še nisem kos. A dobro, da se mi je v zadnjem krogu znova »odtrgalo« ,« je fantastičen finiš, kjer je prehitela kar pet biatlonk, opisala najmlajša Teja Gregorin, tudi Liv Grete Poiree, predlansko kraljico sezone.
Andreja Mali je za Norvežanko Kristiansen in Rusinjo Išmuratovo še držala stopničke. »V streljanju leže sem preveč čakala, ter morala dve tarči popravljati. Ne vem, ali me je strah, saj na treningu težav nimam,« se je spraševala Malijeva. Cimra Dijana Grudiček ni podlegala pritisku. »Na koncu so me noge »matrale«, sicer ni bilo slabo. Smo kar »zrihtale«, » se je smejalo Dijani, ki je do Brankovičeve pritekla z ramo ob rami s Francozijo Baverel.

»Sandrine Bailly (zmagovalka SP op.p.) sem sledila, a je na strelišču opravila brez poprave. Ker se je še vodilna Rusinja Bogalijeva zafrknila, je bilo kar zanimivo. Če bi me na strelišču opravile še bolj idealno, bi bilo dosegljivo tudi za nas še kaj več. Lepo je videti, kam sodimo, » je v imenu vseh z zaslužkom 2800 evrov komentirala Tedi. Njena četrtina bo za okna v Kokri. Naše so sicer počasi streljale (osem poprav), a odlično tekle. Gregorinova je imela tretji čas, Malijeva četrtega, Grudičkova sedmega, od Brankovičeve v svoji predaji pa je bila v smučini hitrejša le Linda Tjorhom, ki je le potrdila norveški dan.

Ko so Rusi na strelišču že slavili, je Ole Einar Bjoerndalen v zadnjih 2,5 kilometra nadoknadil 22 sekund zaostanka za Nikolajem Kruglovom, ki je povsem »zahodil«. Šved Bergman je bil sicer še hitrejši od Bjoerndalna. Naši lovci se ne morejo pohvaliti. Potem, ko sta Janez Ožbolt in Matjaž Poklukar obkrožila kazenski krog, in so bili z Jožetom Poklukarjem že 18., je Janez Marič le prehitel »eksote« Japonce, Kanadčane in Američane.
 hribovc
Dnevnik, 1.12.05 - V Dnevniku Olimpijski komite Slovenije čestita vsem prejemnikom priznanja Slovenija teče 2005. Vsi prejemniki so tudi poimensko navedeni. Navali tekaški narod na Dnevnik, kdo so ti junaki!!!!
 hribovc
Ponedeljek 5.12 - V Dnevniku boste našli zanimivosti iz tekme smučarskih tekačev v Planici in tudi kdo ureja proge v Planici in Ratečah in zakaj mora zgodaj vstati? Vas zanima kako je v klanec v Obertilliachu letel Vasja Rupnik? V Dnevniku...(1680)
 hribovc
Dnevnik, 7.12.05- V Dnevniku lahko preberete, kaj se je zgodilo z enim najboljših športnikov v mestni občini Ljubljana Markom Dolencem. Ter kakšne možnosti ima Tadeja Brankovič, da napreduje v skupnem seštevku svetovnega pokala biatlonk po današnji tekmi. (1765)
 hribovc
Dnevnik, 08.12.05 - Poročilo s podelitve priznanj naboljšim kolesarjem in kolesarkam v Goriških Brdih. Zakaj je skoraj zamudil na prireditev najboljši Tadej Valjavec? (1843)
 hribovc
Dnevnik 9.12.05 - V Dnevniku o biatloncih; kaj se je na tekmi svetovnega pokala zgodilo Janezu Mariču, ker je preveč poslušal uradnega napovedovalca in poznal Ole Einar Bjoerndalna (1940)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA