- 22 Feb 2006, 11:25
MihaPR, Vesel sem, da verjameš vame, tako kot tudi sam vase. Mihati moramo razturat, a ne

Nataša napisal/-a:Po moje bi blo zanimivo, če bi se Aleš oglasil v tej temi...![]()
tae napisal/-a:Hribovc, velik sem 171 cm in imam med 60 in 62kg. V teku sem res še bolj začetnik, nikakor pa ne v športu. Star sem že 30, vendar se z različnimi športi ukvarjam že vse življenje. Zakaj misliš, da je ta čas zame nemožen-nedosegljiv?
hribovc napisal/-a:tae napisal/-a:Hribovc, velik sem 171 cm in imam med 60 in 62kg. V teku sem res še bolj začetnik, nikakor pa ne v športu. Star sem že 30, vendar se z različnimi športi ukvarjam že vse življenje. Zakaj misliš, da je ta čas zame nemožen-nedosegljiv?
Oprosti, ampak tile podatki. Ti pridem osebno čestitat že za 38. 35 žal. Pa ne zameri. Moje skromne izkušnje o športu pač.
če bom navedel konkretno zakaj, brez tega da te ne poznam, bom ubil sanje mnogih
Athena89 napisal/-a:heh
me pa prav zanima kok % vi mislite da je talent, kok % pa trening?
ales napisal/-a:Ja in kaj bi rada slišala.. Mogoče to, da ko sem imel 65 kg sem tekel kilometer 2.40, zdaj pa z 83 kilogrami komaj spravim skupaj 3.30..
ales napisal/-a:Sem pa vesel, da imajo tudi drugi "težave" s kilogrami. Tini, kolk velik bo že tist prašiček?
laufar napisal/-a: Če pri 30-tih sprašuješ, kdaj bo prva medalja, potem..............
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA