Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
jana teka teka napisal/-a:Hvala za nasvete tek_v_snegu.
Grah praviš, zanimivo, mogoče celo poskusim.
Vegi nisem več, moram pa priznati da nisem ravno ljubiteljica mesa. Vegi sem bila pred cca. 12 leti, za par let. Zdej nisem več, je pa zelenjava in sadje še vedno na udaru. Res pojem veliko tega.
Sveze stisnjen sok iz pese, zjutraj - hmmmmmm res še nisem probala, ampak ne verjamem da se bom tega lotila, k zjutraj lovim tiste dragocene minute spanca. :lol:

lep pozdrav

Jana

Stisnjen sok iz rdeče pese lahko lepo kombibiniraš z naravnim medom in je potem veliko lažje popiti pesin sok :lol: .
Pa v večjih količinah :wink: !
Izredno dobro za imunski sistem in sploh prebavo pa je zelo dobro 1žlica domačega jabolčnega kisa, 2žlici domačega medu in pa zvrhan kozarec mlačne vode in to vse skupaj lepo zmešati toliko, da se med stopi z vodo.
Je kar prijetnega okusa in to je priporočljivo uporabljati zjutraj!
To so uporabljale že naše stare mame :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
tomaz.zupancic napisal/-a:
jana teka teka napisal/-a:Hvala za nasvete tek_v_snegu.
Grah praviš, zanimivo, mogoèe celo poskusim.
Vegi nisem veè, moram pa priznati da nisem ravno ljubiteljica mesa. Vegi sem bila pred cca. 12 leti, za par let. Zdej nisem veè, je pa zelenjava in sadje še vedno na udaru. Res pojem veliko tega.
Sveze stisnjen sok iz pese, zjutraj - hmmmmmm res še nisem probala, ampak ne verjamem da se bom tega lotila, k zjutraj lovim tiste dragocene minute spanca. :lol:

lep pozdrav

Jana

Stisnjen sok iz rdeèe pese lahko lepo kombibiniraš z naravnim medom in je potem veliko lažje popiti pesin sok :lol: .
Pa v veèjih kolièinah :wink: !
Izredno dobro za imunski sistem in sploh prebavo pa je zelo dobro 1žlica domaèega jabolènega kisa, 2žlici domaèega medu in pa zvrhan kozarec mlaène vode in to vse skupaj lepo zmešati toliko, da se med stopi z vodo.
Je kar prijetnega okusa in to je priporoèljivo uporabljati zjutraj!
To so uporabljale že naše stare mame :wink: !
ÈAO!

Pesa je res eden najvecjih virov zeleza in to taksnegak i ga je telo absorbirati v najihtrejsi obliki.

Med je problematicen...Med je zmes saharoze in glukoze...njegova prebava krade dragocene vire Ca ...in absorbcija koristnih snovi se z medom silovito zmanjsa...

Ce je okus problem ( hmm ce maratonci ali tekaci zmoremo filozofirati o zmagi na trasi ali dosezenem casu ne vem zakaj ne bi bilo mozno tako razmisljati tudi pri soku heheh potem je to peace of cake hehe ) ampak torej ce je problem okus ? Jaz sem v zacetku premagoval ta vsiviljiv okus z dodatkom stisnjene limone v sokovnik.
Uporabniški avatar
 žine
hmm....pesin sok je super....ko se navadiš okusa pa sploh. Na tržnici v lj. se pri zeljarjih dobi tudi mešanica sveže stisnjenega jabolčnega in pesinega soka - je za poskusit, če kdo res ne prenese okusa samo pesinega soka. In - poskusite kdaj surovo mlado peso jesti kot jabolka! Še vprašanje za snežnega: kaj se zgodi s termično obdelano peso? pri nas dostikrat jemo v foliji pečeno mlado peso: je krasnega okusa, vendar - ali tudi zadrži kaj svojih učinkovin?
lpŽ
 Marko M
tek_v_snegu pravi:
Ja prodajalci nutrientov pac morajo sluziti kar itak daje narava.

Morda pa bi bilo boljse manj citati knjige in v prakso preliti z lastno osebno izkusnjo recimo tipicen ritem sportnega rekreativca:

sluzba, funkcionuiranje doma, rekreacija-trening, weekend prireditev...

Pa tudi obstaja literatura ki nutriente v obliki prehrambneih dodatkov opisuje doglorocno kot nevarnost za telo.

Dragi tek_v_snegu... delam z slovenskimi vrhunskimi športniki in moje izkušnje, znanje delim z ostalimi. Ne verjamem, da bi bil tako zelo uspešen, če ne bi svoje znanje iz knjig povezal z izkušnjami, ko imaš v rokah nekoga, ki nastopa na svetovnih in evropskih prvenstvih moraš biti 200% prepričan v delo, odločitve in zaključke, ki jih sprejemaš, napake niso dovoljene. strokovne knjige, praksa in uspešno delo so moj posel in moj hobi. predvsem pa poskušam biti objektiven, poznati stvari s katerimi se ukvarjam in posredovati informacije naprej.
nikakor pa nočem delati reklame za športne dodatke, pišem samo o tem kako smo v kritičnem trenutku ostali na drugi strani meje prepovedanih sredstev in kako smo s hrano in prehrambenimi dodatki izboljšali kri. objavim tudi kakšno zanimivost za katero mislim, da bilo dobro vedeti. reklame pa ne delam nikomur. nisem goreči zagovornik dodatkov k prehrani, mojim varovancem pomagajo, to kaže tudi krvna slika, testiranja in rezultati. verjamem v tvojo strokovnost, jo spoštujem prav tako spoštuj ti drugačno mnenje od tvojega.
lep dan Marko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Marko M napisal/-a:tek_v_snegu pravi:

Morda pa bi bilo boljse manj citati knjige in v prakso preliti z lastno osebno izkusnjo recimo tipicen ritem sportnega rekreativca:

Pa tudi obstaja literatura ki nutriente v obliki prehrambneih dodatkov opisuje doglorocno kot nevarnost za telo.

Dragi tek_v_snegu... delam z slovenskimi vrhunskimi športniki in moje izkušnje, znanje delim z ostalimi. Ne verjamem, da bi bil tako zelo uspešen, če ne bi svoje znanje iz knjig povezal z izkušnjami, ko imaš v rokah nekoga, ki nastopa na svetovnih in evropskih prvenstvih moraš biti 200% prepričan v delo, odločitve in zaključke, ki jih sprejemaš, napake niso dovoljene. strokovne knjige, praksa in uspešno delo so moj posel in moj hobi. predvsem pa poskušam biti objektiven, poznati stvari s katerimi se ukvarjam in posredovati informacije naprej.
nikakor pa nočem delati reklame za športne dodatke, pišem samo o tem kako smo v kritičnem trenutku ostali na drugi strani meje prepovedanih sredstev in kako smo s hrano in prehrambenimi dodatki izboljšali kri. objavim tudi kakšno zanimivost za katero mislim, da bilo dobro vedeti. reklame pa ne delam nikomur. nisem goreči zagovornik dodatkov k prehrani, mojim varovancem pomagajo, to kaže tudi krvna slika, testiranja in rezultati. verjamem v tvojo strokovnost, jo spoštujem prav tako spoštuj ti drugačno mnenje od t¨
vojega.
lep dan Marko

Marko :cast: :cast: :cast: :clap: :clap: :clap:
Ostalo je brez komentarja, kakor bi ti dejal.Do nekje seže sama človekova meja potem pa nastopi takoimenovani dovoljeni dodatki brez katerih bi človek že zdavnaj omagal oziroma jih je v naravi izredno malo glede na to kako je osiromašena naša preljuba zemlja.Skratka kar človeku ne škoduje to se dovoljuje!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu

Dragi tek_v_snegu... delam z slovenskimi vrhunskimi športniki in moje izkušnje, znanje delim z ostalimi. Ne verjamem, da bi bil tako zelo uspešen, èe ne bi svoje znanje iz knjig povezal z izkušnjami, ko imaš v rokah nekoga, ki nastopa na svetovnih in evropskih prvenstvih moraš biti 200% preprièan v delo, odloèitve in zakljuèke, ki jih sprejemaš, napake niso dovoljene. strokovne knjige, praksa in uspešno delo so moj posel in moj hobi. predvsem pa poskušam biti objektiven, poznati stvari s katerimi se ukvarjam in posredovati informacije naprej.
nikakor pa noèem delati reklame za športne dodatke, pišem samo o tem kako smo v kritiènem trenutku ostali na drugi strani meje prepovedanih sredstev in kako smo s hrano in prehrambenimi dodatki izboljšali kri. objavim tudi kakšno zanimivost za katero mislim, da bilo dobro vedeti. reklame pa ne delam nikomur. nisem goreèi zagovornik dodatkov k prehrani, mojim varovancem pomagajo, to kaže tudi krvna slika, testiranja in rezultati. verjamem v tvojo strokovnost, jo spoštujem prav tako spoštuj ti drugaèno mnenje od tvojega.
lep dan Marko

Ja potem se postavi vprasanje smisla...
No ker sem rekreativec in vecina na tem forumu menda je in rekreativci so poslani da ocitno zivijo od cesa drugega kot je tek otrj se imajo druge obveznosti in morajo biti maksimalno regenerirani na delovnem mestu in pri drugih zadevah.

Vsako nenaravno obnasanje cloveka se mascuje. In dolgorocno so tudi umetni prehrambeni dodatki unicevanje telesa. Jaz sem sicer to samo zacutil kot malce prevec navdusen rekreativec-maratonec ampak nekaj literature in drugacni pogledi nekaterih ultra-maratoncev in gorskih maratoncev v tujini ( ki jih sicer dvomim da so najdeni v skriptah fakultete za sport ). Ampak saj ne gre zato ...gre pac zato da pot ki jo predlagas in zastopas je itak ze znana tam ni kaj za uporabiti nic ni za spoznati novega pa se ne garantira tistega kar rekreativec potrebuje:

- garancijo za dolgorocno zdravje , inteznivno uspesnost na vseh podrocjih dela pa da ne b treba na forumuih jamrati o boleznih pac pa o lepoti zivljenja in gibanja v naravi. Ne zivimo pac vsi od sponzorjev in davkoplacevalskega denarja. Eni si z rekreacijo vzdrzujemo zdravje in ker rekreacija ni dovolj in jamranje da je vse itak zastrupljeno tudi ni dovolj pac moras izbrati neko pot in hvala bogu-

Za sportno robotiko pa verjamem da je laboratorijski princip vlij vase in zmeri ter narkomanska odvisnost od vsakega testnega poskusa praska nujno potrebna. Sicer pa moje spostovanje ker verjetno uzivas pri delu jaz bi tudi na tvojem mestu ampak pac to ni za rekreativno pdrocje sporta.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
tek_v_snegu napisal/-a:

nikakor pa nočem delati reklame za športne dodatke, pišem samo o tem kako smo v kritičnem trenutku ostali na drugi strani meje prepovedanih sredstev in kako smo s hrano in prehrambenimi dodatki izboljšali kri. objavim tudi kakšno zanimivost za katero mislim, da bilo dobro vedeti. reklame pa ne delam nikomur. nisem goreči zagovornik dodatkov k prehrani, mojim varovancem pomagajo, to kaže tudi krvna slika, testiranja in rezultati. verjamem v tvojo strokovnost, jo spoštujem prav tako spoštuj ti drugačno mnenje od tvojega.
lep dan Marko

No ker sem rekreativec in vecina na tem forumu menda je in rekreativci so poslani da ocitno zivijo od cesa drugega kot je tek otrj se imajo druge obveznosti in morajo biti maksimalno regenerirani na delovnem mestu in pri drugih zadevah.

Vsako nenaravno obnasanje cloveka se mascuje. In dolgorocno so tudi umetni prehrambeni dodatki unicevanje telesa. Jaz sem sicer to samo zacutil kot malce prevec navdusen rekreativec-maratonec ampak nekaj literature in drugacni pogledi nekaterih ultra-maratoncev in gorskih maratoncev v tujini ( ki jih sicer dvomim da so najdeni v skriptah fakultete za sport ). Ampak saj ne gre zato ...gre pac zato da pot ki jo predlagas in zastopas je itak ze znana tam ni kaj za uporabiti nic ni za spoznati novega pa se ne garantira tistega kar rekreativec potrebuje:

- garancijo za dolgorocno zdravje , inteznivno uspesnost na vseh podrocjih dela pa da ne b treba na forumuih jamrati o boleznih pac pa o lepoti zivljenja in gibanja v naravi. Ne zivimo pac vsi od sponzorjev in davkoplacevalskega denarja. Eni si z rekreacijo vzdrzujemo zdravje in ker rekreacija ni dovolj in jamranje da je vse itak zastrupljeno tudi ni dovolj pac moras izbrati neko pot in hvala bogu-

Za sportno robotiko pa verjamem da je laboratorijski princip vlij vase in zmeri ter narkomanska odvisnost od vsakega testnega poskusa praska nujno potrebna. Sicer pa moje spostovanje ker verjetno uzivas pri delu jaz bi tudi na tvojem mestu ampak pac to ni za rekreativno pdrocje sporta.

Ja kje pa piše da tudi to ni za področje rekreativnega športa, za nekoga ja za nekoga ne, tako pač je.Bistvo je da si ljudje posredujemo nova znanja, da si razširimo svoja obzorja znanja o tem in onem.Pa naj bo dobro ali slabo.Vsak človek je pa poglavje zase, kar se tiče same sestave.Smo si lahko samo podobni po telesnem ustroju, po samem funkcioniranju pa mislim da ne.
Že to pove podatek da ima vsak človek drugačne prstne odtise, kaj šele drugega.
Tudi zdravstvo na tebi služi denar pa ravno tako funkcioniraš tako ali drugače.Že ko greš k zdravniku neveš koga bi poslušal.
Ali ni tako?
Si pač prepričan da govori tebi v dobro.Ampak vseeno potem prebiraš kako dodatno literaturo, da izveš kaj novega kar bi mogoče ustrezalo tvojemu telesu, in potem seveda premisliš če lahko premisliš o tej stvari.
Nekoga zanima tako široko področje, pa mogoče tega nikoli ne bo uporabljal pri svojem rekreativnem udejstvovanju.Se bo pa vsaj znal o nečem z nekom pogovarjati :wink: .
Mogoče pa prihaja čas RAZSVETLJENSTVA :lol: .
Mogoče nam boš pa ti odprl luči :lol: .
Pa brez zamere tako pač mislim!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
tek_v_snegu napisal/-a:

Dragi tek_v_snegu... delam z slovenskimi vrhunskimi športniki in moje izkušnje, znanje delim z ostalimi. Ne verjamem, da bi bil tako zelo uspešen, èe ne bi svoje znanje iz knjig povezal z izkušnjami, ko imaš v rokah nekoga, ki nastopa na svetovnih in evropskih prvenstvih moraš biti 200% preprièan v delo, odloèitve in zakljuèke, ki jih sprejemaš, napake niso dovoljene. strokovne knjige, praksa in uspešno delo so moj posel in moj hobi. predvsem pa poskušam biti objektiven, poznati stvari s katerimi se ukvarjam in posredovati informacije naprej.
nikakor pa noèem delati reklame za športne dodatke, pišem samo o tem kako smo v kritiènem trenutku ostali na drugi strani meje prepovedanih sredstev in kako smo s hrano in prehrambenimi dodatki izboljšali kri. objavim tudi kakšno zanimivost za katero mislim, da bilo dobro vedeti. reklame pa ne delam nikomur. nisem goreèi zagovornik dodatkov k prehrani, mojim varovancem pomagajo, to kaže tudi krvna slika, testiranja in rezultati. verjamem v tvojo strokovnost, jo spoštujem prav tako spoštuj ti drugaèno mnenje od tvojega.
lep dan Marko

Ja kje pa piše da tudi to ni za podroèje rekreativnega športa, za nekoga ja za nekoga ne, tako paè je.Bistvo je da si ljudje posredujemo nova znanja, da si razširimo svoja obzorja znanja o tem in onem.Pa naj bo dobro ali slabo.Vsak èlovek je pa poglavje zase, kar se tièe same sestave.Smo si lahko samo podobni po telesnem ustroju, po samem funkcioniranju pa mislim da ne.
Že to pove podatek da ima vsak èlovek drugaène prstne odtise, kaj šele drugega.
Tudi zdravstvo na tebi služi denar pa ravno tako funkcioniraš tako ali drugaèe.Že ko greš k zdravniku neveš koga bi poslušal.
Ali ni tako?
Si paè preprièan da govori tebi v dobro.Ampak vseeno potem prebiraš kako dodatno literaturo, da izveš kaj novega kar bi mogoèe ustrezalo tvojemu telesu, in potem seveda premisliš èe lahko premisliš o tej stvari.
Nekoga zanima tako široko podroèje, pa mogoèe tega nikoli ne bo uporabljal pri svojem rekreativnem udejstvovanju.Se bo pa vsaj znal o neèem z nekom pogovarjati :wink: .
Mogoèe pa prihaja èas RAZSVETLJENSTVA :lol: .
Mogoèe nam boš pa ti odprl luèi :lol: .
Pa brez zamere tako paè mislim!
ÈAO!

Tudi meni brez zamere ker mislim da rekreacija kjer se moras za njo nenaravno hraniti in zaradi nje hoditi zdravniku ni naravna in je samomorilska dolgorocno. Seveda pa taka rekreacija odpira nov trzni prostor za nenaravne produkte in prodajo pa kupovanje teh spet nov trzrni prostor...pac tako mislim in se ti opravicujem...
Ja v tem pa hvala za ozavescanje...nekoga razsvetliti...res nima smisla ce debata ne rojeva novih izzivov. Tako da ce imas kaksno idejo za kaksni izziv od koder naprej se da kaj dodati ...hvala vnaprej,
 Marko M
joj..kdo pa pravi, da smo vsi bolni, če nismo čisti v sebi, če živimo v nečistem svetu in govorimo o nenaravnosti.
tek-v -snegu, lahko si zdrav, pameten, učen in naraven, nikakor pa ne preneseš, da bi kdo imel drugačno mnenje od tebe in to je znak "nenaravnosti".
poglej..lepo sem večkrat povedal, da spoštujem tvoje znanje, pa vendar še vedno govoriš in pišeš in nikakor ne priznavaš, da bi kdo drug povedal svoje mnenje, pazi povedal - ne vsiljeval.
jaz pa pravim izberi kar ti ustreza, pa če je še tako nenaravno. pusti tudi drugim, da so drugačni od tebe..."bolj nenaravni" in če si res tako "učen" in naraven, dovoli, da izrazimo svoje mnenje in spoštuj tudi na "drugačne".

skripte in članke sem pa že zdavnaj preživel in moji predlogi, mnenje je predvsem za tiste, ki bi radi razširili znanje..kakor tudi tvoji... izvedel sem kar nekaj novih stvari, tudi od tebe, sicer pa vzemi ali pusti, kar je napisano. zato pusti, da izazimo tudi "drugačni" svoje mnenje.
ko berem te tvoje članke moram priznat, da se za temi tvojimi besedami skriva kompleks, da imaš problem z drugačnimi in nenaravnimi in kar ni po tvojem vzorcu je "nenaravno", slabo in celo narkomansko...
ufff kam smo prišli.

lep dan in mislim, da sem končal to debato tu. povedal, napisal in odšel nima pa smisla, da bi še vedno nsprotoval čisemu in naravnemu z "nenaravnim" in ta druga stran nima smisla, glede na zastavljeno vprašanje.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Marko M napisal/-a:joj..kdo pa pravi, da smo vsi bolni, èe nismo èisti v sebi, èe živimo v neèistem svetu in govorimo o nenaravnosti.
tek-v -snegu, lahko si zdrav, pameten, uèen in naraven, nikakor pa ne preneseš, da bi kdo imel drugaèno mnenje od tebe in to je znak "nenaravnosti".
poglej..lepo sem veèkrat povedal, da spoštujem tvoje znanje, pa vendar še vedno govoriš in pišeš in nikakor ne priznavaš, da bi kdo drug povedal svoje mnenje, pazi povedal - ne vsiljeval.
jaz pa pravim izberi kar ti ustreza, pa èe je še tako nenaravno. pusti tudi drugim, da so drugaèni od tebe..."bolj nenaravni" in èe si res tako "uèen" in naraven, dovoli, da izrazimo svoje mnenje in spoštuj tudi na "drugaène".

skripte in èlanke sem pa že zdavnaj preživel in moji predlogi, mnenje je predvsem za tiste, ki bi radi razširili znanje..kakor tudi tvoji... izvedel sem kar nekaj novih stvari, tudi od tebe, sicer pa vzemi ali pusti, kar je napisano. zato pusti, da izazimo tudi "drugaèni" svoje mnenje.
ko berem te tvoje èlanke moram priznat, da se za temi tvojimi besedami skriva kompleks, da imaš problem z drugaènimi in nenaravnimi in kar ni po tvojem vzorcu je "nenaravno", slabo in celo narkomansko...
ufff kam smo prišli.

lep dan in mislim, da sem konèal to debato tu. povedal, napisal in odšel nima pa smisla, da bi še vedno nsprotoval èisemu in naravnemu z "nenaravnim" in ta druga stran nima smisla, glede na zastavljeno vprašanje.

Ja imas prav saj nisem zelel debatirati point je ker je vedno na drugega najlaje usmeriti.

Pa se durgi point ce bi t imel o cem debatirati z menoj bi ze in ne bi jamral kako sem samozaverovan. Ampak skoda da ne mores ker nimas izkusenj bi pa zelel da jih imas . Jaz pa sem zal ali na sreco zgodbo z dodatki in zlorabo teka zato da kupujem sportne aditive koncal.

Zdaj kako naj jaz debatiram in razpravljam in ti dopuscm prostor ce pa imam slabe izkusnje in kako naj ti razpravljas ce pa nimas izkusenj.

Sicer pa dajta ze nekaj konkretnega argumentirati: a gremo eno turo vdariti od Cabra do Jezerskega ali gremo na kolesarsko turo ali gremo
na Spartatthlon nekaj kjer bo kaj trdnega in argumentiranega...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
tek_v_snegu napisal/-a:
Marko M napisal/-a:joj..kdo pa pravi, da smo vsi bolni, če nismo čisti v sebi, če živimo v nečistem svetu in govorimo o nenaravnosti.
tek-v -snegu, lahko si zdrav, pameten, učen in naraven, nikakor pa ne preneseš, da bi kdo imel drugačno mnenje od tebe in to je znak "nenaravnosti".
poglej..lepo sem večkrat povedal, da spoštujem tvoje znanje, pa vendar še vedno govoriš in pišeš in nikakor ne priznavaš, da bi kdo drug povedal svoje mnenje, pazi povedal - ne vsiljeval.
jaz pa pravim izberi kar ti ustreza, pa če je še tako nenaravno. pusti tudi drugim, da so drugačni od tebe..."bolj nenaravni" in če si res tako "učen" in naraven, dovoli, da izrazimo svoje mnenje in spoštuj tudi na "drugačne".

skripte in članke sem pa že zdavnaj preživel in moji predlogi, mnenje je predvsem za tiste, ki bi radi razširili znanje..kakor tudi tvoji... izvedel sem kar nekaj novih stvari, tudi od tebe, sicer pa vzemi ali pusti, kar je napisano. zato pusti, da izazimo tudi "drugačni" svoje mnenje.
ko berem te tvoje članke moram priznat, da se za temi tvojimi besedami skriva kompleks, da imaš problem z drugačnimi in nenaravnimi in kar ni po tvojem vzorcu je "nenaravno", slabo in celo narkomansko...
ufff kam smo prišli.

lep dan in mislim, da sem končal to debato tu. povedal, napisal in odšel nima pa smisla, da bi še vedno nsprotoval čisemu in naravnemu z "nenaravnim" in ta druga stran nima smisla, glede na zastavljeno vprašanje.

Ja imas prav saj nisem zelel debatirati point je ker je vedno na drugega najlaje usmeriti.

Pa se durgi point ce bi t imel o cem debatirati z menoj bi ze in ne bi jamral kako sem samozaverovan. Ampak skoda da ne mores ker nimas izkusenj bi pa zelel da jih imas . Jaz pa sem zal ali na sreco zgodbo z dodatki in zlorabo teka zato da kupujem sportne aditive koncal.

Zdaj kako naj jaz debatiram in razpravljam in ti dopuscm prostor ce pa imam slabe izkusnje in kako naj ti razpravljas ce pa nimas izkusenj.

Sicer pa dajta ze nekaj konkretnega argumentirati: a gremo eno turo vdariti od Cabra do Jezerskega ali gremo na kolesarsko turo ali gremo

A je kdo omenil SPARTATHLON :lol: :wink: a jest prou slišim.Ja gremo naslednje leto pa 10000% če ne bo se kaj zalomilo zaradi zdravja potem ti bom pa iz prve roke demantiral vse skupaj!
Defenitivno pade kak kozarček piva :lol: ma ne okol govort pa kozarec ali 10 REFOŠKA HA,HA.Pardon 1glaž rujnega!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
tek_v_snegu napisal/-a:
Marko M napisal/-a:joj..kdo pa pravi, da smo vsi bolni, èe nismo èisti v sebi, èe živimo v neèistem svetu in govorimo o nenaravnosti.
tek-v -snegu, lahko si zdrav, pameten, uèen in naraven, nikakor pa ne preneseš, da bi kdo imel drugaèno mnenje od tebe in to je znak "nenaravnosti".
poglej..lepo sem veèkrat povedal, da spoštujem tvoje znanje, pa vendar še vedno govoriš in pišeš in nikakor ne priznavaš, da bi kdo drug povedal svoje mnenje, pazi povedal - ne vsiljeval.
jaz pa pravim izberi kar ti ustreza, pa èe je še tako nenaravno. pusti tudi drugim, da so drugaèni od tebe..."bolj nenaravni" in èe si res tako "uèen" in naraven, dovoli, da izrazimo svoje mnenje in spoštuj tudi na "drugaène".

skripte in èlanke sem pa že zdavnaj preživel in moji predlogi, mnenje je predvsem za tiste, ki bi radi razširili znanje..kakor tudi tvoji... izvedel sem kar nekaj novih stvari, tudi od tebe, sicer pa vzemi ali pusti, kar je napisano. zato pusti, da izazimo tudi "drugaèni" svoje mnenje.
ko berem te tvoje èlanke moram priznat, da se za temi tvojimi besedami skriva kompleks, da imaš problem z drugaènimi in nenaravnimi in kar ni po tvojem vzorcu je "nenaravno", slabo in celo narkomansko...
ufff kam smo prišli.

lep dan in mislim, da sem konèal to debato tu. povedal, napisal in odšel nima pa smisla, da bi še vedno nsprotoval èisemu in naravnemu z "nenaravnim" in ta druga stran nima smisla, glede na zastavljeno vprašanje.

A je kdo omenil SPARTATHLON :lol: :wink: a jest prou slišim.Ja gremo naslednje leto pa 10000% èe ne bo se kaj zalomilo zaradi zdravja potem ti bom pa iz prve roke demantiral vse skupaj!
Defenitivno pade kak kozarèek piva :lol: ma ne okol govort pa kozarec ali 10 REFOŠKA HA,HA.Pardon 1glaž rujnega!
ÈAO!

To je koncno ena beseda podprta z moskostjo heheh...

Pokazati v dejanjih in ostati ziv in zdrav pa dobre volje...

No koncno smo le nasli skupen imenovalec...
Uporabniški avatar
 INOT
Fantje,ko se boste zmenli,kdo ima prav mi povejte kaj sem jaz? Rad imam naravno hrano pa praške tud :D .Kaj sem torej? Narkoman al rekreativec? :D
Jaz bi bil rad NARKOREAKTIVEC :wink: :!:
 zappa
INOT napisal/-a:Fantje,ko se boste zmenli,kdo ima prav mi povejte kaj sem jaz? Rad imam naravno hrano pa praške tud :D .Kaj sem torej? Narkoman al rekreativec? :D

Rekreativni narkoman? :twisted:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
INOT napisal/-a:Fantje,ko se boste zmenli,kdo ima prav mi povejte kaj sem jaz? Rad imam naravno hrano pa praške tud :D .Kaj sem torej? Narkoman al rekreativec? :D

Ali pa naravni PRAŠKOREAKTIVEC :lol: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA