Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tinqa napisal/-a:Včeraj sem tako prvič tekla po dežju.In kljub temu dežju se je oseba v meni zopet začela smejati-posijal je sončni žarek.Doživela sem rahlo evforičen občutek, ki ga tako dolgo nisem poznala.In popolnoma vseeno mi je bilo ker sem bila čisto premočena.
Počasi ampak res počasi se vam približujem.In vidim, da tudi gibanje lahko osmisli moje življenje.
:D

Bravo Tinqa, dobrodošla v klubu.
Še en tekaški izrek: "Vreme ni nič drugega kot informacija kako se moraš oblečti".
In tako tekamo decembra s čelno lučko po temi in sveže zapadlem snegu, ni boljšega.
Marsikaj boš še odkrila na svoji (tekaški) poti, le vztrajaj.
 Tinqa
raziskovalec!

Hvala za lepo misel.Tudi misel od Goetheja pri tvojem podpisu je še kako resnična, trenutno jo okušam na lastni koži, tek pa mi pomaga dvigniti se (nad težave). :)
Uporabniški avatar
 Junc
31. se mi zdi, da si/sem postal rekreativni tekač

Sem na koncu. Sam prov veliko pa nisem kritiziral organizatorje (so mi majčke vedno prav)
 simka
Bravo Tinqa. Sedaj samo vztrajaj na začrtani poti.
Uporabniški avatar
 Snezinka
raziskovalec napisal/-a: Še en tekaški izrek: "Vreme ni nič drugega kot informacija kako se moraš oblečti".
In tako tekamo decembra s čelno lučko po temi in sveže zapadlem snegu, ni boljšega.

Se ne bi mogla bolj strinjati. Točno takšni teki so mene letošnjo zimo pokonci držali. Če nič drugega, me je tek po sveže zapadlem snegu vedno pripravil do vriskanja :roll: ... sem tekla brez lučke, ker mi je bilo včasih kar nerodno, ker me tolk razganja 8) od dobre volje.

Slabše kot so "vremenske razmere", večje je zadovoljstvo po teku (pa tudi vmes).
Zdaj je čist presimpl rečt :wink: , ampak lepo pa je 8)

Lp
Senžinka
Uporabniški avatar
 Speedy
V bistu so najbolj "odbite" vremenske razmere med tekom tiste, ki se nam najglobje vtisnejo v spomin....
Poskusit velja v poletnem hudem nalivu, po sveže zapadlem snegu, ledenem dežju in vetru ki nudita najboljšo masažo obraza, polnočnem teku ob polni luni, tipanju v popolni temi, skoraj "golem" teku pri 35 stopinjah itd. Samo ljudje ne pri tem pozabit na primerno opremo, varnost, lastne sposobnosti in zdravstveno stanje :!:
Obilo užitkov pri ponovnem odkrivanju otroka v sebi... ni boljšega kot popolnoma premočen ponovno čofotati po veliki gozdnih lužah... :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Ja Speedy, res je. Za mene najboljši tek (vremenske razmere) je bil zaenkrat Fotrov tek na Brdu 2005.
 Tinqa
Dragi prijatelji, tekači!

Hvala vam za vaše vzpodbudne besede.Vem da se lahko v stiski obrnem tudi na vas čeprav vas še ne poznam.
Jaz nadaljujem s svojim tekom, dnevne podatke pa zapisujem v poseben zvezek-saj imam pulzmeter (a5).Glede na to, da ne premorem drugega sofwarea mi preostane le Excel in moje izkušnje raziskovanja, da podatke tudi sistematično obdelam.

Lep nasmejan pozdrav.

Tinqa
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tinqa napisal/-a:.
Jaz nadaljujem s svojim tekom, dnevne podatke pa zapisujem v poseben zvezek-saj imam pulzmeter (a5).Glede na to, da ne premorem drugega sofwarea mi preostane le Excel in moje izkušnje raziskovanja, da podatke
Tinqa

Tinqa, pa ti si obdelala že 15 ali 20 Carjevih točk. Eni smo za to rabili precej dalj časa :oops:
Le tako naprej :clap:
Excel je čisto dober.
 Tinqa
Za forumovke imam sledeče vprašanje: Opažam, da nimam tako izrazitega PMS (bolečine v dojkah in jajčnihkih), kar mi je zelo všeč.Ali je tudi pri vas bilo opaziti podobne spremembe?

Pozdrav,

Tinqa
 haluna
Živjo, naj najprej povem, da sem tudi sama relativno nova članica na forumu, sicer tekam okol že kar nekaj časa, zdaj pa redno prebiram tudi vaše prispevke.

Res je, sama sem hitro opazila razliko. Imela sem manjše težave na začetku, zaradi večjih prsi, ampak zdaj je vse ok. Bolijo me veliko manj ob PMS-u (bolečina ni popolnoma minila, je pa manjša), poleg tega sem si celo skrajšala tiste dneve (verjetno se zaradi aktivnosti hitreje "sčistiš"). Tako, da zaenkrat same pozitivne stvari, tudi masaža veliko bolj paše kot prej.....

Lep deževen pozdrav vsem skupaj
 Tinqa
Ker sem zbolela sem bila prisiljena se odpovedati teku in počivati.Prebolevam kar hudo virozo in ker bi rada začela s treningi čimprej, me zanima kdaj je tisti čas ko lahko spet začnem in predvsem ali moram začeti čisto od začetka (začela sem z minuto hoje in minuto teka-nato pa vsak teden večala čas teka za min).
Res sem nesrečna ker imam rada tek in naravo in ptičke, vse to zdaj pogrešam. :cry:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No pa saj bo bolje, jest nisem začenjal od začetka sem pa vseeno začenjal počasi a sem se zelo hitro vrnil v prvotno stanje.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Tinqa je napisala:
Včeraj sem tako prvič tekla po dežju.In kljub temu dežju se je oseba v meni zopet začela smejati-posijal je sončni žarek.Doživela sem rahlo evforičen občutek, ki ga tako dolgo nisem poznala.In popolnoma vseeno mi je bilo ker sem bila čisto premočena.

Ob tem sem s spomnil na svoj zadnji tek v dežju. Tekel sem iz Ljubljane domov iz službe-dež je občasno lil tako močno, da sem mislil, da bom utonil. Občutki pa močno evforični: ali sem se na glas režal ali pa skoraj jokal. Popolnoma noro :rol:
Tinqa, želimo si čim več takih trenutkov!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA