Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Nadj@
Nataša napisal/-a:Kdor je počasen, je pač počasen. Sprijaznimo se s tem. Z majčko se da pa zelo fino tudi po tleh pa WC školjki brisat :wink:

No morda res vendar sem ponosna na to da sem sploh tapočasna koliko jih sploh ni na štartu.
 Nataša
kustus napisal/-a:To da bi mi pa ti prinesla medalje pa ne pride v poštev potem bi si jih lahko kar sam kupoval.

to je bil Miha, ne jest :wink:
 Nataša
Nadj@ napisal/-a:
Nataša napisal/-a:Kdor je počasen, je pač počasen. Sprijaznimo se s tem. Z majčko se da pa zelo fino tudi po tleh pa WC školjki brisat :wink:

No morda res vendar sem ponosna na to da sem sploh tapočasna koliko jih sploh ni na štartu.

jaz pa nisem ponosna na svojo počasnost. prav sram me je. enkrat na tri kvatre dobim kolajno in takrat vem, da sem si jo zaslužila, za ostale priložnosti je pa dober filing po teku čisto dovolj.
Uporabniški avatar
 kustus
Nataša napisal/-a:
kustus napisal/-a:To da bi mi pa ti prinesla medalje pa ne pride v poštev potem bi si jih lahko kar sam kupoval.

to je bil Miha, ne jest :wink:

Se opravičujem me je slikca zavedla
Uporabniški avatar
 Nadj@
Nataša napisal/-a:
Nadj@ napisal/-a:

jaz pa nisem ponosna na svojo počasnost. prav sram me je. enkrat na tri kvatre dobim kolajno in takrat vem, da sem si jo zaslužila, za ostale priložnosti je pa dober filing po teku čisto dovolj.

:?: :?: :?: :?:

Jest pa sem saj lani junija nisem mogla zamisliti da bom kdaj tekla sedaj pa tečem vsaj 5x na teden in grem z ponosom na tekmo pa če sem zadnja ali pa ne. Nekdo mora biti tudi na začelju a ne.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Po pravici povedano, to sem hotel napisati že takoj, ko se je odprla ta tema, a sem raje molčal. :oops:

No, pa zdaj :arrow: medalje so skozi celotno zgodovino raznoraznih tekmovanj vedno dobivali prvi trije uvrščeni, torej zlata - srebrna - bronasta. 8)

Če se mi bo kdajkoli z življenju tudi v teku na kaki tekmi uspelo, čeprav je to praktično skoraj nemogoče, uvstiti med prve tri, bo ta medalja zame tisočkrat več vredna kakor vse spominske, ipd. medalje. :!:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Res je tudi jest sem najbolj ponosna na medalji iz teka v Matkah 2.mesto in Logatec 3.mesto a tudi medalja za spomin iz Logarske in Radenc mi veliko pomenita.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Moje mnenje je, da je lahko tudi majica lepa nagrada, če ni kakšna sprezana pretegnjena žnj kvaliteta, nabavljena na Kitajskem samo zato da dobiš nekakšno darilo, ki naj bi ti pripadalo. Npr. takšna majica, kot smo jih dobili lani na teku na Grintovec je odlična in jo prav s ponosom oblečem-vsa čast organizatorjem, tudi dolska, z zanimivim sloganom, zažge. Nekaj posebnega je tudi kapa s predlanskega Maistrovega teka. Jasno mi je, da je organizatorjem težko dobiti sponzorja za kakšne "dragocene" nagrade, toda izvirnost in nekaj domišljije nič ne staneta, le malo več volje je treba.
Vsekakor je pa spominska kolajna za vse udeležence tudi lepa stvar in, kar se mene tiče, se s tem ne da zgrešiti...
Uporabniški avatar
 mare
MihaPR napisal/-a:Višjo štartnino nasplošno, medalje namreč stanejo.

Drugače, z majcami se da vsaj avto prat, z medaljami pa ne.

Lahko pa se dogovorimo, da mi vsakič pred tekmo plačata, pa prinesem medalje in vam jih na cilju razdelim :D :D :D :D (brez službe PRESS)
Če boš že delil na cilju, daj meni kupi grenko čokolado ali pa kakšne dobre čokoladne napolitanke.
Uporabniški avatar
 MihaPR
zmenen, sam povej na keri tekmi. Pa ko se boš prijavljal še na moj račun ene 5 jurjev usmeri :)
Uporabniški avatar
 Pet5ra
Zame je lep spomin na tek štartna številka...ki je edinstvena za vsakogar...tako ima vsak čisto svoj spomin na tekmo. Pa še manj stroškov je s samim papirjem kot pa kovino.
Da pa bi za kos železa plačevala višjo startnino se mi zdi pa malo neumno, rajši naj prireditelji denar namenijo za nakup kakšnih uporabnejših nagrad/daril/spominkov. Navsezadnje, kaj pa lahko počneš z medaljo, samo prah se gor nabira :wink:

:D Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 kustus
lp
tudi jest skušam shraniti štartne številke no pa konec koncev tudi z njimi nimaš aj početio če že tko gledamo . a spomin je spomin.
Uporabniški avatar
 tadejz
Res je da vsi tečemo zato ker imamo radi tek, vendar pa je lepo, če s kakšne prireditve odneseš še kakšen spomin v materialni obliki. Majice so lep spomin (dostikrat je sicer problem zadeti velikost, včasih je vprašljiva kvaliteta...), prav tako štartne številke, vendar pa podpiram idejo o medaljah. Ko pritečemo na cilj smo vsi zmagovalci, medlja pa je samo še pika na i. Spominskih medalj tudi ne gre enačiti s tistimi za prva tri mesta, saj vsak pri sebi ve s kakšnim razlogom je dobil medaljo. Medalja je vsekakor lep spomin, ki tudi za organizatorje ne more predstavljati nekega finančnega problema, je pa lahko zelo dobra reklama za nihovo prireditev in vsak se bo naslednje leto z veseljem vrnil po novo medaljo. Menim tudi, da je vsak izmed nas še toliko bolj ponosen na samega sebe ob pogledu na zbirko medalj.

LP

Tadej
 Nataša
vi, spominkarji! ni dobr met preveč krame doma, to vam kvari zen (po feng šuiju) :wink: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA