kustus napisal/-a:To da bi mi pa ti prinesla medalje pa ne pride v poštev potem bi si jih lahko kar sam kupoval.
to je bil Miha, ne jest

Nadj@ napisal/-a:Nataša napisal/-a:Kdor je počasen, je pač počasen. Sprijaznimo se s tem. Z majčko se da pa zelo fino tudi po tleh pa WC školjki brisat
No morda res vendar sem ponosna na to da sem sploh tapočasna koliko jih sploh ni na štartu.
Nataša napisal/-a:Nadj@ napisal/-a:Nataša napisal/-a:Kdor je počasen, je pač počasen. Sprijaznimo se s tem. Z majčko se da pa zelo fino tudi po tleh pa WC školjki brisat
No morda res vendar sem ponosna na to da sem sploh tapočasna koliko jih sploh ni na štartu.
jaz pa nisem ponosna na svojo počasnost. prav sram me je. enkrat na tri kvatre dobim kolajno in takrat vem, da sem si jo zaslužila, za ostale priložnosti je pa dober filing po teku čisto dovolj.
MihaPR napisal/-a:Višjo štartnino nasplošno, medalje namreč stanejo.Če boš že delil na cilju, daj meni kupi grenko čokolado ali pa kakšne dobre čokoladne napolitanke.
Drugače, z majcami se da vsaj avto prat, z medaljami pa ne.
Lahko pa se dogovorimo, da mi vsakič pred tekmo plačata, pa prinesem medalje in vam jih na cilju razdelim![]()
![]()
![]()
(brez službe PRESS)
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA