Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Ursa
Ero Živjo,

če se da bi jaz vzela še 2 majički, ki bi ju plačala. Podarila bi ju kot vzpodbudo dvema kolegicama, ki sta tako kot jaz na začetku svoje tekaške kariere. Sicer forum bereta, a ne sodelujeta (še :D ).
Prevzela bi ju v petek pred tekom. Če se le da naj bosta obe M, drugače pa je lahko ena S in druga najmanjša tavelika.

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 dusan
Ero, pozdravljen.

Vidim, da ti majice velikosti XXL ne gredo dobro v promet :) :) .
Sam bi najraje vzel XXXXL, če bi jih imel seveda :) .
Torej, vzamem dve XXL. V primeru, da so pošle, pa počakam na naslednjo pošiljko.
Dvignem jih (upam) v petek na teku.

Lep sončen dan.
 golob
Pozdravljeni.
Najprej vas moram pohvaliti. Odlična ideja in izvedba. Na forum me je opozoril kolega, ki pridno teče. No, tudi jaz bi se postavil v vrsto za majico. Mislim, da bi vam z nošenjem naredil dobro reklamo tudi med organizatorji tekov.
Še tako naprej, se slišimo
Aja, skoraj bi pozabil številko, XL. Pa lep pozdrav
 dragons
Saj vem da ne spada v to rubriko ampak sem se danes pogovarjal :roll: v družbi, če bo do Sežane padla 200-ka.Mislim na člane foruma.Mišljenja so bila optimistična. :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
sevede, da nas bo. Tale številka full hitr raste, tko da ze u Tivoliju upam, da bo tkole Slika
Uporabniški avatar
 Dule
dragons napisal/-a:Saj vem da ne spada v to rubriko ampak sem se danes pogovarjal :roll: v družbi, če bo do Sežane padla 200-ka.Mislim na člane foruma.Mišljenja so bila optimistična. :lol:

Ja lahko bi uvedli stavnico, kdaj se bo to zgodilo.
Jaz sem upal da bo 200-ka padla že do petka do zbora Tekaškega foruma in da bo Ero zopet moral pripraviti darilce :D , vendar kot kaže jo bo dobro odnesel. Jaz pravim da bo 200-ka padla v ponedeljek :P

MihaPR napisal/-a:

sevede, da nas bo. Tale številka full hitr raste, tko da ze u Tivoliju upam, da bo tkole

Miha pa si prepričan da imaš na zalogi toliko smeškotov kot je nas članov Tekaškega foruma :lol: :?:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Ursa, vecja je moznost za majice ce prijateljice pridejo kar tec, v pocasno skupino.
 Ursa
:D Matjaz, verjetno pridemo vse 3! :D Se vidimo!

Lp Ursa
Uporabniški avatar
 BoštjanG
Zdravo, Ero!

Ker želim biti tudi jaz oblečen po zadnji tekaški modi, naročam dve L majčki. Ju preprosto moram imeti, sicer bom brez majčke med tekači preveč izstopal :lol:
LP
Uporabniški avatar
 ero
odgovarjam vsem, ki ste v zadnjih dneh na novo vpraševali po majicah, in tistim, ki naročenih majic še niste prevzeli:

natisnjenih je bilo 100 majic Tekaškega foruma (hvala, Igor!) in vse so že razdeljene ali vsaj rezervirane. jutri naredim inventuro še nerazdeljenih.

samo naročanje in prevzem potekata že kar nekaj časa - naročanje od 21.11.2003 dalje, prevzem pa od 06.02.2004 - in trenutno je še malo nad 20 nerazdeljenih majic. z njimi bom počakal do Sežane in v nedeljo zjutraj so spet na trgu!

torej - majice, ki so naročene in jih ne boste prevzeli do Sežane, so proste in čakajo nove lastnike, ki jih bodo lahko oblekli že v Sežani!

to obvestilo objavljam tudi v stari temi.
Uporabniški avatar
 ero
stanje prevzema majic, zadnji teden pred Sežano:

trenutno (21.03.2004) je prevzetih 81 majic, na prevzem pa še čaka 21 majic. majice sem tudi malce 'prebukiral', tako da imam, glede na želje, minusa eno S in eno XL, viška pa 2 L. upam, da se bo to zglihalo :)

seznam še ne prevzetih majic:

brezplačne:

<pre>Car 2.3.2004 XL<br>daša 15.12.2003 S<br>gams 23.1.2004 XL<br>glescic 23.2.2004 S<br>golob 18.3.2004 XXL<br>janez 21.12.2003 L<br>korosc 2.2.2004 XL<br>mitsch 18.12.2003 M<br>mojcej77 10.2.2004 S<br>olinad 16.3.2004 XXL<br>Pjotr 13.1.2004 L<br>polžek 8.2.2004 M<br>PPoce 3.2.2004 XL<br>primoz 12.3.2004 L<br>sbojan 16.12.2003 XL<br>tadejk 4.3.2004 M</pre>
plačljive:

<pre>Car 2.3.2004 M<br>janez 4.2.2004 L<br>korosc 2.2.2004 M<br>mojcej77 10.2.2004 L<br>polžek 8.2.2004 M</pre>

kot sem rekel - zadnja možnost za prevzem gornjih majic je nedelja zjutraj v Sežani. če katera izmed majic takrat ne bo oddana, je spet na voljo - že v Sežani! na čakanju je že nekaj imen...
Uporabniški avatar
 H2O
me lahko prosim zabeležite v vrsto čakajočih na majčko?
v sežano me ne bo :oops: :oops: :oops: :oops:, če pa le ostane še kakšna S ali M bi bila :D :D :D :D
 mojA
Naša familija rabi nujno še dve majčki, katerekoli velikosti, samo da bosta. Lahko v Sežani?
Drugače pa lepo v vrsto se postavim in novo rundo majčk pozdravim ! :D
Uporabniški avatar
 yogo
Zdravo.

Tudi jaz bi se postavil v vrsto za majčko (M ali L). :)
Pridem v Sežano.

lp Yogo

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA