Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Skoraj vsak dan pregledam forum, a ta anketa se je tudi meni izmuznila.
Če se da še kaj storiti - jaz sem za rešitev kot jo predlaga mare!
 hitrohodec
Kot sem že omenil, se žal izid glasovanja ne da več spremeniti, tudi ker so imeli pravico do volitev le člani Združenja (oprostite, ker nisem še sporočil poštnega računa na katerega lahko nakažete članarino za prihodnje leto- bom storil čimprej, na pamet ga namreš ne znam), bi pa BILA anketa zanimiva, ker bi z (kot sem razumel drugačnim) izidom lahko vplivala na uradno glasovanje, ki se je vršilo pred tednom dni v Velenju. Se bo treba kar sprijazniti s tem! Sicer pa mi kar trenirajmo dalje kot doslej, ker se ne bo v tem smislu nič spremenilo, MORAMO pa priti do Ljubljane 2008 MAKSIMALNO pripravljeni. SE PRIPOROČAM!!!
Uporabniški avatar
 lojzeP
hitrohodec napisal/-a: Sicer pa mi kar trenirajmo dalje kot doslej, ker se ne bo v tem smislu nič spremenilo, MORAMO pa priti do Ljubljane 2008 MAKSIMALNO pripravljeni. SE PRIPOROČAM!!!

BRAVO hitrohodec :clap:

Me zelo veseli, da dobiva tema smiselno smer.
Spoh mi ni jasno, s kakšnim razlogom taka debata o imenu, ki pravzaprav ne pomeni veliko. Za rezultate se bomo morali potruditi sami, zato nam tako ali drugačno ime ne bo dalo napredka, oz. izboljšalo dosežkov. Dodatni nasmešek na usta mi vleče dejstvo, da bo udeležba TF na prihajajočih tekmah številna :D - vsaj glede na odzive v tej temi. :idea:
Uporabniški avatar
 mare
[quote="bojank....zato se uvaja nov izraz masters, oziroma masterji, kar v direktnem prevodu pomeni »gospodje«.

[/quote]Še enkrat sem pogledal v slovar (Webster). Je enih 15 pomenov v glavnem variente na mojstra, magistra in gospodarja. Gospod-a ni med njimi, še najbližje je gospodič, v smislu spoštljivega naziva za mladega fanta (premladega, da bi ga klicali gospod). Npr.: služabnik kliče svojega delodajalca mister, njegovega sina pa master.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tudi jaz menim, da sam naziv niti ni tako pomemben. Važno je, da si veterani (mastersi) poskušamo pridobiti večjo podporo (tudi finančno) pri AZS in, da se za Evropsko prvenstvo v Ljubljani kar najbolje pripravimo.

TF bi pri promociji tega prvenstva lahko veliko pripomogel. Takšen nivo tekmovanj je lahko, vsaj zame, velika spodbuda vsakemu tekmovalcu, da se kar najbolje pripravi za domač nastop in zastopanje slovenskih barv. Jaz planiram nastop na maratonu in verjetno še na 10 km.

LP

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA