Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
Ero mislm da se Highlander ne bi strinju s tabo...sam člouk rata zmatran po moje če je tko k on... :D
Uporabniški avatar
 mare
5rca napisal/-a:
matjaz napisal/-a:
5rca napisal/-a:
matjaz napisal/-a: :D :D :D pohitite punce stregli vam bodo fantje do pasu brez. :D :D :D

hehe ... do pasu brez :?: :!: :?: grem jaz zdajle takoj tole prekontrolirati :shock: in cˇe jih ne bo .. se ti slabo pisˇe :D :D

:D :D :D hehehehehheheeeee..... :D :D :D

Matjaž, nasrkal si ga ... same punce so bile v trgovini :!:
:wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

A je bila kakšna zgoraj brez?
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D :D :D :D hja, malce spremembe bi pa pasal, saj ne morte vedno z moskim .... a lahko kaksno drugo besedo namesto nasrkal ...
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ooooooooooooooooooooodličnoooooo ! :idea: :idea: :idea:

Me za nas Gorenčke je tole bolš, kot pa 7 - ica na lotu. :D :D 8) 8) :P :P

PRODANO !!!!!!!!!!!

2x LP
Uporabniški avatar
 5rca
mark napisal/-a:A je bila kakšna zgoraj brez?

hehe ... nobena, sta pa obe zelo prijazni :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
matjaz napisal/-a: a lahko kaksno drugo besedo namesto nasrkal ...

lahko ... katera ti pa najbolj paše :?: :wink: :?: :oops: :?: :lol:
Uporabniški avatar
 matjaz
5rca napisal/-a:
matjaz napisal/-a: a lahko kaksno drugo besedo namesto nasrkal ...

lahko ... katera ti pa najbolj paše :?: :wink: :?: :oops: :?: :lol:

:twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
:twisted: :twisted: :twisted: a toj beseda????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 H2O
majčko & pajke si grem ogledati danes. pa je možno kupiti namesto pajk eno dodatno majčico? ...pisanja naročilnice se lotim jutri :D
Uporabniški avatar
 milkec
H2O napisal/-a:majčko & pajke si grem ogledati danes. pa je možno kupiti namesto pajk eno dodatno majčico? ...pisanja naročilnice se lotim jutri :D

preko TF žal ne! Dovoljeno je kupiti en izdelek iz vsakega sklopa (m ali ž masjico; hlačke ali pajkice).
Uporabniški avatar
 mare
Ali mi lahko kdo razloži, ker sem bolj nov. Ali so pajkice za ženske in one drugačen-enakopravne ali tudi za moške
Uporabniški avatar
 ero
H2O napisal/-a:majčko & pajke si grem ogledati danes. pa je možno kupiti namesto pajk eno dodatno majčico?

hoj,

dogovorili smo se, da bomo z naročili do 16.04. ponudili eno majico na člana foruma. po tem roku in po prevzemu opreme pa bomo (verjetno) opremo ponovno ponudili tudi v individualnem dogovoru...
Uporabniški avatar
 ero
mark napisal/-a:Ali mi lahko kdo razloži, ker sem bolj nov. Ali so pajkice za ženske in one drugačen-enakopravne ali tudi za moške

pajkice so sicer deklarirane kot ženske a ni blema. verjemi - ko jih boš imel na riti, tega nihče ne bo opazil :)
Uporabniški avatar
 tini
ero napisal/-a:pajkice so sicer deklarirane kot ženske a ni blema. verjemi - ko jih boš imel na riti, tega nihče ne bo opazil :)

Hmm, za mene splpoh ni zivljenja brez pajkic. Mogoce 'suhci' nimajo teh problemov, samo nekateri, ki nimamo lih 60 kil mamo kar mal problemov, ce se ne tece v pajkicah!

LpTini
Born to run
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA