Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Gremo teč saj vreme JE. nič ne čakaj. NE ČAKAJ NA MAJ.
 GregorV
Sem ravno včeraj bil presneto jezen, ker dežuje, pa sem si rekel, da me to že ne bo oviralo! Tu imaš, dež! Na koncu sem ugotovil, da je tako ali tako vseeno, ker sem v vsakem primeru čisto moker ;).
 Jutro
Na splošno ne dopustim, da me dež moti. Razen zdaj, ko še ne tečem v enem kosu in se v intervalu hoje ohladim, s pomočjo dežja pa bi se še bolj. Tega se malo bojim - enkrat sem dodobra zbolel zaradi mrzlega vetra in znoja; na splošno pa nimam problemov, le migat moram, da mi je toplo. Sigurno pa bom tekel v dežju, ko bom tega sposoben v enem kosu.

No, pretiravat ni treba, dan počitka ne škodi. :)

lp vsem
 Nataša
dež je fajn. en najlepših tekov je bil polmaraton na Reki, kjer nas je ves čas fino pralo. Pa tudi nasploh imam slabše vreme skoraj raje - pravi užitek je čofotati po lužah in blatu, ko ni nikjer nikogar. Sploh, če doma čaka topel tuš. Tko da - ne iskat izgovorov za svojo lenobo v "slabem" vremenu :wink:

p.s. Fouš PRESS :cry:
Uporabniški avatar
 iverson
Hehe zgleda da je bilo tako, no sej učerjar sem vidl da je tudi meni pravi užitek teči po dežju, tako da zdaj ni dež zame več ovira 8)
Uporabniški avatar
 MihaPR
No, lahko se spomnimo tudi avgustovskega polmaratona v Celovcu 2005 :)
Uporabniški avatar
 perpetruum
iverson napisal/-a:Hehe zgleda da je bilo tako, no sej učerjar sem vidl da je tudi meni pravi užitek teči po dežju, tako da zdaj ni dež zame več ovira 8)

dez ni ovira...ampak lep sonček, kakršen je danes svetil ob morju te pa tudi potegne...samo se je treba pazit in ne kot jest butel z gtlavo skozi zid...

kljub temu, da sem zadnja dva dni pretekel več kot ponavadi, sem se danes zagnal po dolini ragonje in zopet fasal skelečo pekočo in trdo bolečino v mečni mišici...se ze bojim, da bom zopet na prisilnem počitku par tednov :(

...pa sem ravno pozabil na zalostni januar brez tekaških uzitkov :( :cry: :x :evil:

dober tek ta zdravim...!!! samo po pameti... perpetruum
 sempja
Dež je super. Očisti zrak in dušo!
 Nataša
MihaPR napisal/-a:No, lahko se spomnimo tudi avgustovskega polmaratona v Celovcu 2005 :)

takrat dež ni bil glavni problem, problem je bla HOJA po dežju. Pa ne izzivej! :evil: :lol:
 hitrijoža
Tek v dežju je užitek - problem je le, kako se pravilno ogreti in ravnati na koncu teka, če ne pritečeš naravnost v kopalnico. Pomembno je, da se čimprej osušiš, kar pa včasih ni izvedljivo. Tudi noge morajo biti suhe in superge zamenjane. Mogoče nekaj krat gre tudi ne čisto po pravilih, slej ali prej se pa zatakne in izbruhne v obliki tašnega ali drugačnega prehlada ali pa viroze, kakor se po novem reče in s čemer se trenutno borim in na tek niti ne pomislim, čeprav je zunaj pomlad in sonce. Tako je to!
Uporabniški avatar
 jozica
Tek v dežju je zakon. Ravno danes sem sama to prvič doživela, nisem si predstavljala, da je to res tak užitek :D . Sama se ponavadi najprej ogrejem tako, da grem za 10 minut na orbitrek in me potem čisto nič ne zebe, ko pridem ven in je prav superca. Hm, edino veter me je malo zanašal sem pa tja :oops: .
Uporabniški avatar
 mediterano
iverson napisal/-a:Zdravo, že drugi dan pada dež :cry:, pa me zanima če hodite tečt tudi v dežju ali počakate da neha?

Jaz grem tudi v dežju, če le ni naliv :!: Saj več ko moker ne moreš biti. :lol: Se pa ne odpravljam v dežju na ne vem kako dolge teke in kot že rečeno, ne v nevihti ali kakšnem večjem nalivu. Če te pa pač dobi na samem teku, pa hitro v kakšno kritje. :wink:
Uporabniški avatar
 bla_k
Čeprav velikokrat rečem, da sem vremensko pogojen rekreativni tekač,
mi zadnje čase vse bolj in bolj sede tečt tudi v dežju. Se mi je pa v zadnjem tednu 2x zgodil, da me je zalil mimoidoči avto, ki je peljal po luži (na sumu imam da enkrat celo nalašč). Sej mokr si tko al tko, sam prijetno pa ni, ko naenkrat fašeš vso tisto količino, ki bi jo lahko po kapljicah in z užitkom počasi konzumiral...
Uporabniški avatar
 Katrin
Kaj pa ko se superge napijejo vode? Je kaj moteče?
Uporabniški avatar
 mediterano
Katrin napisal/-a:Kaj pa ko se superge napijejo vode? Je kaj moteče?

Zna bit, pod pogojem, da laufaš kakšno večjo razdaljo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA