Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Car
se mi zdi, da 5trca tele nove člane novači kot bi šlo za kakšen mrežni marketing ala amway...:-)..5trca da slučajno tkole za hobi še kakšnih tupperware ne prodajaš ?....."laufarje" kar uspešno "vkup" zbiraš...:-)

:idea: pa še ena kratka misel: imam občutek, da zdravo življenje, tek, hoja, zdrava prehrana in vse kar sodi v zdrav način življenja trenutno v Sloveniji kar postaja trend.... :arrow:
......denimo že primerjava lanske in letošnje Sežane je zaradi množice novih tekačev skoraj nemogoča.....da ne omenim socialnega kroga v katerem se gibljem....lani smo iz tega kroga formirali eno trojko, ki je potem kolovratila na Teku trojk (gospodične so nas pa spodbujale).......letos zgodba dobiva že skoraj megalomanske dimezije...namreč iz mojega kroga prihaja na Tek trojk kar 5 ekip (tri moške, dve ženski).....razlika je očitna...... 8)

se mi zdi prov fino..... :D
 dpop
tek je postal prevec "IN"...

vsak ki ima pet minut casa, pa bi se kr s tekom ukvarjal :lol: :twisted:

kje so casi ko so me ljudje gledali na PST kako tecem pa se ozirali za mano
kot "lej ga norca... tlele mirne sprehajalce strasi"

zdej pa so na PST samo se tekaci in psi (ki sicer ne grejo glih najbolje skupej... ampak ce si dost hiter ni problema :lol: )

sam pa sem po dusi bolj "marginalne" sorte tko da si bom moral najti kaksen drug sport :lol: :lol: :lol: :lol:

recimo kaksen trikke (al kako se tistmu zlodeju na treh kolesih k ful z ritjo opletas sem pa ke rece)

LP Darko

P.S. ima kdo kaksno idejo za "netrendovski" sport?? :?
Uporabniški avatar
 Fotr
dpop napisal/-a:...ima kdo kaksno idejo za "netrendovski" sport?? :?

Mene že nekaj časa mika, :shock: da bi probal, saj sploh ne vem kako se reče, :?: namreč hoja ali tek ali skakanje s pomočjo čevljev, na katerih so pritrjeni fedri. :D Kot rolerji, ki imajo namesto koleščkov vzmeti, ki so podobne avtomobilskim. :shock: Ali se kdo ukvarja s tem, me zanima, kako to gre? :?: :?:
Uporabniški avatar
 Bajsi
dpop napisal/-a:P.S. ima kdo kaksno idejo za "netrendovski" sport?? :?

Helou!
Jamarstvo!
Jamarija v Sloveniji obstaja že več kot 110 let pa še vedno ostaja marginalna zvrst športa. Jamarijo lahko jemlješ kot šport, lahko pa tudi kot znanost.
Če ti je samo do avanturizma, plezanja, odkrivanja globokih brezen (minus tisoč) potem je to lahko šport. Če te zanima merjenje jam, risanje načrtov, jamska biologija (speleobiologija), geologija, hidrogeologija,...potem imaš zraven še znanost.
Več o tem: pritisni WWW v mojem profilu!
Uporabniški avatar
 5rca
Car napisal/-a:se mi zdi, da 5trca tele nove člane novači kot bi šlo za kakšen mrežni marketing ala amway...:-)..5trca da slučajno tkole za hobi še kakšnih tupperware ne prodajaš ?....."laufarje" kar uspešno "vkup" zbiraš...:-)
:D

ma ja, sej vem, da mam dolg jezik :roll: pa bleknem, če srečam kakega tekača, ki še ni "naš" :wink: imam rada veliko veselih ljudi okoli sebe :)

Slika
 dpop
tisto s "fedri" bi bil lahko celo no nacionalni sport
"kdor ne skace ni Slovenc... skok skok skok"

kar pa se jamarstva tice...
razen adrenalinskih uzitkov...
ni ravno aerobna oblika vadbe :)))))

lahko pa zdruzimo... skakanje s fedri po jamah...

CaveoJumping???

bolje kot sedt na kavcu pa cakat da se pivo v hladilniku dovolj ohladi

LP Darko

P.S. nc, nc.. sam vedno morm tale PS napisat :) :lol: :( :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
Fotr napisal/-a:Mene že nekaj časa mika, :shock: da bi probal, saj sploh ne vem kako se reče, :?: namreč hoja ali tek ali skakanje s pomočjo čevljev, na katerih so pritrjeni fedri...

Slika

Slika

Tole sem mislil, ali je že kdo probal? :shock: Kako se temu sploh reče? :shock:
 Nataša
Fotr, tole pa ne zgleda slabo :D . jest sem pa mislila da se mal hecaš s tistimi fedri... :roll:
Uporabniški avatar
 Tjaša
:lol: :lol: :lol: tole je pa turbo pogon za počasne tekače :!: Če bo tudi to na razpolago v Tomas Sportu sem takoj ZA :!:

ERO, prosim pripravi naročilnico, cena ni pomembna :lol: :lol: :lol:
 dpop
po moje tole prodajajo samo u kompletu s
padalom....

ker se mi zdi da s temle zelo hitro poletis "v neznano"

in ustavis se samo s padalom... ker kaksnih posebnih zavor nisem
opazil :lol: :lol:

bi pa blo za sprobat

LP Darko

P.S. obstaja pa tudi neka palica s stoplakami in fedrom ,
dosti bolj varna zadeva
 Lučko
Bajsi napisal/-a:Jest sem mu ukradel naslov smajlijev:

Zadnč si bigfrika na laufu uniču, dons si men po računalnk kradu...če boš pa š naši NatašP kva naredu sledi: Slika

:shock: Bigfrik, a sti upazu, kako nekater že par mescev pred tekom trojk, hočjo naredit nemir v naši trojki :shock: .
Uporabniški avatar
 Tuareg
Fotr napisal/-a:
dpop napisal/-a:...ima kdo kaksno idejo za "netrendovski" sport?? :?

Mene že nekaj časa mika, :shock: da bi probal, saj sploh ne vem kako se reče, :?: namreč hoja ali tek ali skakanje s pomočjo čevljev, na katerih so pritrjeni fedri. :D

Baje je ta šport zelo popularen v Avstraliji. Kako to prehitevajo kenguruje :oops:! Ne moreš verjet.

Po najnovejših informacijah so kenguruji že napovedali množične proteste.
Uporabniški avatar
 tmp
Mene pa zanima, kje imate naslednji forumov tek, bi se pridruzila

Sem namrec nova na forumu. :lol:
Uporabniški avatar
 mare
dpop napisal/-a:tek je postal prevec "IN"...

vsak ki ima pet minut casa, pa bi se kr s tekom ukvarjal :lol: :twisted:

kje so casi ko so me ljudje gledali na PST kako tecem pa se ozirali za mano
kot "lej ga norca... tlele mirne sprehajalce strasi"

zdej pa so na PST samo se tekaci in psi (ki sicer ne grejo glih najbolje skupej... ampak ce si dost hiter ni problema :lol: )

sam pa sem po dusi bolj "marginalne" sorte tko da si bom moral najti kaksen drug sport :lol: :lol: :lol: :lol:

recimo kaksen trikke (al kako se tistmu zlodeju na treh kolesih k ful z ritjo opletas sem pa ke rece)

LP Darko

P.S. ima kdo kaksno idejo za "netrendovski" sport?? :?

Mislim da boš zelo netrendovski, če boš poleti smučal in se sankal, pozimi pa plaval. Žičnice menda delajo tudi poleti zaradi bajkerjev, le na bolj strme terene moraš iti. Če te pozimi zebe, si pa obleci neopren.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA