- 08 Apr 2004, 12:56
se mi zdi, da 5trca tele nove člane novači kot bi šlo za kakšen mrežni marketing ala amway...
..5trca da slučajno tkole za hobi še kakšnih tupperware ne prodajaš ?....."laufarje" kar uspešno "vkup" zbiraš...
pa še ena kratka misel: imam občutek, da zdravo življenje, tek, hoja, zdrava prehrana in vse kar sodi v zdrav način življenja trenutno v Sloveniji kar postaja trend....
......denimo že primerjava lanske in letošnje Sežane je zaradi množice novih tekačev skoraj nemogoča.....da ne omenim socialnega kroga v katerem se gibljem....lani smo iz tega kroga formirali eno trojko, ki je potem kolovratila na Teku trojk (gospodične so nas pa spodbujale).......letos zgodba dobiva že skoraj megalomanske dimezije...namreč iz mojega kroga prihaja na Tek trojk kar 5 ekip (tri moške, dve ženski).....razlika je očitna......
se mi zdi prov fino.....

......denimo že primerjava lanske in letošnje Sežane je zaradi množice novih tekačev skoraj nemogoča.....da ne omenim socialnega kroga v katerem se gibljem....lani smo iz tega kroga formirali eno trojko, ki je potem kolovratila na Teku trojk (gospodične so nas pa spodbujale).......letos zgodba dobiva že skoraj megalomanske dimezije...namreč iz mojega kroga prihaja na Tek trojk kar 5 ekip (tri moške, dve ženski).....razlika je očitna......

se mi zdi prov fino.....