Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 gregorb
Ja enkrat v tem tednu, sam ne vem kje so zdej vsi ostali domžalski tekači?
Rečmo kar v ponedeljek ob 20h, na brvi čez K.Bistrico proti Trim stezi!
Gregor
Uporabniški avatar
 gregorb
Ojla Domžalčani!
A ste vsi na dopustu. ravnokar sem se vrnil st eka, jasno ob 20h na brvi ni bilo nikogar. no kljub temu sem užival v teku!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Živjo Gregor ! :D

Pa daj se enkrat zapelji mal do Brda, da boš še malo naše konce spoznal, pa še več nas trenira skupaj - razbijanje monotomije PRESS.
Menda se zopet dobim v sredo ob 19.00. Tudi kak Ljubljančan, ali več njih pride, tako, da je standardno prijetno.
Dobrodošel !!! 8)

2x LP
Uporabniški avatar
 gregorb
Hvala za povabilo LojzeP! A veš, da mogoče pa res pridem v sredo!
8)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tako se govori :D

Sicer me še malo moti tisti "mogoče", a verjamem, da bo do srede tudi ta mala ovirica preskočeana, a je tako :oops: 8)

2x LP

P.S. zdaj se bo pa začelo govoriti, da drugi niso povabljeni, pa zato ne pridejo :roll:
Uporabniški avatar
 Dule
gregorb napisal/-a:Ojla Domžalčani!
A ste vsi na dopustu. ravnokar sem se vrnil st eka, jasno ob 20h na brvi ni bilo nikogar. no kljub temu sem užival v teku!

Gregor moraš vztrajati s podružnico TF Domžale. Boš videl se bodo Domžalčani tudi ojunačili in začeli prihajati na trening :D !
Uporabniški avatar
 mare
V soboto sem slučajno tekel v Domžalah. Tekel sem po trim stezi v Šumberku in vas Domžalčane prosim za pojasnilo. Piše, da je steza dolga 2km in ima 190 m višinske razlike. Jaz malo dvomim v to, čeprav je kar veliko vsponov. Mogoče to pomeni, da je 95 m vzpona in 95 spusta. Če bi bilo res to kar piše, bi se lahko takoj prijevil za Grintovec (ali SAM), naredil sem namreč 4 kroge, potem me je ujel mrak.

Se pa vidi, da so v Domžalah precej bolj prijazni ljudje kot v Ljubljani. Piše, da je bila steza zadnjič obnovljena leta 1995 (tudi v to dvomim), pa so še vse table na svojem mestu. Če to primerjam z Rožnikom...
 Primož
Zdravo!
Glede TRIM steze v Domžalah ti lahko pojasnim, da je glavni "krivec" za lepo vzdrževano TRIM stezo društvo TVD Partizan Domžale, ki za stezo skrbi od osamosvojitve Slovenije. Stezo oziroma strukturo vaj smo pred dvemi leti obnovili in zmanjšali število vaj iz dvajset na enajst, tako da je manj zaustavljanja in je bolj namenjena pohodnikom. Tista velikanska tabla na kateri si prebral podatke o TRIM stezi pa je od predzadnjega posodabljanja. Glede višinske razlike pa, to je približna višinska razlika seštevka vseh vzponov na stezi.
Pa še vabilo, vsako leto v aprilu pripravlja TVD Partizan in Atletski klub Domžale kronometerski gorski tek po domžalski Trim stezi!
Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 mare
Primož hvala za odgovor. Meni je bilo tam všeč in zanesljivo pridem še kdaj, mogoče tudi na tekmo, čeprav nisem kakšen resen tekmovalec in tečem bolj počasi.

Mare
Uporabniški avatar
 želva
na http://www.atletska-zveza.si/gorski-teki/Rezultati/2004/rezultati_s_koledarja_04.htm
je objavljeno da je dolg 2 km z 190 m gor in 190 m dol.
Gre pa tek po celotni trasi. Če namreč slediš najbolj uhojeni poti narediš bližnico. Na isti strani je objavljeno da bo naslednje leto tek 16.4.2005.
Rezultatov nisem našel, če pa se prav spomnim se giblejo med 8 in 15 minut, tako da ni samo za rakete

LP Martin
Uporabniški avatar
 mare
želva napisal/-a:na http://www.atletska-zveza.si/gorski-teki/Rezultati/2004/rezultati_s_koledarja_04.htm
je objavljeno da je dolg 2 km z 190 m gor in 190 m dol.
Gre pa tek po celotni trasi. Če namreč slediš najbolj uhojeni poti narediš bližnico. Na isti strani je objavljeno da bo naslednje leto tek 16.4.2005.
Rezultatov nisem našel, če pa se prav spomnim se giblejo med 8 in 15 minut, tako da ni samo za rakete

LP Martin

Jaz sem bil še počasnejši, saj sem za posamezen krog rabil cca.18 minut in nato 2 min. počitka. V zadnjem krogu sem delal še predpisane vaje, kar je bilo pa že malo ubijalsko, ko moraš po kar dolgem teku v hrib preskakovati hlod najprej z eno nogo, pa še z drugo. Z vajami vred sem pa rabil pol ure. Tako sem za 4 kroge porabil uro in pol. če je bilo pa to torej res 800 m višinske, bom pa res moral drugo leto na Grintovec.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA