Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Z*
Krvavi torek :lol: , 5. 6., MB, ob 15:30.
Škoda, ker si tako zgoden, Vreme. Jaz grem po službi. Še kdo ob tej uri, da se jim bo splačalo igle ven potegniti, pa da bomo večji ... :P
Mimogrede, Vreme, a si ti tisti, ki skrbi za vremenske napovedi za vaše področje?
Uporabniški avatar
 ales
Vreme, hvala za popravek - res se mi je zapisal napačen termin (sem si zapomnil ravno dan krvodajalstva). Pravi je seveda 5.6.
Uporabniški avatar
 Vreme
Z* Tudi sam grem po službi, lahko pa po sredini udariva. Ti pridi pol ure prej jaz pol ure kasneje to je ob 15 uri :lol:

Kako misliš skrbim za vreme za moje področje če to misliš, je to moje ja:

http://vreme.hobby-site.com/

Se oproščam ker je izven teme :oops:
Uporabniški avatar
 shash
Jaz pridem jutri, okrog 7:00 - 7:15.
Bo mogoče še kdo tam?

LP
Uporabniški avatar
 Jančika
Trenutno ne izpolnjujem pogojev za darovanje, sicer bi se vam pridružila. Ni še namreč minilo eno leto od poroda, do prejšnjega tedna sem dojila, železo imam na spodnji meji. Nazadnje sem darovala že kar nekaj časa nazaj, pred prvo nosečnostjo, in sem ravno včeraj zvečer sem razmišljala, da bo počasi spet čas.

Lepo, da na forumu izpeljete tudi takšne akcije in upam, da bom pri naslednji že zraven. Če ne bom spet noseča :roll: ...
Uporabniški avatar
 shash
Jaz sem dal, mogoče pa še ena informacija za tiste, ki še pridejo.

Mal sem kolovratil ogrog za parkirno mesto, pa itak vse zasedeno. Zdravnica pa mi je povedala, da če parkirate v parkirni hiši na vogalu pri kliničnem - men se zdi da je šentpeter, menda povrnejo stroške parkiranja.

LP
Uporabniški avatar
 ales
Tudi jaz že oddal. Ni bilo čist nobenega navala. Edino hemoglobina sem imel le 149, kar ni v moji navadi..

Sem se pa potem fino najedel in napil; je zgledal k da jim mal sendviči ostajajo in sem jim mal spraznil zaloge..
Uporabniški avatar
 aandreja
Ker nisem zasledila, da bi se kako dobili, sem sla zjutraj na Slajmerjevo v Ljubljani in dala 4 dcl. krvi . So dejali, da jo bodo dali za dva dojencka in sem zelo zadovoljna.
Veste kaj me je najbolj razveselilo? Da imam tako super kri kot pri dvajsetih.....

Ne oklevajte, lahko kar sami poklicete in vas bodo sprejeli....

Lep dan, Andreja
Uporabniški avatar
 ales
Je tudi mene že malo zaskrbelo, če ni tole dajanje krvi tkole sredi sezone precej na škodo tekaški kondiciji, pa sem se včeraj prepričal, da ni tako hudo. Sicer res ravninskih 25 km sem z lahkoto pretekel 2.10, s povprečnim pulzem 135, tko da so tovrstne bojazni čisto odveč.

Morda prve dva dni mal počitka, več pitja (je imela predvčerajšnjim tašča 70letnico in sem to z dobro mero opravljal), tokrat so mi še tko nežno vstavili iglo, da se mi skoraj ne pozna več..
 bojanm
Četrtek,okli osme ure
Uporabniški avatar
 Vreme
Krvavi torek se žal ni zgodil. Sicer bil tam, a mi je zdravnica resno dejala, da imam premalo hemoglobina v krvi. Sicer nič kritičnega, a za dajanje krvi pač premalo!! No od kod pa sedaj naenkrat to ne vem, a prej nikoli nisem imel problemov.

Nič bo potrebno železo začet jest :lol:

Žal pa drugič!!! :oops:
Uporabniški avatar
 Z*
S* in Z* zavrnjeni - prenizka vrednost hemoglobina. :cry: Po moje imajo zanič napravo. Zdravnica je rekla, da je včeraj potolkla vse rekorde pri zavračanju. V celem dnevu so prišla skozi samo 3 dekleta, vse ostale je poslala domov. :evil: Do nadaljnjega se vsak dan pasemo v koprivah! :twisted:
Nazadnje spremenil Z*, dne 06 Jun 2007, 08:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MatjazV
ero napisal/-a:eh, čisto sem spregledal, da ste bili zmenjeni za 31. maja :oops:

nič, bom šel pa v tem tednu. recimo v četrtek, 7. junija ob 8:30. še kdo?

Jest bi šel, sem pa še vedno brez prevoza. Se bom že nekako znašel.

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA