Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 damajanty
Baje ta pikca pride od preobremenitve. Če zgine, se nimaš česa bat. Lahko pa greš k okulistu, pa dobiš nasvet iz prve roke. Jz mam par sivih pikc v vidnem polju, ampak so stalne že vsaj nekaj let. Me niti ne motijo.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Nataša napisal/-a:veš kaj, vedno so gud dejs pa bed dejs. Pa fat dejs :lol: Itak ti je verjetno jasno, da podoba v ogledalu ni ista kot v tvoji glavi, pa vseeno štekam, kako se počutiš. Če se le da, poskusi čim bolj sprejet tudi dejstvo, da moramo ljudje včasih malo polenarit, se poredit, nehat laufat...da je potem spet večje veselje. Jaz sem skoraj poletela, ko sem šla po porodu prvič laufat - abstinenca ( v mojem primeru zelo dolga) je dobro dela.

srečno

Nataša hvala ti za tolažbo. Sej vem, da so dobri dnevi pa tut kak slab se najde (trenutno se vlečem vn iz teh). Do sedaj sem vse poštimala bom pa še to.

Sončka napisal/-a:Živ Mojca,
se pridružujem mnenju Oranžnega Slona. Žal ni vsesplošne, generalne rešitve za vse :--( , vsak sam mora poiskati svojo :juhuhu: , pri tem pa slabi trenutki, občutja, dnevi zelo pomagajo, saj pokažejo, nakazujejo, kaj slabega se dogaja v nas, zunaj nas....

Sej vem, da ni takšne rešitve za vse. :( Danes sem že boljše volje (tudi prehlad me mineva). No ja, še ne vem, če bom tekla danes, mogoče vas pa pridem samo pozdravit!

mars napisal/-a:ojla

Skoraj ne morem verjet, da se to tebi dogaja.
Takrat v TS si dajala ravno obratno sliko, deklica katero kar razganja od pozitivne energije.

Sej takrat sem res imela veliko energije, zdej pa mi jo je malo zmanjkalo. Sončka ni, ki me napaja z energijo. :cry:

No ampak danes mi je že boljše. Se že veselim, da bom spet šla tečt. Malo me še nos zafrkava ampak bo že mimo.

Tudi ta obcija obstaja, da malo zamenjam šport. Kolesarjenje sem res malo opustila, igram tenis, hodim v hribe in še bi se našlo. Vas bom vse upoštevala. Bom pol ziher mela večjo željo, da bi spet tekla.

Hvala vam za vse odgovore!

Lep dan še naprej!

LP, Mojca :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA