Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 strelec30
Evo ti en nasvet.Za seboj imam že dosti pretečenih polmaratonov in čisto dovolj je,če kak teden pred nastopom na 21km prelaufaš cca.12kom v tekmovalnem tempu,potem pa naslednje dni teči le krajše razdalje,počasen tempo.Dobro si odpočij,jaz osebno ne tečem le en dan pred nastopom na 21km.Pred nastopom na 42km je stvar seveda drugačna.
Če je nastop v soboto,si v petek popoldan privoščim tudi kake špagete,pa gre.Seveda pod pogojem,da si dovolj trenirala prejšnje tedne in mesece,ker zadnjih 14dni ne moreš več kaj dosti pridobit.

Benjamin
Uporabniški avatar
 Tjaša
Nataša napisal/-a:.... je priporočljivo pred polmaratonom enkrat pretečt tako razdaljo za trening in kdaj? je en teden prej prepozno?
- koliko dni počitka pred 21km in kakšnega? vseeno tek (v manjših količinah) ali kaj drugega ali čist nič miganja?

Se men sam zdi, al res voham polmaraton, Nataša :?: :shock:

A zato si pisala priročnik za navijače :evil: A zdaj bom pa kar sama tulila za TF :?: :evil:

Hajd, kdo gre še v Radence navijat za TF poleg Tjaša in Lojzetovih 2/3 :?:
Mal se javte, da vidim koga iskat :!:
 Nataša
Tjaša, res je, kaj nej rečem :oops: ...priznam...končno ena resnična novica v lejdi in slovenskih novicah in hopla in novi...polmaraton bo padu!!! gledala bom pa tkole :evil: ...in potem na cilju tkole :twisted: !!!

tetiva je v redu, izgovorov ni več, trenirala sem, jedla bom tud makarone makarone in še enkrat makarone, da v soboto še iz postle ne bom mogla vstat...ne ampak res, glej da boš fuuuuul navijala, sej veš, kje so navodila :wink:

na žalost zapuščam najine tekaške vrste...a le za kratek čas...bo že kakšna priložnost...do takrat pa bi nama lahko zrihtal kšne čirliding oprave pa une velike cofe pa to. :wink:
 Nataša
ups, hotla sem rečt NAVIJAŠKE, ne TEKAŠKE vrste. da pojasnim, še preden se Lučko zapič v to. :D
 Lučko
:twisted: Vse vidm, vse slišm, vse preberem, vse registriram, sam čakam na... :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Živjo
Hja,tole je moje prvo pisanje.Priznam,lepo vsak dan po malem čekiram tale vaša pisanja in svaka vam čast,marsikaj sem se že naučla in izvedla.
No ker pa se bliža jutranji dan-ja,prav ste uganili,grem tečt 21km v Radence,pa me v mojem želodčku vse bolj špika in zvija.
Obhajajo me neki čudni dvomi in negativne misli.
Skratka,ker vem, da radi namenite začetnikom kakšno bodrilno besedo, vas prosim, da jo tokrat namenite meni.
Aja,kaj več o meni pa lahko zveste tudi od Staše,ker sva sodelavki.
Uporabniški avatar
 vanja
Zivjo!

Si me spomnila nase pred enim letom, saj je bil lanski tek v Radencih moj krst na malih maratonih. Trenirala sem sele nekaj mesecev in sploh nisem vedela, ce sem sposobna preteci 21 km. Bolj ko se je blizal dan D, bolj trda sem bila.

In kako je bilo? Odlicno! Sem zacela zelo zadrzano in se sparala vsaj polovico teka. In sem res brez problemov odtekla, cas je bil 1h 47 min, kar me je presenetilo in osrecilo.

Tako, da brez skrbi in verjemi vase!

Se vidmo jutri!!!
Uporabniški avatar
 Barb
Hvala
Ja sej tud jaz vem, da bo jutr,po tem,ko bom pretekla tistih,zdaj še daleč, 21 km, dan čudovit.Ker po teku se človek vedno tko dobro počut.
Ampak vseeno,...trema je prisotna,pa čeprav vrjamem vase

Ja vse vas forumovce, na vseh tekih budno opazujem-saj vas ni težko prepoznati.
Z nekaterimi mislim, da se celo srečujemo na Rožniku.
Sem si pa tudi zadala cilj,da po Radencih, tudi bolj aktivno pristopim k vam.
Uporabniški avatar
 Matevz
Barb napisal/-a:Živjo
Aja,kaj več o meni pa lahko zveste tudi od Staše,ker sva sodelavki.

A to tista, ki sedi na drugi strani mize in je Staša rekla, da ne komunicira več z njo od kar je na TF :ignore: :ignore: :ignore:

Potem je pa še tebe sem gor spravla, da bosta vsaj tako lahko komunicirali :hack: :hack: :hack: :laola
Uporabniški avatar
 Barb
Ne, ne tista.
Jaz sedim v drugi pisarni
... pa mal več delam kot Staša(še dobr, da je zdele na sestanku in ne more tega sledit,če ne bi že dala kakšno pametno)
 Nataša
jst mam tut dons mal treme...sam tega nisem glihkar rekla :bum:
tko da Barb, nisi sama, tuki se tresemo po pisarnicah v lublan, pa se nočem trest, se nočem, se ne bom!!!! sej pol če tko vzameš, kaj pa je to prot vesolju knede! :roll:

aj Staška nardila izpit? sigurn ma dele že mačka pa se zato nč ne javlja :--

Vanja, teb pa sam neki povem, eto tole - :cast:
jest pa tm neki računam na dve uri pa pol, no razen če bo Tjaša fuuul navijala k itak bo k sva skupi trenirale!!

no jutr pa le pristop, Barb, k nam kanibalom da te pohruuustamo :TF)
pol gremo pa na ....kofe.

tok od mene za dons, se vidmo jutr.
pa še neki - pečenko prau da bo dež, en drug vremenko prau da bo sonce, trontl pa prau da vremena sploh ne bo. tko da sej pravm...bo že bolš.

ajdi
Uporabniški avatar
 Barb
Matevž pazi zdej Staša prihaja za svoj računalnik
Uporabniški avatar
 vanja
Js pa mislim, da vreme bo. Zihr pa boljse kot lansko leto, ko je blo v senci enih 45 stopinj, pa smo se komaj vlacli naokrog :oops: :oops: Kaksna plohca pa sam pase. Vsaj ne bo treba skoz une tuse na progi laufat :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
Nataša hvala
Če vas bom gor kje vidla,se bom sigurn predstavla.
Drugač me bo pa gor peljala kolegica,ker ne vem,kako bom sposobna peljat nazaj,pa še pol greva v nedeljo na morje

Drugač pa veste kako se staši smeji,ker imam tremo-čak,čak, sej boš ti tud še trepetala,ko boš šla na 42km
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D madona punce se tok tresete, pri ZITU iscejo sejalce moke.
Ma kaj se boste tresle, pomislite kako bo lustno ko bo konec, pol pacokolada, krofi ... Barb, helouuuuu, pa brez panike, tam k bo najvecja stala je TF. VSI DOBR TECTE. :D :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA