Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mare
Meni je, ko sem še igral tenis po več ur skupaj zelo pomagalo, da sem obul dvojne nogavice. Najbrž se potem drgnejo nogavice med sabo, namesto ob nogo. Tako nisem imel žuljev niti po 3 urah intenzivnega tenisa. Z enojnimi sem jih dobil po kakšni uri in pol. Za tek ne vem, ker še nisem tekel tako dolgih tekov z dvojnimi nogavicami, bom jutri poizkusil na Bubinem krogu.
Uporabniški avatar
 GaGa
:D :D :D ali so suprge premajhne, asm nosim kar stevilko vecje, ali pa si moras drugace zavezati superge, noga ne sme po klancih navzdol uhajati naprej :D :D :D[/quote]

Mam eno številko večje. Imam občutek, da so moji nohti taki zaradi pregiba superge, ne zaradi "nabijanja" v spredni del. No ja, sej bo boljse... se mi zdi, da so ze bolj zmehcale. :)
Uporabniški avatar
 tamy
Lučko napisal/-a:Recimo jaz pa predno si obujem nogavice, si vedno potrosim stopala z otroškim pudrom. Ker se mi noge močno potijo, mi puder zelo pomaga, tudi kasneje med tekom imam dober občutek. Po končanem teku in umitih nogah, si pa našpricam tisto zadevo od Medexa-Pedosal. Priporočam pa ti vsak mesec obisk pri pedikerju. Mene vsak mesec, zmasira, namaže...ena luštna pedikerka :oops: , ki mi stopala uštima v nulo. Meni to zadostuje :D .

to pa cisto drzi!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA