Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 GTA
Evo, tudi mi smo dobili 1 uro pred odhodom te k... reg. carde. Konkurenca pa bo ja, sam mi gremo bolj uživat in doživet NY maraton.
Lp!
Uporabniški avatar
 klatez
Če greš uživat, potem pa Paulo pusti in se Lanca drži... :wink:

Sicer pa imejte se fajn! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, GTA - uživaško odteči. Srečno!
Uporabniški avatar
 tae
Ali se mi prav zdi, da je že jutri NY maraton ? :shock:

Srečno naši.
Uporabniški avatar
 [mikkeni]
Bo mogoče na kateri TV prenos maratona al pa na internetu če bo kaj v živo slika? ker to bi si pa rad ogledal..
kdaj je točno štart po našem času?!
 usmiljeni_brat
eurošport bo prenašal maraton ob dveh ali treh popoldan, ne vem točno.
Uporabniški avatar
 GTA
Hello from Big apple!

Za vas je ze malce pozno, midva z Bostjanom pa sva po Barilla partiju ravno vsa sita prisla nazaj do hotela, medtem ko so najini spremljevalci sli se malo v center. Danes je se 5 ur je razlike, ponoci pa tudi tu prestavijo uro, tako da bo start, ki bo po NY timeu ob 10.10 v SLO ob 16.10 oz. sest ur kasneje. Malce naju bolijo noge od vseh ogledov, nakupovanja... pa tudi Lj maraton je bil prejsnjo nedeljo. Nisva se ravno optimalno pripravljala cez teden na tale maraton, zato, kot sem ze omenil, ga greva, ce se bo dalo kar skupaj, predvsem dozivet.
Danes zjutraj sva si ogledala ameriske kvalifikacije moskih za olimpijske igre drugo leto in videla prepricljivo zmago mladega Hilla. Pet krogov po Central parku, prvic v New Yorku, ca 170 tekmovalcev se je borilo za 3 mesta v am reprezentanci. Kvalifikacijski cas za Olipic time trial 2.22!!!
Kaj vec ko se vrnemo, so pa malo `drugacni` tile nivjorcani. Ze to, da si prijavljen na maraton, se jim zdi imenitno in neverjetno.

Lp!

Bostjan & Lojze

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA