Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tini
Nataša napisal/-a:jest definitivno na seznamu. Tini dej ti to nekam piš. po moje nas bo mimogrede 20.

Ok! :) :) :)

1.Tini
2.Natasa

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
To mi deli Tini - red mora bit, pa tudi nekje je treba začeti !!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:To mi deli Tini - red mora bit, pa tudi nekje je treba začeti !!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zna se. :) :) :)
Red, rad i disciplina. :) :) :)

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vidi ga vidi, pravi Titov omladinac - kao i svi ostali, koji smo proživjeli te muke !!!! :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

2x LP
 Lučko
3. Lučko :oops:
4. Tjaša :lol:

:D 200 prispevek, 200% udeležba :D :D
Uporabniški avatar
 milkec
5. milkec
Uporabniški avatar
 milkec
Kaj pa Sežanci, saj v bistvu oni dal prvi predlog!

Drugače sem pa tudi tako razmišljal, da še malce povprašamo, pa kar družni izlet v Plitvice organiziramo (pač TF - kot turistična agencija), ker vsak dan se pa tudi ne gre v Plitvice, pa bi mogoče še kakšen šel rad zraven, ki nima poguma teči, bi pa malce zadihal nov zrak!

Kaj pa je 4.000 SIT!

Bi bilo fajn dobiti še kakšno ceno za polni avtobus, če en drugega malce za primerjavo in tudi za to, da vemo vnaprej!

Drugače pa super tole! Svaka časr vsem pomagačem!
Uporabniški avatar
 simi
6. simi
Uporabniški avatar
 lojzeP
7. lojzeP - 99 %

2x LP
Uporabniški avatar
 kacj
8.-11. jaz imam trenutno se stiri kandidate, morda se kaksen pridruzi se cez dan ali dva.
Uporabniški avatar
 marathon95
Jedan savjet
Bilo bi dobro da se prijavite unaprijed mailom ili na original prijavnicama, jer za maraton ima mjesta, a za kraće trke zna biti gužva i limitirane su brojem zbog malo prostora na startu (uska cesta).
Budem pokušao nabaviti original prijavnice za Radence, malo je knap, ali možda uspijem (nekoliko ih imam doma).
Organizator Plitvica (Ivan Teklić) dolazi u Jastrebarsko na polumaraton 23.05. i najbolje se odmah kod njega prijaviti.
Ili zajednička prijava sa podacima mailom.
 Lučko
kacj napisal/-a:Ali to pomeni, da ni dovolj izpolnjena prijavnica na http://www.np-plitvicka-jezera.hr/news. ... =68&lan=hr ?

Ja, dobro vprašanje. Jaz in Tjaša sva se elektronsko že prijavila, sedaj sva pa malo v dvomih. Marathon95 svetuj!
PS
TINI, ali se bo naš "avtobus" skupinsko prijavil za Plitvice. Se mormo pozanimat!!!
Uporabniški avatar
 tini
Lučko napisal/-a:
kacj napisal/-a:PS
TINI, ali se bo naš "avtobus" skupinsko prijavil za Plitvice. Se mormo pozanimat!!!

Vsekakor. Mislim, da je najbolje, da se o tem pomenimo v Radencih.
Drugace pa, fantje in dekleta :) upam, da so vase prijave zanesljive.
Avtobus je zaenkrat več kot 50% zaseden (nekaj folka se bo verjetno se prijavilo), tako, da lahko stopimo v akcijo. Predlagam, da dokoncno dorecemo v Radencih, jst se bom pa z avtobusarjem zmenu za sestanek
za kaksen pon ali tor (lahko se mi kdo tudi pridruzi), da se pomenmo o detajlih!

:pivo:
:TF)

LpTini
Uporabniški avatar
 milkec
Res bi bilo fajn, da se v Radencih vse zmenite (mene žal ni), pa potem magari jaz na Jaski uredim skupinsko prijavo iz oči na oči pa je vse na ziher!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA