Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
kaj pa vaše "boljše polovice" - možje in žene porečejo na to, da greste zvečer raje tekat, kot da bi se spalzili k njim pod odejo :?: :D :D :D
Uporabniški avatar
 Cormi
[quote="ZEBRA"]Pa recimo to, da sem po teku zjutraj ob sedmih že do konca nabit z energijo in je to en ok začetek dneva... [/quote]

No to je tudi meni en tak motiv, zaradi katerega bi se rada navadila teči zgodaj zjutraj. Zaenkrat mi je to uspelo le na morju.
Uporabniški avatar
 Cormi
[quote="metkamarjetka"]kaj pa vaše "boljše polovice" - možje in žene porečejo na to, da greste zvečer raje tekat, kot da bi se spalzili k njim pod odejo :?: :D :D :D[/quote]

Se splazimo kasneje-nabiti z energijo, pa imajo še več od tega...
Uporabniški avatar
 Andraz
čau
no tud jest pridem domov že v noči in zato tečem zvečer in se bolje počutim na makadamskih in gozdnih potkah, kr pomeni, da mam vedno lučko... bolj uživam v temi, sem bolj sam s sabo in svojimi mislimi! Srečal pa še nisem nobenga.... no sej na teh potkah ga tud čez dan ne :lol: :lol:

zjutraj pa ne dela, preprost se spotikam, tečem iz ritma, ne morem iz tople postle naravnost v mrzlo jutro, 1000 razlogov uglavnem, da sem rajš ob kavici... :lol:
 Reeko
Mene pa zanima kakšna je to ''lučka'' ki jo uporabljate?In ki bi se v MB dobila?Jaz mam isti problem, pridem domov ob 4 in nimam več možnosti tečt, zaradi teme. Rad pa tečem po gozdu(Stražun). Tam imam eno pot, ki mi zelo ugaja in je nebi rad menjal za asvalt.
 nana
Naglavna ločka. Jaz sem jo kupila v trgovini s pohodniško opremo. Sicer smo jo dobili pa tudi na Nočni 10-ki (10 km tek okoli Blejskega jezera v mesecu juliju) :wink:
 Leon81
Reeko napisal/-a:Mene pa zanima kakšna je to ''lučka'' ki jo uporabljate?In ki bi se v MB dobila?

To so naglavne svetilke, ki zgledajo nekako tako kot rudarske ali jamarske lučke. Dobijo se v vseh športnih centrih, kot so Hervis, Intersport, Šport 2000,... boljše pa v specializiranih trgovinah s planinsko in alpinistično opremo. Kje točno bi se to lahko dobilo v MB, ne vem, mislim pa, da bi jo vsaj v Hervisu v Europarku lahko dobila.
 Reeko
Aha, hvala!Kaj pa te nič nena moti pri tekanju?Al je dovolj fiksno priterjeno na glavo?
 wind
Ja, Petzlove lučke so dobre, jaz imam Tikko Plus, dobiš v vseh planinskih štacunah. Teža ne moti. Od konca septembra pa do pomladi je tole obvezna oprema.
 Reeko
Kolko pa kej to stane?In kaj priporočate ko si grem kupovat tole ju3?Na kaj naj gledam ko kupujem, kaj vas moti in kaj vam je super da ima tale stvarca?
 wind
Reeko napisal/-a:Kolko pa kej to stane?In kaj priporočate ko si grem kupovat tole ju3?Na kaj naj gledam ko kupujem, kaj vas moti in kaj vam je super da ima tale stvarca?

Kot je že v oni temi omenjeno, ne šparat. Kolega je lani nabavil dve zelo poceni lučki (interspar ali hofer, ne vem), pa ni bil dolgo zadovoljen; letos je pa le investiral malo več...

Pazi na to, da bo lučka na AAA baterije, ker so precej lažje. Lampa s tremi AA baterijami se ob daljši uporabi spremeni v kviht, od katerega glava boli. Za kratke teke se da potrpeti, ob kakšnem pohodu jo boš pa kmalu nosil v roki. :D

http://www.iglusport.si/katalog/svetilke/svetilke.html
http://www.kibuba.com/katalog/index.php ... a6759fb2b4
http://www.promontana.si/cekarcek/Oprem ... _svetilke/

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA