Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 miro
Tae,ko že omenjaš borilne veščine, jaz se velikokrat držim načela"popusti in zmagal boš". To mislim tako, da če se boš nehal obremenjevati in spraševati zakaj tako in ne drugače boš tekel z večjim užitkom in nenazadnje tudi hitreje , če boš treniral "hitrost".
No, da ne bo preveč filozofiral, ...
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tae
vencelj, hvala za tale link do članka. Ko sem to bral, sem pomislil, da je Janez dobil idejo po meni. Saj se hecam. Dejansko me je tako pritegnil, da sem prebral še vrsto njegovih drugih člankov.

Janez Ferlic, če boš slučajno to bral, ker vem, da si tudi član tega foruma, naj ti povem sledeče, kar pa itak že veš, a vseeno. Si izvrsten tekač, poleg tega pa tudi zelo razgledan, s pravim smislom za pisanje, rad prebiram tvoje članke, le tako naprej.
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Lep pozdrav vsem

Da se še jaz malce oglasim okoli te teme. Res sem se v zadnjih nekaj letih kar podrobno posvetil raziskavi športne rekreacije in na to temo pripravil tudi diplomsko delo na zaključku mojega študija na fakulteti za organizacijske vede, ki je nosilo naslov Športna rekreacija in vpliv na storilnost (vezano na delovno mesto). Če kdo želi videti celotno diplomsko mu jo lahko pošljem v elektronski obliki.Moj naslov janez.ferlic@gmail.com

Poleg redne službe pa kot zunanji sodelavec honorarno delam na časopisu Gorenjski glas, kjer tudi vodim in treniram tekaško ekipo ter z raznimi članki in prispevki osvetljujem športno rekreacijo. Celotna tekaška ekipa pa res temelji zoglj na rekreaciji. O tekačih Gorenjskega glasa več najdete na http://www.gorenjskiglas.si/razvedrilo/glasovi_tekaci/

Tolk zaenkrat, več pa v dejanjih.

Športni pozdrav

Janez

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA