Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
Lojze, jest ne vem če si ti to dobr preračunou - bencin košta, obraba gum, obraba ta zakmašne obleke,...čudn gorenc si ti to! ampak sosedje, tela bojo pa fouš, o ja, k boš pršu od torte namazan okol ust nazaj dam.
že za to se splača :D :D :D
 Lučko
Nataša napisal/-a:tela bojo pa fouš, o ja, k boš pršu od torte namazan okol ust nazaj dam.

:D ... pa žepi bojo tud umazani :lol: :wink:.
PS
Mojca stršn rad bi pršu, pa moram tist kur... dan državo brant :evil:. Gruntam na en službeni obhod okol... :idea:, se morm še spomnt :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Heheheeee...no, Lučko, ti kr bran državo! Veš, se mi pa zdi, da bi blo fino mal tlele po Župančičevi okol pogledat, mislm, da bo ravno v ponedeljek zvečer tukaj opazno povečana stopnja ogroženosti državljanov. Glavni osumljenec (oziroma bosta dve osumljenki, ki delata v tandemu) je nekaj okroglega za pojest. Priporočljivo bi bilo najprej preveriti, če kdo slučajno ni notr primešal kkšnih državi in državljanom nevarnih substanc. :twisted: :twisted: :twisted: Torej - če hočeš braniti državo, enostavno MORAŠ :!: , po službeni dolžnosti, priti in požrtvovalno prvi :shock: :shock: poskusiti torto!!! Vse za varnost!

m
 Lučko
Slika Pridem, pršparite Slika zame :wink: .
Uporabniški avatar
 lojzeP
Jah Nataša !!!

Za tort(ic)o bi jest še kaj druzga naredu, kt pa sam avto umazou. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Zdej pa še Lučija ne bo :nono: , uau, a je kaj lepešega kot vprašat za "repete" :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Pa še od familije mal "nafehtam" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .
Sem se že odločil, da že kar danes začnem s hujšanjem, da mi Radenci in Šmarjeta pobereta vso energijo, ki jo bom nadomestil v ponedeljek v Ljubljani !

Ideja za prste oblizat :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

2x LP
 Lučko
Lojze napisal/-a:Zdej pa še Lučija ne bo

:shock: Od kje pa teb tale ideja :twisted: A nis upazu, da sem Mojci oblubu, da pridem/pridemo :twisted: :twisted: :twisted:

Slika
Slika
Slika
Slika
Bomo mi vse požrl :twisted: :twisted: , bomo mi že ob 15.01. ur tm :twisted:.
PS
Lojze, dej ti doma mal pojej, predn prideš :--
Uporabniški avatar
 rolca
Zivijo, vsem! Koncno sm spet mal prsla pogledat kaj dogaja tle! :lol:
Torta in cvek se mi bosta prov res prlegla. Komi cakam, da boste uleteli :) Nc bat, lah pridete tud tisti, k ne jeste torte; sej tud jst jo glih ne obozujem, sam grem stavt, da mi bo teknla ze zarad vasga obiska
:P Se vidmo, ne?
Uporabniški avatar
 mojcej77
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Rolca me teeeeeeeeeeeepeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne pridt sm k ........... je ful........ am.......... ah mojca tle neki tezi in nc ne ubooooooooogaaaaaaa, pa kr neeeeeekiiiii bluuuuuuuuziiiii
(rolca)

jst sm hotla sam.........dt za torti.....pa
aaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuvaaaaaaaaaaaaa

ne boš!!!!
(rolca)

pomah(g)aaaaaaaaajteeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

nehi!starejše se uboga!!!!
(rolca)

ne!

jaaaaaaaaaaa!si slišala?!?
(rolca)

aaaaaaaauvaaaaaaaa

te bom vrgla s stla dol!!!!
(rolca)

neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

nehi!
(rolca)

ok.dobr.u redu.

m

pies:ne rolci povedat, če mi hočete dobr, ampak jst bom še zmeri.........
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauvaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
 Lučko
:shock: :shock: :shock: Uf, kva pa tmle neki čudnga dugaja :shock: . A morm že jutr prit v kontrolo :roll: , al ž dons :roll:, kva pa vem :oops:.

Jih bom za vsak slučaj kr neki u izvidnco puslol :lol: Slika
Uporabniški avatar
 mojcej77
joj! :shock:
ne, no!
:oops:
mislm...

a je kkšn fejst??? 8)

m
Uporabniški avatar
 mojcej77
Lučko?!

Naju z rolco obe zanima, kje si dobil te aviončke pa padalce pa to...

m
Uporabniški avatar
 Tuareg
mojcej77 napisal/-a:Lučko?!

Naju z rolco obe zanima, kje si dobil te aviončke pa padalce pa to...

m

A padalci so to? Meni se je zdelo, da so to zeljnate glave, kakšna UNRA
pomoč iz Jamerike nam ob vstopu v EU, dokler nisem teksta prebral.
Uporabniški avatar
 mojcej77
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

al pa bolš: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

m
Uporabniški avatar
 Filipid
Tukaj se res nekaj čudnega dogaja Lučko :roll: . Sam pazi, ko boš poslal vojake v izvidnico da te ne bodo Slika.

Filipid napisal/-a:Tukaj se res nekaj čudnega dogaja Lučko :roll: . Sam pazi, ko boš poslal vojake v izvidnico da te ne bodo Slika.

Nč bat, smo šli snoč, tko neopazen, za vsak slučaj od zgor mal pogledat kva delajo v Sončku. Pa smo mal preglobok pogledal Slika.
A mislš, de bojo ke porajtal :shock: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA