Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vreme
Nabralo se jih je 1084.4
Uporabniški avatar
 Doti
Treningi in tekme skupno 1.228,2 km, kar je 69 km več kot lani. Plan sem imela sicer okoli 1.500 km :? , ampak velja za leto 2008 :D .
 gd
dexi27 napisal/-a:V preteklem letu sem je nabralo tekem in treningov za 5880 kom. :shock:

5880 km ma ti si as. 16.1 km na dan, 112 km na teden in 480 na mesec. pa saj to je kot najboljši maratonci na svetu. me res zanima, če si to resnično pretekel. glede na tvoje pretečene km kakšen pa je tvoj najboljši čas v maratonu, če si ga seveda sploh kdaj pretekel? glede na pretečene km bi moral biti krepko pod 3 urami.

lp gd
Uporabniški avatar
 dexi27
5880 km ma ti si as. 16.1 km na dan, 112 km na teden in 480 na mesec. pa saj to je kot najboljši maratonci na svetu. me res zanima, če si to resnično pretekel. glede na tvoje pretečene km kakšen pa je tvoj najboljši čas v maratonu, če si ga seveda sploh kdaj pretekel? glede na pretečene km bi moral biti krepko pod 3 urami.

lp gd[/quote]

No se mi je kar zdelo, da bo kak komentar, lej kaj ti naj rečem res sem jih pretekel včas kakega hitro, včasih kaj bolj počas, si pač vzamem čas pa grem vsak dan tečt.
Kaj pa se tiče maratonov pa sem žal že pretekel nekaj, pa še tu pa tam kak tek daljši od maratona, te pa razveselim, da še nisem prišel pod 3 ure mi manjka še 6 minut, no pa saj jaz to delam zase je pa ta tema namenjena temu, da napišeš kolk km si ptretekel, če se ne motim :bum:
ali pač.
Tolk o tem, zakaj se že opravičujem :evil:
Če pa bi spremljal TF pa bi lahk najdu vse podatke.
Nazadnje spremenil dexi27, dne 01 Jan 2008, 18:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 zlopi
Po dolgih letih sem končno spet pretekel več kot 2000 km.
To leto se je nabralo zame krasnih 2.269 km.

Lp, zlopi
 Marinka
1896 km, na 153 tekih. Glede na leto prej sem nanizala 400 km več in sesula ene copate več. :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Okrog 5000. Pa maratona tudi nikoli ne bom pretekel pod 3. urami :twisted: :!: :?:
Uporabniški avatar
 Susanne
Skoraj ne morem verjet, pa vendar je res. V svojem prvem tekaškem letu sem pretekla 1164,4 km :lol: . Naslednje leto pa :lauf: .
Pozdrav iz Kranja vam želi
Susanne
Uporabniški avatar
 ZHAK
853 km v svojem prvem pravem tekaškem letu.
Uporabniški avatar
 tae
Malo se bom vmešal. Ne poznam ne gd-ja, ne dexi27, zato bom zadevo komentiral le kot nevtralni opazovalec.

dexiju27, tebi lahko dejansko samo čestitam za to kilometražo. To je res neverjetno.

gdju, sama kilometraža ne pomeni tudi hitrejšega teka. Malo preveč poniževalno si postavil vprašanje.
Uporabniški avatar
 matec
moj očka pa je pretekel približno 1000 km :D

lp jure :D
 darcy
V letu 2007 - 2480 km :D, kar je veliko več kot sem pred letom pričakoval.
Članstvo v TF, vreme, brez večjih poškodb - vse to je prineslo največjo letno kilometražo doslej.

lp Dare

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA