Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
oranzni_slon napisal/-a:Ob branju se moras zavedat, da je avtorica en tak strasno nagajiv knedeljcek. 8)

knedeljcek????????????????

to ti pa zamerm.
fertik.
skregana.
odhajam.
adijo.
so long gudbaj.
zdej pa res. :cry:
Uporabniški avatar
 Aleksandra
Hej, voščim vam lep dan, sicer pri meni na Gorenjskem ni pretirano lep, pa vendar.
Odločeno, jutri pade prvi vršiček!
Partener za zajtrk ni in ni mogel verjeti, ko sem predlagala, da jutri nekam mahneva. Vedno je bil on tisti, ki me je tedne in dneve dolgo prigovarjal, da sem se spravila na kakšen kucelj.
Začudeno me je pogledal in pričel tako divje kimati, da sem mislila, da mu bo glava padla iz podstavka. Seveda me je zraven še vsaj petkrat vprašal če mislim resno.
Danes greva na dolg sprehod po Ljubljani, takoj po službi bova vzela največji dežnik, ki ga imava in si ogledala njen, že tako dolgo ne obiskan center.

Vsekakor vam napišem kako bo jutri.

Še enkrat hvala za vse spodbude in tople besede.

LP, Aleksandra

P.S.: Nataša nikar se ne jezi :twisted:, tvoja volja in potrpljenje je jekleno in da bi te knedeljček spravljal v jezo, nikar :nono:
 mateja
Ojla Aleksandra!

Hvala za spodbudo! Sama se "že" kak mesec ukvarjam "s tekom", bolj s hojo. Navdušili so me člani TF, dokončna odločitev pa je padla po temeljitem pogovoru s Tjašo (in prebiranjem Fotra). HVALA Tjaša :lol: !

Če rabiš partnerja za spodubo.....se ti z veseljem pridružim, tudi jaz ga rabim, tudi jaz imam ???? kil preveč :lol: :lol: :lol: . Se pa splača.

lep dan
mateja
Uporabniški avatar
 Manika
Aleksandra napisal/-a:Hej, voščim vam lep dan, sicer pri meni na Gorenjskem ni pretirano lep, pa vendar.
Odločeno, jutri pade prvi vršiček!
Partener za zajtrk ni in ni mogel verjeti, ko sem predlagala, da jutri nekam mahneva. Vedno je bil on tisti, ki me je tedne in dneve dolgo prigovarjal, da sem se spravila na kakšen kucelj.
Začudeno me je pogledal in pričel tako divje kimati, da sem mislila, da mu bo glava padla iz podstavka. Seveda me je zraven še vsaj petkrat vprašal če mislim resno.

P.S.: Nataša nikar se ne jezi :twisted:, tvoja volja in potrpljenje je jekleno in da bi te knedeljček spravljal v jezo, nikar :nono:

ha ha, tole me pa spomni na moje dogodivščine in upiranje, da bi šla na kakšen hrib, ker sem bila tako brez kondicije in s kar nekaj kilogrami preveč. Še na Šmarno goro nisem šla, ker mi je bila tak bav bav. Zdaj sem pa jaz tista, ki kar naprej govori: Dej, pejd greva na Šmarno.

Hribi in gore so mi zdaj prav ljubi (če le ni treba plezat, ker sem tak zajc). No, tek mi je pa še ljubši. Nikoli si nisem mislila, da bom tekla tudi pozimi. Še bolj všeč mi je kot poleti, ker je poleti absolutno prevroče. Pozimi se lahko več oblečeš, poleti se pa več kot sleč ne moreš :lol:

Aleksandra, počasi se daleč pride, veš. Danes na sprehod po ravnem, jutri na kakšen hribček, pojutrišnjem boš pa lahko s kakšnim kilogramom manj že pretekla nekaj kilometrov. Vsaj tako je bilo z mano in najbrž še s kom. Danes pa že razmišljam, da bi se prijavila za Poletovo tekaško ekipo za 21 km, če bom le zbrala dovolj poguma. :wink:

P.S. kar se pa tiče knedeljčkov: ko sem bila tam nekje v 4. razredu OŠ, me je zborovodja klical buhteljček. Vsem se je zdelo tako ljubkovalno, jaz pa nisem bila ravno navdušena :evil: Nataša, vem, kaj si misliš :wink:
 t
Ženske bi morale imeti tukaj na forumu svoj kotiček za babji čvek.
Hujšanje je pa itak tema vseh nas predstavnic ženskega spola.

Draga Aleksandra!
Veliko spodbudnih misli so ti forumovci ze napisali. Eni celo tako, da je bilo še meni toplo pri srcu, ko sem jih brala. Pri vsej zadevi je izguba kil samo prvi korak. Kasneje ugotoviš, da je celo med manj pomembnimi.
Ko pa se ti zgodi klik v glavi, ki pomeni spremembo načina življenja in tudi razmisljanja, veš, da si na pravi poti.
Veliko prijetnih doživetij, uspehov in občutkov pri teku (smo pač Tekaški forum) ti želim.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Nataša napisal/-a:knedeljcek????????????????

:roll: Evo, predno me pribijes na kriz bi rad rekel se svojo zadnjo besedo v obrambo. :) Natasa, samo tvoje besede sem ponovi. :twisted: No, sedaj me lahko mirno krizas. 8)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Manika napisal/-a: kar se pa tiče knedeljčkov: ko sem bila tam nekje v 4. razredu OŠ, me je zborovodja klical buhteljček. Vsem se je zdelo tako ljubkovalno, jaz pa nisem bila ravno navdušena :evil: Nataša, vem, kaj si misliš :wink:

Se beseda pred krizanjem. :) Ni lepo mesat jabolk in hrusk, se manj lepo je mesat buhtelcke in knedljcke. Vsi vemo, da je razlika ocitna. In tisti knedeljcek je padel prav ljubkovalno in cisto nic zleht. 8)
8) No, jaz sem svoje povedal, krizanje se lahko zacne. :rol:

lp, oranzni slon
 Nataša
ups. :oops: no prou.
ampak vseen...
no ja...

vidš Aleksandra zdej na konkretnem primeru, kako gledanje nase preneseš na druge ljudi? :P

od zdej naprej se bom pogledala v špegu in si rekla o, klaudia šifrer, kok si ti fejst. Boštjan, zdej sem zate klaudia. nč u sorodu z martinovim lulčkom. :P zdej pa grem da me Ero kam ne prestav :roll:

Aleksandra, toplo ti priporočam da čimprej prideš na kakšno vaško tekmo. Vsaj navijat. Mi smo namreč taka sekta, ki te ne bo spustila več iz svojih krempljev. in boš vidla, tko te bomo začaral, da bo čez en cajt sigurn že kakšna medalja padla :P ampak resno, težko zgubiš motivacijo za napredek, če te spodbuja tolk fajn ljudi, kot jih je tuki. no, razen mene pa Darkota, midva sva sitna k stomatr. sigurn se zdej ne bo strinju, ampak je RES! :P :P :P

ker mogoče se komu zdi, da se na slikci smejim, ampak če pa povem, da je bla slikana pr zobarju, je pa stvar takoj drugačna. nkol se ne smejim, to pa tko škodje da bogvari!!!

Veš, oranžni, nimam veselja tebe zezat, k si preveč prjazen. Darko, hauever, je pa druga pesem...zdej bo sigurn reku kera pesem...
 dpop
Nataša napisal/-a: Darko, hauever, je pa druga pesem...zdej bo sigurn reku kera pesem...

I can't live.... with or without you (U2)

:lol: :lol: :lol:

LP Darko

P.S. Every breath U take.. every move U make
... I'll be watching U (The Police)
 mia
tudi jaz moram malo dodati - tako malo za spodbudo

stalno imam nihanja v samopodobi in stalno se moram opominjat na to, da se moram imeti rada taka kot sem. Da ni življenje "zvezd" pol tako lepo, kot življenje nas majhnih ljudi, ki vidimo travo rast, ob teku slišimo čričke pet,....

pa še se mi zgodi (padec volje), da se v meni pojavi nemir in takrat naredim kako neumnost (se nabašem,...) in se po tem počutim dvojno mizerno.

res, ko misliš, da ti je hudo, se moraš ozreti naokrog in videt lepe stvari
- sebe, okolico,..

pohvale tudi vsem, ki ste tudi zame zelo lepo napisali

vsak bojuje svojo bitko vsak trenutek sam
lp mia
 Ursa
Oglašam se samo tolk, da Aleksandri čestitam, ker se je podala na tole pot! Vse ostalo ste že povedali ostali :) Pot zihr ne bo lahka, ampak bo treba vztrajat! In če bo kdaj zagustilo, lepo prosim napiši in ne pusti, da te potegne nazaj v nekativno življenje. Ti bomo že mi dali nov zalet.... če ne bomo pa Natašo in dpopa najel za kako novo, še nepreizkušeno in nepreverjeno varianto :wink:

Lp, Ursa
 Nataša
Ursa napisal/-a:če ne bomo pa Natašo in dpopa najel za kako novo, še nepreizkušeno in nepreverjeno varianto :wink:

:?: :?: :?: :roll: :cry: :?:
sam da ne bo kšno klanje ovc vključeno...

Urša, pazi se! :D :D :D
 dpop
Nataša napisal/-a:
Ursa napisal/-a:če ne bomo pa Natašo in dpopa najel za kako novo, še nepreizkušeno in nepreverjeno varianto :wink:

:?: :?: :?: :roll: :cry: :?:
sam da ne bo kšno klanje ovc vključeno...

Urša, pazi se! :D :D :D

khm..khhm... in kdo od naju bo "ovca"?:twisted:

LP Darko

P.S. beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Uporabniški avatar
 Aleksandra
Hej,

prav prisrčni ste tule, tudi vaš simisel za humor je popoln, bravo :clap:

Naj vam opišem moje podvige od kar sem se zadnjič oglasila.
Najprej se moram pohvaliti, da moja uboga tehtnica kaže dve, celi dve kili manj.
Izpolnila sem svojo obljubo, vsaj začetni del in v času od zadnjega oglašanja (petek) naredila nekaj malega zase.
Prehodila sem pol Gorenjske, se čaz soboto in nedeljo, s kar dobrim tempom sprehajala vsaj sedem ur, če seštejem vse skupaj.
Teden in s tem delavnik, pa mi ne dopuščata veliko svobode, tako sem danes ob petih že bila na stadionu in pretekla svoja prva, letošnja dva kilometra.
Po prvih 500m, sem mislila, da me bo konec, pljuča mi niso dala dihati in noge so se mi zdele tako prekleto težke. Po treh krogih, se je stanje nekoliko izboljšalo. Fant, ki je tekel ob meni ni mogele verjeti svojim očem :shock: , videla sem njegov pogled, ko sem že petič pohodila ciljno črto narisano na tleh. Tega mi letos še ni uspelo in moj rekord so bili trije krogi. Po petem sem enega hitro hodila in se potem takoj znova podala v dir, čeprav nisem bila prepričana ali bom zmogla. Neprestano sem si govorila, da zmorem in da se mi prav ta trenutek topi nekaj več maščobe, kakor pa če bi spala in poležavala v jutru. Pretekla sem jih še pet in bila ponosna, kakor petelin na kupu gnoja, ki zakikirika v sveže jutro :lol: Tudi fant je delil vso zmagoslavje z mano. Res sem mu hvaležna, ko mi takole stoji ob strani. Lahko bi pretekla še kakšnega, toda nisem želela pretiravati za prvič. Je to prav ali bi morala dati vse od sebe?
Imam pa še eno vprašanje, po prvih nekaj metrih teka, ko se ogrejem, me prične koža po vsem telesu, najbolj pa po ledvenem predelu, neizmerno srbeti. Nekako čudna mešanica bolečine in srbečice je. Po nekaj krogih teka popolnoma mine. Zakaj se to dogaja?

Hvala vsem, ki mi stojite ob strani. Lep pozdrav, Aleksandra
Uporabniški avatar
 mojcej77
Živjo, Aleksandra!
Tudi jaz sem ponosna nate!!!
:clap: :laola
Če bi morala dati čisto vse od sebe pri teku?
Hmmm...glede na tvoj opis bi rekla, da si bila že skoraj malce na meji pretiravanja, vendar mislim, da si naredila zelo prav, ko si šla že ob petih zjutraj in da si šla preko sebe. Sčasoma se boš spoznala in boš sama vedela, kdaj pretiravaš in kdaj ne. Samo prisluhni si. Vem, da še kako potrebuješ vsakodnevne osebne zmage.
Zapomni si ta občutek!!!
Zapomni si, da zmoreš več, kot si si kdaj upala sanjati!!!
Veš, na kaj sem pomislila?
Nase leto nazaj...
In na to, da se zna zgodit, da bova nekoč, ne tako daleč v prihodnost, skupaj pretekli čisto pravi maraton!

Glede srbenja pa nimam pojma. Mogoče gre za kkšno foro pri prekrvavitvi (ne vem, nisem dohtar) - da ti takrat kri zašiba okrog, pa maš na tistem delu bolj slabo prekrvavitev, pa te pol mal žgečka...
Slutim pa, da bo minilo, ko boš izgubila še nekaj kg (čestitam za dve kilci manj - a ti tud men za eno več??? :wink: ).
Sej ti bo še kdo drug kej povedal...jst res nimam pojma.
Me veseli, da ti fant tako lepo stoji (teče) ob strani. Ampak, sej tudi pazi nate, a ne? Nej ti pomaga, da ne boš pretiravala, pa da boš uživala tudi v teku samem (sej boš kmalu, verjemi!!!), ne le v tem - čeprav so take zmage najslajše - da premakneš meje svojih zmogljivosti, da greš preko sebe.
Relax, but be strong and brave!!!
pozdravček,

m
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA