Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bosin
Mojcej, če si začutila, da moraš zgubiti deset kilc in se odločila to tudi storiti, seveda ni druge poti. Pri tem pa ni prav nič pomembno, če si v očeh drugih preobilna, presuha, pre....
Še posebno, ker je videti, da svoj telešček in dušico dobro poznaš, spremljaš in opazuješ...
Uporabniški avatar
 mojcej77
Oh, sej človk se kr razneži, k mi takele pišete, fantje...

No, tko: 63,2kg.
pol pa sok (banana/breskev/vlaknine, zmešan z unim ta drugim iste sorte - kt en tak coctail),
za kosilo in večerjo: solata iz paradižnika, tune v oljčnem olju, alfaalfa kalčkov, pa sol, kis, malo bučnega olja. Pa kruh. Od ta črne korenine.

Sm sita in zadovoljna, kt en medvedek.

m

pies: telovadba pa jutr. dans ne znese čist. mogoče pa, no...
Uporabniški avatar
 leonardo
Samo upam, da ne bomo imel piknikov na temo vlaknine. Sicer bi nam vsem prav prišlo, samo nobeden ne bi prišel. Pa kakšen kremenatelc lahko pride na tvoj menu?
 petruša
Hi !

Ko sem prebrala tvojo izjavo o dnevu"D...kot o dnevu ok, zdaj pa zares", sem pomislila sledeče.....Zivljenje nas uci vedno znova, da je teorija eno praksa pa drugo ...in z vsemi dobrimi nameni bi ti samo svetovala,da bodi predvsem zdrava in samozavestna ženska, ki ljubi svoje telo z vsemi pomankljivostmi vred. Gibanje naj ti bo v uzitek ,... scasoma ti bo telo namreč samo povedalo kaj rabi in kaj mu je odvec, ce mu bos seveda prisluhnila.

Pa veliko uzitkov ob teku , taksnem v naravi in za mizo...hi

:wink:
Uporabniški avatar
 H2O
petruša, se strinjam s tem, kar si napisala.
in po petih neprespanih nočeh in dveh preživetih na stolu, v eni od sob infekcijske klinike, lahko napišem le nekaj. edina stvar, ki je res pomembna v življenju je zdravje, ker če tega enkrat zašuštraš... :(
Uporabniški avatar
 branko
Pozdravljeni :P , je že res kar pravijo vsi, a nekega enotnega recepta ni. Vsak se lahko drži diete po svojem okusu ali pa volji. Deluje le tista v tvoji glavi :shock: :) .

Če ta ni pripravljena potem ni ne knjige ne Smiljana Morija :shock: , ne Atkinsa :evil: , ne posta :cry: , nič :cry: .

Ko pa glava enkrat stopi na pot do željene teže - ji sledi tudi telo. :P

Zato poslušaj sebe in telo ti bo sledilo. :lol:

Vse čestitke in pohvale za dosežen rezultat (30+kg?) :cast:

LP, BMWr 8)
Uporabniški avatar
 vanja
Hoj, Branko! Lepo si napisal, sploh mi je pa vsec slogan na koncu... :D
Uporabniški avatar
 mojcej77
A vam povem en vic?
Danes sem 0,8kg (ce pravi skor eno kilco) TEŽJA kot včeraj.
:lol: :shock: Sej se ne sekiram. Se smejim, k vem, da sem na pravi poti.
Sm zlo velik vode popila...pa sm k spužva danes...kaj čš. Pridejo taki dnevi...tm nekje enkrat na mesec...
Ampak hecn je pa vseen, a ne, BigBrotherji? :wink:

lp,

m
Uporabniški avatar
 bosin
Taka nihanja so čisto normalna. Še pri moških, ki smo malo "stabilnejši" (beri: bolj neodvisni od koledarja). Naj ti to ne pokvari dneva
Uporabniški avatar
 5rca
Mojcej ... tudi jaz držim pesti zate, da ne bojo samo fantje :lol:
samo 10 kg je pomoje preveč ... saj boš kot ena trlica potem :roll:
:wink:
Uporabniški avatar
 Aleksandra
Hej deklica!

Tudi jaz navijam zate :laola

Lp, Aleksandra
 dpop
mojcej77 napisal/-a:A vam povem en vic?
Danes sem 0,8kg (ce pravi skor eno kilco) TEŽJA kot včeraj.
:lol: :shock: Sej se ne sekiram. Se smejim, k vem, da sem na pravi poti.
Sm zlo velik vode popila...pa sm k spužva danes...kaj čš. Pridejo taki dnevi...tm nekje enkrat na mesec...
Ampak hecn je pa vseen, a ne, BigBrotherji? :wink:

lp,

m

en komentar za pomiritev....
jaz sem "zelo obseden s teže" (prevec zenskih hormonov PRESS)
in imam doma digitalno tehtinico in se merilec mascobe...

in sem delal malo (tako bolj za foro vsaj dan trikrat meritev teže in merjenje maščobe) statistike in je bilo zelo zanimivo...

npr. ponedeljek zjutraj je bila teza 78.0kg in mascoba 16.0%...
potem je pa v istem tednu bila teza tudi min. 75.9 in max 80.6 in tudi
procent masčobe je nihal med 15.2 in 17.0

tako da... en dan ni razlike (pac se v misicah nabere vec vode... pa vpliv
lune... pa pri zenskah se neke hormonske zadeve :lol: )

Mojca... ce se resno ukvarjas s hujsanjem (pri meni je to ze sport...
4 letni trening :lol: ) si kupi tak osebni merilec mascobe cca 12 jurjev

to ti bo v kombinaciji s tehtnico dalo mnogo bolj realne rezultat

LP Darko

P.S. ce pa rabis kaksne "trenerski" nasvet.. pa kar reci... kar je
France Cokan za triatlon sem jaz za hujsanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

skromnost je lepa cednost PRESS :wink:
Uporabniški avatar
 gorazd
Nočem ti ubijati volje, ampak cilj je popolnoma nerealen in nezdrav, mislim na tisti del, da v 4 tednih shujšaš 10 kilogramov.
Sam sem prebiral kar precej literature o teh stvareh. Ni narobe če se boš lotila urediti svojo prehrano, saj boš s tem močno vplivala na "hitrost" svoje presnove. Pravtako ne vem koliko si telesno aktivna ampak to je zelo pomembno, saj imajo načeloma ljudje, ki so že zelo telesno aktivni eno karto manj v rokah, ko se odločijo za hujšanje.
Največja slabost TI hitrih dijet je v tem, da človek izgubi telesno težo tam kjer si tega ne želi (mišična masa) in ne tam kjer si (maščobe). S tem pa je človek po prenehanju shujševalne kure še bolj dovzeten za nabiranje odvečnih kilogramov, saj zaradi manjše mišične mase dnevno potrebuje manj energije (ki je potrebna za vzdrževanje le-te), tako da hitreje prihaja do kopičenja energie v telesu, ki se seveda ob nepravilni prehrani (visok glikemični indeks) nabira v telesu kot maščoba.

Zdej pa že preveč pametujem, ampak za vsakega človeka je po mojem mnenju svoja dieta, saj si niti dva nista enaka. Med normalnimi smrtniki je razpon porabe energije za "življenje" med 1500 in 3000 Kcal, kar očitna razlika.

Moj nasvet, redna prehrana, brez odrekanja stvari ki jih imaš rada, saj človek sicer po končani kuri rad plane po njih. In pa šport, v mejah normale. Pa bodimo zadovoljni sami s seboj.
:D
Uporabniški avatar
 mojcej77
Gorazd, popolnoma se strinjam s tabo.
Pa ne mislim v štirih tednih izgubit 10 kg. Ne se bat...
Malce bolj natančno si preberi moja pisanja, pa boš videl, da sva na isti strani reke...
In še enkrat hvala tudi tebi.
Vse to me vedno znova spomni, da je treba s pametjo, a ne?

m
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Oj mojcej77 kako kaj kile kopnijo oz dekagrami :)

veliko uspeha še naprej, Vid
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA