Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Classix
grb napisal/-a:
nada napisal/-a:ja no pa razdalje tudi niso več samo 5 in 10 km, pa tempo je tudi hitrejši a ne grb :wink: .....vse vidimo, vse slišimo :lol:

:) no ja kdaj pa kdaj se razdalja tud mal poveca. V soboto so me na Formaratonu okoli prinesli za prvi maraton, pa sem o tem jamral ze v drugi temi, tako da ne bom se enkrat :).

G.

Več nas je, kateri bi lahko jamrali...preprosto...upoštevaj višinske metre od Zdravko C, ali pa Garmina od Lauferja ( 1950 metrov), oziroma od INOT-a (1930 metrov)...sami ultraši!!! Torej...sva ali nisva pretekla maraton ???

LP
Matjaž

P.S. SVA !!!!!!!!
Uporabniški avatar
 grb
Pa da spet mal azuriram tole svojo temo.

Danes sem napolnil 300 dni. Neprekinjeno, po tisti jesenski prekinitvi.

In jutri tecemo dalje :)
Uporabniški avatar
 grb
Ja za enkrat se nic ne kaze da bi me minilo :). Bo pac trajalo dkoler bo trajalo.
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Danes je zadnji dan mojega prvega leta :-) Prvega leta, ko sem tekel cisto vsak dan. Vcasih dlje, drugic nekaj manj, parkrat pa tudi samo kaka 2 km, ravno toliko da sem se "postempljal".

Uspelo mi je v drugem poskusu. Lani oktobra sem po 6 mesecih prekinil prvi niz, zaradi nepredvidenih okoliscin, in 23.10. zacel znova. Parkrat je slo hudo na tesno. Tekel sem tudi ob 23:00 iz sluzbe domov (11 km), ker pac prej ni zneslo :) Enkrat je bila kriza in sem tek opravil kar v "civilni obleki" sredi mesta :)

V glavnem pa zgodnje jutranje ure, ko se ni nikjer nikogar. Kriza je edino kadar grem spat prepozno in se mi potem ne da vstati ob 4:15. Takrat pac flikam cez dan.

Jutri pa se zacne novo leto :)

G.
Uporabniški avatar
 mazi
Grb,

čestitke... :laola :clap: osebno imam po teku zmerom vsaj dan neteka (kakšna druga aktivnost); vsaj meni se to zelo dobro obnese kot popestritev in izogib poškodbam :--
Uporabniški avatar
 zigzag
grb, še na mnoga leta! Tekaška, pa tudi sicer. :clap: Samo, da bodo zdrava in zadovoljna.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA