Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
jaz čisto verjamem dečvici in njenemu možu... tako da upoštevam njene razdalje.
Uporabniški avatar
 Loni
Je fajn, če greš kdaj kaj zmerit. Sama sem mislila, da pretečem 5 km, potem sem jih pa tako s kolesom kot z mapmyrun dodala še 2,5 zraven. Super občutek.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Docca ali kdo drug
a greš kdaj na odcepu Jesenovo proti Zalogi? Tam je en kozolec čisto na začetku... a se ti sanja kolk bi bilo km do tam do Europarka.
Jaz sem danes šla Vine (tu štejem prvi križ na vrhu) do Razborja (tam kjer je odcept za Čemšenik ali Zalogo) mislim da je nekak 5 km - kar vzponček... potem sem imela pa telefonski klic in sem se odločila pa pri tistem kozolcu štartam ponovno do začetka europarka mislim da bi si lahko štela 5,5 km... sem pa kar zadovoljna ;)
docca napisal/-a:Ker sem se zelo resno lotila vpisovanja km na tekaškem dnevniku :D , sem z avtom izmerila razdalje, ki ji običajno tečem - oz. mi jih je izmeril mož. In pa , ker sem imela napačne podatke in sem do pred nekaj dnevi vpisovala kar za cel km premalo, pišem sem gor ostalim v pomoč. Torej:
Vrtec Center - kapela v Vinih: 1850 m
Vrtec Center - 1. kozolec: 2200 m
Vrtec Center - 2. kozolec, pod cerkvijo: 2530 m

Če ima še kdo kakšne izmere, se priporočam.

tole mi je danes prav prišlo ;)
še enkrat hvala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA