Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 shash
No Maša, ti bom pa še jaz nekaj napisal, ko sem ti rekel, da napiši kakšno reportažo iz tvoje prve mednarodne tekme.
Zelo sem vesel, da ti je tako lepo uspelo. Predvsem pa kot si napisala, naj ti bo to vzpodbuda za naprej, da boš še naprej redno trenirala in lepo počasi napredovala.
Pa reč če ni dober občutek, ko takole zaključiš svojo prvo tekmo, kaj?
No pa seveda, da boš še na kakšno slovensko tekmo prišla pogledat in odtečt. Mogoče že kar Radenci - 5,5 km?

V glavnem ti želim dober tek.

LP
Uporabniški avatar
 Maša
shash napisal/-a:No Maša, ti bom pa še jaz nekaj napisal, ko sem ti rekel, da napiši kakšno reportažo iz tvoje prve mednarodne tekme.
Zelo sem vesel, da ti je tako lepo uspelo. Predvsem pa kot si napisala, naj ti bo to vzpodbuda za naprej, da boš še naprej redno trenirala in lepo počasi napredovala.
Pa reč če ni dober občutek, ko takole zaključiš svojo prvo tekmo, kaj?
No pa seveda, da boš še na kakšno slovensko tekmo prišla pogledat in odtečt. Mogoče že kar Radenci - 5,5 km?

V glavnem ti želim dober tek.

LP

Najlepša hvala! Res je fajn občutek, ni kej :P Mogoče pa res Radenci, moram mal splanirat 8).

LP, Maša
Uporabniški avatar
 Jančika
Maša, čestitam. Prva tekma kar v tujini, bravo! Zdaj pa kar tako naprej :lauf: :D .
 damm
Lep pozdrav!

Čas je, da se tudi jaz predstavim.

Ime mi je Damjan, star sem 30 let in prihajam iz Ljubljane.
Seveda sem začetnik in tečem odkar sem sprejel stavo(začetek Marca), da bom pretekel 21km in sicer na ljubljanskem maratonu. Stavil sem s prijatelji in kot da ni dovolj že sama razdalja 21km?! moram biti še najhitrejši med nami.
Na forumu sem našel že veliko koristnih nasvetov in upam da mi bo z vašo pomočjo uspelo. Kot prvo preizkušnjo sem izbral Radence(10km). Cilj, okrog 60min.

Lp Damjan
Uporabniški avatar
 Cipreska
Pozdrav vsem!
Že nekaj časa berem forum, danes pa se mi je zazdelo, da je že zadnji čas, da se tudi jaz registriram. In evo me...pozravček vsem tekačem!

Do pred dvema letoma sem bila strastna plesalka in rekreativna športnica, potem pa me je pri rosnih 23 letih obiskala hernija. Iz režima 2x tedensko fitnes in aerobika ter 4x tedensko ples plus planinarjenje in kolesarnjenje ob vikendih sem padla na čisto ničlo. Potrebovala pomoč pri hoji, pripogibanju, tuširanju, nič vožnje z avtomobilom... predvsem pa konec s plesom, mojo gibalno strastjo.

Do danes so se zadeve zahvaljujoč jogi in vajam za hrbet umirile, poštimale, tuširam se sama, celo kakšno vrečko iz trgovine že prinesem, na cesti sem spet med glavnimi, kdaj celo lahko obujem pete ...ples pa sem nadomestila z novo ljubeznijo, tekom.

Sem še v kategoriji do 10km, ampak nič zato, napredujem počasi, vztrajno in ravno prav zagnano. Ponavadi tečem na Taboru, če me srečate mi pomahajte, obljubim, da bom pomahala nazaj!
:lol:
Uporabniški avatar
 agnesss
Cipreska napisal/-a:Ponavadi tečem na Taboru, če me srečate mi pomahajte, obljubim, da bom pomahala nazaj!
:lol:

Tabor v MB? Ti bom iz avta pomahala, pravSlika

lpA
Uporabniški avatar
 Cipreska
Agnes...žal ne tečem na Taboru v Mariboru, ampak v Lj.Se tam mimo tudi kdaj pelješ? :roll:
Uporabniški avatar
 agnesss
Cipreska napisal/-a:Agnes...žal ne tečem na Taboru v Mariboru, ampak v Lj.Se tam mimo tudi kdaj pelješ? :roll:

Občasno. Bom pa dala oči na peclje :wink: .
lpA
Uporabniški avatar
 namaste
Hej,

pa še jaz. Na forumu bolj kot ne nova (čeprav ga berem že dlje časa - super ste :D ). Trenutno v LJ, originalno s Štajerske, stara 26 let. Pretekla dva polmaratona, želim si izboljšati čas na 21 km (mogoče mi uspe v Radencih :lol: ). Potem pa počasi počasi 42 km.

Namaste vsem
 tinace
živijo,forum berem registrirala pa sem se šele včeraj :).
Tečem zase in za svojo psičko :wink: ,tečeva cca 8-9 km,več ne ,vsak drugi dan,odvisno od časa.Tekmovala sem že vendar v mladih letih,sedaj po 30 in še nekaj zraven,pa kot sem dejala ,tečem za svojo dušo.
Uživajte v teku
Tina
Uporabniški avatar
 Miha65
Hm, dragi prjatli v uzivanciji :clap:

Sem iskal kaj naj prvic napisem, ko sem se danes prvic prijavil...
Oce dveh otrok, tretji nam bo z zeno Urso zacel prepevati jeseni, veterinar, ki dela v gospodarstvu za racunalnikom, hudo okuzen ribic in ljubitelj narave, smucar po hribih, kolesar...
Bil sem hud kadilec, pa me je prijatel spravil med tekace in odvadil kaditi. Na zalost je pred letom in pol umrl za rakom in mi je bilo res hudo. Se posebej, ker sva bila oba ta prava kompanjona...jaz pri 40ih on pri 50tih in sva vedno lepo pocas laufala, cvekala in uzivala. Prvic sva skupaj pretekla LM 21 (2.24).... Pol sva tekla se v Radencih, tam je tekel zadnjic in odstopil...jeseni tistega leta smo ga pokopali. Jaz sem naredil se dva LM na 21, imel manjso poskodbo kolena in sedaj z malce prevec kilami zopet tecem.

Vendar tecem sam in si res zelim kakega kompanjona bolj v mojem tempu (10km/h).
Ce je kdo v Ljubljani, moda celo za Bezigradom naj se mi javi na ZS. Ga/Jo bom prav vesel!!!

Z uzivancijo naprej! in bravo vsem :clap: :clap:
 Toula
tko, dons sem se pa tut jaz opogumila, da vse skupaj lepo pozdravim in da nekaj napišem, ker ob prebiranju vašega foruma dobivam take mevle, da komaj pri miru sedim... samo kaj, ko trenutno (no, že nekaj časa) dlje od ideje, da bi končno spet začela malo migati, ne pridem... :? pa sem bila včasih kar pridna in aktivna, potem sem se pa nekje vmes malo izgubila... sicer pa vsaj v službo pridno hodim, pa malo študiram, pa ful rada grem na morje al pa na kakšen izlet, potovanje. In ker vidim, kolk ste vsi ful pridni, mogoče spet najdem tisto motivacijo. Pa na - dober tek!
Nazadnje spremenil Toula, dne 16 Maj 2007, 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 gera
pozdravljeni. tukaj Maja (upor.ime je Gera, ker je Maja že zasedeno). že nekaj časa prebiram forum in ko sem danes slučajno prišla na to temo, sem bila zelo presenečena, da pravzaprav večina vas teče komaj kratek čas, kar se mi zdi zelo spodbudno. Nikoli ni prepozno začeti. Drugače tudi jaz redno tečem komaj dve leti, ker sem pred tem imela večkrat pavze. Sicer pa sem se vedno (razen v puberteti) ukvarjala z različnimi športi. Tečem s psičko Gero, okrog 6km, v hrib, po črnuškem gozdu. Preko nje sem spoznala tudi Pio in Erota, ter seveda Tobija in Maksa... in tako sem se znašla na forumu. Sicer tudi jaz delam z računalnikom, tako da imam veliko časa za brskanje po netu medtem ko računalnik premleva podatke, ampak nerada sodelujem pri debatah, ker so ljudje na forumih zelo glasni in včasih tudi žaljivi, v živo pa si nikoli ne bi upali česa takega. Je pa zanimivo in pozitivno, če debata poteka v pozitivnem smislu in lahko marsikaj izveš. Na tekmovanjih še nisem bila, ker ima moja Gera grdo navado, da rada povoha ljudi in se jim potem plete med noge; predvsem pa tudi zato, ker ima zimsko dlako in ji je zdaj prevroče (tečeva po 18.uri). Sva pa zato namesto tek trojk šle na pot okoli Ljubljane in dobile še eno medaljo.
Uporabniški avatar
 nemormbitprmir
24-letni samski žabar iz olimpijske vasi, ekonomski tehnik in študent zadnjega (predabsolventskega) letnika telekomunikacij.
Športnik tako in drugače. Do februarja letos 6 let in pol aktiven v taekwondoju, morda se kdaj vrnem...
Kolesarski navdušenec, ki počasi spoznava tudi prednosti teka (čeprav mi je še zmeraj malce dolgočasna zadeva :P :D :twisted:), sicer pa še ljubitelj digitalne fotografije, simpatičnih in navihanih deklet ter biljarda. (Bowling še pride na vrsto... :lol:)
Zasvojen z bananami, palačinkami, bananasplitom, sladoledom ter še čem okusnim. =p =)

Za kaj več, če te te sploh zanima, pa na privat. :mrgreen: :hehe:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA