Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
V športnem koledarju za leto 2009 so vpisani 404 teki :shock: .
V planu imam: 12 ur Kališča, GM 4o, Grintovec (eden od izzivov na čakanju), Ratitovec (domača tekma), par maratonov, Gorenjski pokal (izpolnitev pogojev za uvrstitev)...to je že skoraj 15 tekem...SAM, kot kaže, letos žal odpade :--( ...morda kaka veteranska tekma...sladkih 6...
Netekmovalno pa Šentiljska pot, celoten krog okrog Selške doline (cca. 85 km)...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Mam problem, popolno pomanjkanje motivacije.
Danes sem bil spet enkrat popoldne frej, celo dopoldne sem si delal plan za svoje prve februarske kilometre, ko sem prišel domov pa...no way. Oblečen za tek...pa ne volje, ne motivacije...
Se bom moral kar prisiliti, saj potem bo OK., samo da "zlaufa" :bum: .
Sem se pa danes že prijavil za GM 4o :D :juhuhu:

LP; vencelj
 Alek
vencelj napisal/-a:Mam problem, popolno pomanjkanje motivacije.
Danes sem bil spet enkrat popoldne frej, celo dopoldne sem si delal plan za svoje prve februarske kilometre, ko sem prišel domov pa...no way. Oblečen za tek...pa ne volje, ne motivacije...
Se bom moral kar prisiliti, saj potem bo OK., samo da "zlaufa" :bum: .
Sem se pa danes že prijavil za GM 4o :D :juhuhu:

LP; vencelj

Pišurija Vencelj, če sem pa že enkrat oblečen, potem pa me živ bog ne ustavi doma. Če si se spravil do tega da si se oblekel..

Pa saj še maš čas, dan še ni končan. Spravi se še enkrat v tekaške "cote" pa lepo na izi. Lep večer se obeta, vsaj na našem koncu, pa polna luna pa to. In mogoče bo danes "zlaufalo".

Lepo bodi in uživaj na teku.
Uporabniški avatar
 vencelj
Ja, Alek, men se je večkrat zgodilo, da sem imel tudi že superge na nogah, pa nisem šel...
Je pa očitno zadostovalo že to, da sem se "spovedal". Takoj nato sem se obul (pa ne v superge, ker potem bi moral po prometni cesti) v gojzarje in naredil cca 5 km v hrib, po gozdnih poteh in stezah na Hujsko (gorski tek gor-dol za SLO pokal nekaj let nazaj), dobrih 250 m vzpona v prvih dveh km, nato pa malce bolj naokrog nazaj v dolino.
Pa sem le premaknil svojo leno :cenz: ... :lauf:

Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 Vreme
Ha Vencelj to pa nisem od tebe pričakoval (ali drugače povedano vsi smo krvavi pod kožo). V tekaški opreme pa ne greš od koče, to pa tudi sam ne bi spravil skup, no ja razen če bi bil na modni reviji, to pa ti sigurno nisi bil!!! :D
 Alek
vencelj napisal/-a:Ja, Alek, men se je večkrat zgodilo, da sem imel tudi že superge na nogah, pa nisem šel...
Je pa očitno zadostovalo že to, da sem se "spovedal". Takoj nato sem se obul (pa ne v superge, ker potem bi moral po prometni cesti) v gojzarje in naredil cca 5 km v hrib, po gozdnih poteh in stezah na Hujsko (gorski tek gor-dol za SLO pokal nekaj let nazaj), dobrih 250 m vzpona v prvih dveh km, nato pa malce bolj naokrog nazaj v dolino.
Pa sem le premaknil svojo leno :cenz: ... :lauf:

Lep pozdrav, vencelj

No super, samo da je pomagalo. Mi ti nudimo "rame za plakanje" brez problema, samo da je neki hasek od tega. Pa še kdaj.
Uporabniški avatar
 vencelj
Saj bomo videli, kako bo za naprej...s kilometri sem "švoh", do 12 ur Kališča je manj kot dva meseca...mislim, da bo bolje, ko se bo vreme porihtalo, pa da se dan malo potegne (zvečer se sedaj že kar dobro pozna)...
Po teku se takoj veliko bolje počutim, prej sem se jezil sam nase, bil slabe volje, sedaj pa... :D... :rol:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 tae
vencelj tudi mene so tele tvoje novice presenetile, glede na to, da si na forumu za vzgled marsikomu, motivator in "širitelj" pozitivnih misli. Sicer se pa to vsem dogaja kdaj, tako da ni panike. Po mojem si iz seznama črtal preveč tekem :D.

Če v soboto nebi šel v Batuje, se lahko dogovoriva za kakšen skupen trening (vendar en od mojih planiranih za ta teden).
Uporabniški avatar
 vencelj
Brez skrbi, bom že našel pravo vzpodbudo...je pa laže, če imaš koga, da te zbrca za kake skupne podvige...
Včasih jaz koga "zbrcam", včasih pa rabim koga, da mene "zbrca"...
Če dolgo ne greš, je pa itak vedno teže.
Za soboto še nimam nobenih posebnih planov, morda se slišimo :roll: .
Če se bomo dogovorili za kak skupen trening, bo potekal po tvojem planu...jasno, po mojem ne more, ker ga nimam :wink: .

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes sem naredil en krasen "gorski"krog: cca 18km, 800 višincev. Najprej cca 2 km ravnine za ogrevanje, nato strm vzpon s Škovin (za cerkvijo v Železnikih) na Prtovč, mimo lovske koče po LPP mimo Brsnic do Novaka (tam sem se odločal: čez Hujsko v dolino Ali...) odločil sem se za to drugo varianto in krenil v Dražgoše, dodatni višinci...
Naletel na veliko živali (srne, mufloni, gamsi, košute..), adrenalinsko prečenje potokov (v tem času vode ne manjka), sneg je pomrznjen ravno prav, da se ne udira...vse super...
Priprave na prave pohode po poteh okrog Selške doline ali kje drugje... :D
Tale je kar OK, le v zadnjem delu sem šel mimo Novaka v Dražgoše in nato v dolino: http://www.geopedia.si/#L3733_F1_T105_b ... 121413_s14

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Počasi, počasi zbiram kamenčke in jih zlagam v mozaik tistega, kar naj bi letos počel:
:arrow: za Murovico imamo na :TF) že skoraj ekipo :juhuhu:
:arrow: 12 ur Kališča s ciljem malce bolje izkoristiti čas kot lani :lauf:
:arrow: Šentiljska pot, 14.3
:arrow: konec aprila se začne Gorenjski pokal

:arrow: ...nadaljevanje prihodnjič
Uporabniški avatar
 vencelj
Ja, skor bi pozabu: tudi februarski kilometri se nekako bližajo stotici; tistih pet bom menda ja še naredil v teh dneh.
Danes en lep krog, višinci (15 km, 500 višinske), dober tek.
Ta mesec tekel 7 krat... http://www.tekac.net/?a=repmonth&y=2009&m=2

LP
Uporabniški avatar
 vencelj
Februarske kilometre sem potem spravil na 116, marca sem pa do sedaj tekel 4 krat v skupni dolžini 99 km (13, 27, 4, 55).
Prva tekma naj bi bila Murovica, za 12 ur Kališča še nisem prijavljen...
Že dolgo planirana Šentiljska pot je včeraj "padla" :D .
Me pa sedaj bolj vleče peš odkrivanje lepot Slovenije (tekaško) kot pa tekmovanja. Včeraj smo nekaj razpredali o rokovnjaški poti :roll:

LP, vencelj
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA