Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Včeraj zvečer hribovska tura: s Sp. Danj (800m)spust v Podrošt (cca 500m), sledil je vzpon po markirani, a slabo obiskani stezi v vas Ravne in po cesti na Torko (1150 m), nato po cesti skozi Zabrdo in Zg. Danje na izhodišče. Skupaj slabo uro in pol.
Uporabniški avatar
 Radolca
:laola živjo, zvečer sem pred spanjem razmišljal, kdaj naj grem danes tečt :? Popoldne se mi verjetno ne bi dalo, lahko grem pred službo, lahko tik po službi, še preden pridem domov :?: S temi mislimi sem zaspal, se zbudil ob pol petih in bil kar hitro odločen, da grem teči od Škofje Loke (domovanje babice) v Naklo (služba). Kalkuliral sem, da je to približno 13 km in da bo dovolj, da štartam 10 minut pred šesto, kar tudi sem. Pa je ura trinajsti kilometer pokazala že na mostu čez reko Kokrico v Kranju. V službo sem prišel z deset minutno zuamudo, pretekel 16 km v tempu 4:48 min za km 8)
Navdušil samega sebe :laola
Vajo, tek nazaj v Loko, imam namen ponoviti ob treh :!:
Ni kaj, maraton v Radencih se bliža in pripraviti se moram na vse vrste vremena, predvsem vročine :wink:
Uporabniški avatar
 Uros42
Pa je ura trinajsti kilometer pokazala že na mostu čez reko Kokrico v Kranju. V službo sem prišel z deset minutno zuamudo, pretekel 16 km v tempu 4:48 min za km 8)

Verjetn si mislu Kokro. Na Kokrici nimajo reke, samo potok Rupovšco. Drgač pa :clap: za voljo do teka tako zgodaj.

LP
Uporabniški avatar
 Radolca
Uros42 napisal/-a:Verjetn si mislu Kokro. Na Kokrici nimajo reke, samo potok Rupovšco. Drgač pa :clap: za voljo do teka tako zgodaj.

LP

gvišn da maš prou :!:
Uporabniški avatar
 bor©
Včeraj 50km na otoku Cresu. Pot je šla skozi Miholaščica-Zaglav-Stivan-Hrasta-Vrana-Podol-Lubenice-Grmov-Hrasta-Stivan-Zaglav-Miholaščica. Glede na strme klance sem mislil, da sem naredil vzponov za dva Triglava, pa jih je naneslo le za 900m gor in toliko dol. Nameraval sem narediti ca. 30km in temu primerno bil opremljen z vodo. Ker pa me je čisto zaneslo zaradi čudovitega terena, sem ga na koncu nastradal. Bil sem konkretno dehidriran. 2 gela in 1,5l vode za tak tek je pač premalo :roll:
Sicer pa zelo zadovoljen. Če kdo dopustuje na Cresu ali Lošinju zelo priporočam tek na Lubenice.

Še podatki: http://connect.garmin.com/activity/305980982

Slika

Slika
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil 3. tekme za A.K.P. v gorskih tekih. Tekma je bila v kraju Maria Sal - Magdalensberg. Dlžina proge 11,5km z višinsko razliko 550m. Dosežen čas 59`55˝, kar je zadostovaalo za 1. mesto v kat. M60. 2km ogrevanja , skupaj 13,5km.
 daca10
Ena krožna: od doma na Lipce, čez Kavčke, v Završnico, po cesti na Valvazor in po gozdu dol nazaj na Belo. Nabralo se je 19km in 900v.m., 2h20min. :juhuhu:
Uživajte in LP!
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA