Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 muc
Hmmm zanimivo, da sem tud jest dons par krogcev naredu po dolgem času :wink:
V bistvu si Loni že vse povedala samo tega ne, da medvedov ni več tako, da lahko pride še kakšen tekač oz. tekačica mal noge pretegnt na 4,2 km makedamski krog... :D

Sem pa pretekel zadnjega pol kroga v zelo zgovorni tekaški družbi in morm rečt,
da sem imel kr dost dela, da sem lohka dihal in še čvekal zraven,Loni super ti gre :clap: ...

...see yaa :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Nič, jaz sem včeraj čisto notr padla, tako da definitivno bo to pri meni precej pogosto na agendi. Glede na to, da sem šla samo na 9ko, pa je šlo kar dalje... Kuclčki so mi enostavno všeč, v tretjem krogu sem pa uživala, sem malo Mojculjo nazaj držala, da sva imeli cel krog, klanci gor dol, čisto enakomeren tempo. Ona namreč zelo resno trenira za Dunaj in moram reči, da glede na najin zadnji skupni tek ulala cajta nazaj, se ji vse to nabiranje kilometrov ornk pozna Bravo, Mojčica.
Uporabniški avatar
 muc
Super, potem se pa sigurno še kdaj srečamo :wink:

Ideja!..kaj pa če, bi se kdaj dogovorili še za skupni TF tek na Gradiškem jezeru?
Mogoče kakšna sobota, ker v nedeljo zna bit preveč gužve...se zmenimo za uro, vsak naredi poljubno št. krogov, mal počvekamo in se imamo predvsem luštno. :D

Paše mal spremembe iz asfaltne podlage na makedam...nogam se kar smeje :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Ni slaba ideja, vsaj če se mene vpraša, ker mi teren full odgovarja...
 Hess
Okrog jezera je res lepa proga, vendar vidim, da je praktično od poplav dalje proga v enem delu zelo blatna, katere pa se ne da izogniti. Pa očitno nima veze z nekim deževjem (saj ga že lep čas ni bilo) bi rekel, da se bo stanje izmoljšalo šele, ko bomo zakorakali v poletje..??

Ni prijetno skoraj po prstih s hitrostjo 1,5 km/h na 2-3 odsekih iti preko blata, in se s takšnim "počivanjem" tudi šlepaš pri samem teku..

LP
Uporabniški avatar
 muc
Hess napisal/-a:Okrog jezera je res lepa proga, vendar vidim, da je praktično od poplav dalje proga v enem delu zelo blatna, katere pa se ne da izogniti. Pa očitno nima veze z nekim deževjem (saj ga že lep čas ni bilo) bi rekel, da se bo stanje izmoljšalo šele, ko bomo zakorakali v poletje..??

Ni prijetno skoraj po prstih s hitrostjo 1,5 km/h na 2-3 odsekih iti preko blata, in se s takšnim "počivanjem" tudi šlepaš pri samem teku..

LP

Ok, temu da je proga na kontra strani od parkirišča mal blatna se res ne da izognt,
ampak sej to je tud čar teka v naravi...v drugem primeru ti še vedno ostane recimo tekaška steza v fitnesu :wink: ...ne vem pa zakaj bi se tam šlepal...še mal bolj je treba "prtisnt", da si hitrejo mimo...kot bi rekle naše babice " sej nismo iz cukra" :--
Uporabniški avatar
 Loni
Če se pa tistemu delu lahko reče, da je blaten, morda je malce razmočeno... Meni se včeraj ni nič kaj zelo zdel... Superge so prišle čisto lepe domov.
Uporabniški avatar
 Bobek
semjul napisal/-a::D

ako pa koga zasrbe podplati v tolikšni meri, da potrebuje kaj daljšega od 4,5km, naj takoj po prvem desnem ovinku Gradiškega jezera, gledano od parkirišča v smeri urinega kazalca, zavije na markirano pot in ji sledi do Trojan. Cca 22-23 km.oziroma polovica Rokovnjaške poti.

A to še pred prvim hribčkom?

Te poti ne poznam, vem za tisto, ko greš levo v hrib (pribl. na pol kroga) in potem lahko v smer Moravč itd
Uporabniški avatar
 muc
Parkiramo...potem pa v krog v smeri urinega kazalca...na prvem desnem ovinku takoj za "loputo" za nivo vode pred prvim klancem levo v hrib na Rokovnjaško pot (markacija na drevesu) in naprej npr. lahko tudi proti Limbarski gori...naprej potem ravno na sredini kroga spet levo po cesti v hrib prideš proti Vinjam oz. Prikrnici in potem naprej proti Moravčam(Loni cesta, kjer sem včeraj zavil)...in še zadnji odcep nekje na 3,5 km(rampa) levo odcep proti vasi Preserje...variant je ogromno :wink:
 ina
muc napisal/-a:Super, potem se pa sigurno še kdaj srečamo :wink:

Ideja!..kaj pa če, bi se kdaj dogovorili še za skupni TF tek na Gradiškem jezeru?
Mogoče kakšna sobota, ker v nedeljo zna bit preveč gužve...se zmenimo za uro, vsak naredi poljubno št. krogov, mal počvekamo in se imamo predvsem luštno. :D

Paše mal spremembe iz asfaltne podlage na makedam...nogam se kar smeje :lol: :lol: :lol:

Upam, da se bo ideja realizirala. Sem takoj za :clap:
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA