Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Cormi
Ksenija napisal/-a:
Hojca napisal/-a:Ga že mal pogrešam...torej akcija :juhuhu:

Jutri (sobota) sva s cormi zmenjeni ob 7:45 na parkirišču pri jezeru, da kak krogec (al pa 2,3,4... :lol: ) skup odtečeva, pa če je še kakšen kandidat/ka bova veseli družbe. :D
:laola

kaj zamujam ... :)

Bomo ponovili!
 lona

Jutri (sobota) sva s cormi zmenjeni ob 7:45 na parkirišču pri jezeru, da kak krogec (al pa 2,3,4... :lol: ) skup odtečeva, pa če je še kakšen kandidat/ka bova veseli družbe. :D

Uh, tole smo se pa zgrešili...zagotovo smo se pa srečali. :wink:
Bom bolj pozorna na prijetna vabila tukaj.
Sem pa počvekala z lastnikom Suunta (na temo ure, ki jo še ne obvladam... :oops: ), ki je pičil na Limbarsko goro. Upam, da je bil tek prijeten. :D Skupno pa sva ugotovila, da je bilo veliko prijetneje teči okoli Gradiškega pred 7-8-leti. Danes se gužvi izogneš le z zgodnjo jutranjo uro. Ampak se splača...ker je res čudovito!
Uporabniški avatar
 muc
Cormi napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:

kaj zamujam ... :)

Bomo ponovili!

Itak! :D ...ampak pozor!...TF punce ga "žgejo" da jih komej slediš kaj šele ujameš :wink:
No po parih krogih mi je le uspel, da smo lohka na hiter še mal počvekal...pa še kdaj :clap:

Lona se strinjam z tabo...med tednom ni panike kar se tiče gužve, za vikend je pa priporočljivo čim bolj zgodaj zjutraj začet, ker potem je res težko tečt...pa še vsi te mal čuden gledajo, če narediš kakšen krogec več :lol: ...see ya
Uporabniški avatar
 Cormi
muc napisal/-a:Itak! :D ...ampak pozor!...TF punce ga "žgejo" da jih komej slediš kaj šele ujameš :wink:

uuu, kok pa paše kaj takega slišat / prebrat od samega Muca :D Pustmo podrobnosti, da sem potem le 500m zdržala v njegovem, sicer upočasnjenem tempu :lol:
Uporabniški avatar
 gavi
lona napisal/-a:

Uh, tole smo se pa zgrešili...zagotovo smo se pa srečali. :wink:
Bom bolj pozorna na prijetna vabila tukaj.
Sem pa počvekala z lastnikom Suunta (na temo ure, ki jo še ne obvladam... :oops: ), ki je pičil na Limbarsko goro. Upam, da je bil tek prijeten. :D Skupno pa sva ugotovila, da je bilo veliko prijetneje teči okoli Gradiškega pred 7-8-leti. Danes se gužvi izogneš le z zgodnjo jutranjo uro. Ampak se splača...ker je res čudovito!

Živjo Lona!
Upam, da si Suunto Quest že osvojila. Meni služi moja T6C že 4 leta in sem z njo zadovoljen. Kalibracijo foot poda sem sicer delal že parkrat, ampak to zato ker kombiniram različne terene. Sedaj delam precej višincev na teden, tko da poda tud ne uporabljam. Če boš laufala ravnino ne bo potrebe.
Sem bil kr presenečen kolk enga folka je bilo aktivnega okol jezera. Včasih so ob tej urci ravno prišle iz kroga tri starejše ženice. Srečeval sem jih vsakodnevno, ko sem še precej aktivno zbiral kilometrino.
Limbarska gora je padla in tek je bil res prijeten, tud temperatura je bila še ok.

Uživaj. :)
 lona
Hja, sem jo že skorja osvojila. Vendar gre na servis, ker pas izgublja povezavo z uro. Vse ostalo pa deluje super in tudi preglednost je super! :clap:
Ja, tiste tri ženice sem tudi jaz srečevala in prav urne so bile. :D
Koliko časa pa potrebuješ do Limbarske gore od Gradiškega?
Uporabniški avatar
 gavi
Tudi pri meni se je to dogajalo. Prvo sem zamenjal baterijo, resetiral oddajnik na pasu, še enkrat povezal, pa je delalo. Je pa bolje, da prvič odneseš na servis, ker maš uro še v garanciji. Jest mam pašček za zamenjat, je že odslužil svoje.
Čas mam pa nekje 48:00 min. Dolžina je pa cca. 7 km.
 lona
gavi napisal/-a:Čas mam pa nekje 48:00 min. Dolžina je pa cca. 7 km.

Uh, uh... tole je pa hitra. :shock: :clap: Bom šla enkrat, da vidim, koliko rabim. Meni se je zdelo, da je to kar daleč... :oops:
Uporabniški avatar
 gumpy
No, danes grem pa še jaz sprobat tale tek okrog Gradiškega jezera, samo da sonček malo pokuka 8)
Poročam o vtisih, ko pridem.
Uporabniški avatar
 gumpy
No, pa sem odtekel :D 3 kroge.
Prva dva kroga v desno (v nasprotno smer ure) in zadnjega v levo. Moram priznati, da je tek v nasprotno smer ure precej lepši. Drugače pa je sama trasa čudovita za tek. Sicer PRECEJ razgibana ( 95 višinskih metrov na krog), vendar ti nikoli ni vmes dolgčas. Prava popestritev je opraviti tudi takšen trening s precej klanci.
Skratka lepo-za večkrat ponoviti 8)
Uporabniški avatar
 Cormi
muc napisal/-a:...dons pa spet mal pogledat, če ste kej pridni pri nabiranju krogcev okoli jezera :wink:

Ja, v soboto sva bli pridni s Hojco, sam muca pa nobenga od nikoder :wink:
 nana
Cormi napisal/-a:
muc napisal/-a:Itak! :D ...ampak pozor!...TF punce ga "žgejo" da jih komej slediš kaj šele ujameš :wink:

uuu, kok pa paše kaj takega slišat / prebrat od samega Muca :D Pustmo podrobnosti, da sem potem le 500m zdržala v njegovem, sicer upočasnjenem tempu :lol:

Dobra si, če ti je 500m uspelo :D

No, jaz tega Gradiškega jezera še nisem našla. Sem bila že enkrat zmenjena, da grem, pa sem potem tik pred zdajci ugotovila, da je govora o Šmartinskem jezeru :oops: :roll:
Enkrat bo treba Hojco nahecat, da me vzame s sabo :wink:
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA