Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Hojca
nana napisal/-a: ...

No, jaz tega Gradiškega jezera še nisem našla. Sem bila že enkrat zmenjena, da grem, pa sem potem tik pred zdajci ugotovila, da je govora o Šmartinskem jezeru :oops: :roll:
Enkrat bo treba Hojco nahecat, da me vzame s sabo :wink:

Nana :clap: , z veseljem :D ...ob prvi priložnosti boš obveščena :wink:

In... ne boš verjela, sem te imela v petek v mislih, da ti SMS pošljem, pa si potem premislila :( ...se mi je zdelo pozno :? , ker sva se s cormi zlo na hitr zmenili.
 nana
Hojca napisal/-a:In... ne boš verjela, sem te imela v petek v mislih, da ti SMS pošljem, pa si potem premislila :( ...se mi je zdelo pozno :? , ker sva se s cormi zlo na hitr zmenili.

Se dogovorimo, če bom ravno takrat v Ljubljani :D Kaj pa med tednom pa ne greste nikoli? Sreda mogoče?
Uporabniški avatar
 muc
Sem vedu!...okrog jezera se trenira 100 na uro! :wink:
Srečal kar nekaj tekačev, sprehajalcev, gobarjev,...labodov...se je splačal it mal noge pretegnt! :D

Nana & ostali, pa bi se res lohka kdaj zmenl za kakšen TF obisk na Gradiškem...za vikend se bojim, da je preveč gužve za tek, med tednom pa ni problema...lahko že to sredo...seveda, če bo vreme za?! :wink:
 nana
nana napisal/-a:
muc napisal/-a:Nana & ostali, pa bi se res lohka kdaj zmenl za kakšen TF obisk na Gradiškem...za vikend se bojim, da je preveč gužve za tek, med tednom pa ni problema...lahko že to sredo...seveda, če bo vreme za?! :wink:

Sem s Cormi klepetala, pa pravi, da smo za med tednom že prepozni, ker bo tema. Čeprav v skupini je menda bolj varno :D Pa spomladi... Saj to jezero menda ne bo kar presahnilo. Al pa čez vikend, potem ko bo LM mimo. Zdaj vsi nekaj norijo, potem jih pa 3/4 ne bo nikjer več
:wink:
Uporabniški avatar
 muc
Jest sem bil včeraj tam mal pred šesto, dva krogca in je bil še vedno dan :wink:
Za kaj več sem pa razmišljal v nedeljo bolj zgodaj zjutraj...ali pa PST?!!...odločitev pade v zadnjem momentu.

Po 28.10. bomo pa itak krožili več ali manj jest in par labodov tko, da takrat pa lepo vabljeni na kakšen čvek... :D
 nana
muc napisal/-a:Jest sem bil včeraj tam mal pred šesto, dva krogca in je bil še vedno dan :wink:

Kot da ne veš, da jaz v tem času pridem skoz ravno 1x :oops:

muc napisal/-a:Po 28.10. bomo pa itak krožili več ali manj jest in par labodov tko, da takrat pa lepo vabljeni na kakšen čvek... :D

:D
Nazadnje spremenil nana, dne 06 Okt 2012, 10:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 maca
nana napisal/-a:
Hojca napisal/-a:In... ne boš verjela, sem te imela v petek v mislih, da ti SMS pošljem, pa si potem premislila :( ...se mi je zdelo pozno :? , ker sva se s cormi zlo na hitr zmenili.

Se dogovorimo, če bom ravno takrat v Ljubljani :D Kaj pa med tednom pa ne greste nikoli? Sreda mogoče?

za kakšno sredo sem jaz, če ti odgovarja. saj veš, meni je to lahko dop. ali pop., se prilagodim, če vem vnaprej.
 nana
maca napisal/-a:za kakšno sredo sem jaz, če ti odgovarja. saj veš, meni je to lahko dop. ali pop., se prilagodim, če vem vnaprej.

Zdajle sem mal aut, takoj ko se poštimam ti pa povem. Midva bi načeloma oba lahko prišla v sredo dopoldne :wink:
 lona
muc napisal/-a:Po 28.10. bomo pa itak krožili več ali manj jest in par labodov tko, da takrat pa lepo vabljeni na kakšen čvek... :D

:lol: :D Ja, po 28.10. se zelo umiri. Prav prijetno je! Labodov je pa letos kar nekaj...
Uporabniški avatar
 muc
;)...lepo je blo tud včeraj...17:30...sicer mene, kot bolj "ta zmrznjenga" je že kr mal zebl, dokler nisem prišel na delavne obrate :lol: (rokavice že obvezna oprema! ;) )...uf kaj šele bo pozimi?!!
Ja, kar pridno se miga...srečal, kar nekaj novih tekaških obrazov :clap: ...ali pa sem jest nov :lol:

See ya :wink:

p.s.
tud ribičev ne manjka
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA